Skogli - 751/31, 1866 Båstad

Solgt

VISNING 09.08 | 1 time fra Oslo | Kort vei til Øyeren m/badeplasser og fiskemuligheter | Renoveringsobjekt

Prisantydning
320 000,-
Boligtype
Hytte
Primærrom
29 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 320 000,-

kr 326 835,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

751

31

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Hytte

Selveier

1960

50 m2

56 m2

29 m2

Eiet tomt

467 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Fritidsboligen har en fin beliggenhet i Brøsholveien i Båstad. Dette er et hyggelig hyttefelt med kort vei ned til Øyeren hvor det er gode muligheter for å bade, fiske, padle osv. Båstad har mye å by på. Bl.a.: Serveringssted, campingplass, motell, butikk, fotballbane, lysløype, tennisbane og skytterbane. I Båstad sentrum, ca. 3 km fra hytta, er det dagligvarebutikk og bensinstasjon. Skjønhaug er sentrum i Trøgstad kommune og ligger ca. 10 km unna. Her finner man butikker, bank og diverse andre servicetilbud. Det går daglige bussavganger både til Lillestrøm/Oslo og Skjønhaug/Mysen/Askim. Til hytten er det ca. 1 time fra Oslo, ca. 40 minutter til Lillestrøm og litt over 1 time til Gardermoen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Skogli - 751/31,
1866 Båstad

BRA

50 m2

P-rom

29 m2

BTA

56 m2

Innhold

Hytte: 1. etasje: Vindfang, kjøkken, stue og soverom Anneks: 1. etasje: Bod. Underetasje: Bod.

Standard

Entré: Hyggelig Entré med god plass til å henge fra seg yttertøy. Her er det også et praktisk garderobeskap. Stue: Hytten har en romslig stue med god plass til spiseplass og sittegruppe med tilhørende møblement. Kjøkken: Fra stuen kommer man inn til et separat kjøkken. Rommet er av god størrelse. Kjøkkeninnredning med malte slette fronter. Foliert benkeplate i tre. Soverom: Ved stuen er det inngang til et soverom. Rommet har plass til en liten seng, nattbord og noe oppbevaringsmøblement. Anneks: På tomten er det oppsatt et anneks på ca. 21 kvm. I overetasjen er det et stort rom som kan brukes som soveplass eller lagringsplass. I underetasjen er det også et stort rom med god plass for lagring. Takstmanns konklusjon: Fritidseiendom bestående av hytte og anneks. Antatt oppført rundt 1960. Nyere anneks. Fritidsboligen fremstår som en enkel, eldre bygning med behov for full renovering for å oppnå dagens krav til standard. Det er gitt tilstandsgrad 2 på yttervegger, etasjeskillere, kjøkken og innvendige overflater grunnet behov for vedlikehold/ utbedringer. Tilstandsgrad 3 er gitt på ytterdør, grunn og fundamenter, vinduer, takkonstruksjoner og himling i vindfang grunnet behov for snarlige utbedringer. Uthus har tilstandsgrad 2 og 3 grunnet behov for enkelte utbedringer. Fritidseiendommen har utendørs tappepunkt/vannpost med sommervann. Sommervannet er påkoblet ca. fra Mai-Oktober. Det vises for øvrig til vedlagte takst for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring.

Parkering

Biloppstillingsplass på egen grunn.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Brøsholen Vel

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Geir Csisar
Takstdato : 25.06.2020
Formuesverdi : 183 620,-

Prisantydning

320 000,-

Kr ,- Fellesutgifter dekker bl.a.: Vedlikehold/skraping av vei og vedlikehold av fellesarealer. Velforeningen bygde i 2019 felle platting ved sjøen hvor det også er benker som alle kan benytte seg av.

Totale kostnader

326 835,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

320 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 6 835,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 326 835,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 320 000,-

Ligningsverdi

kr 183 620,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Landlig område med fritidseiendommer og landbruk. Denne eiendommen er en fritidseiendom bestående av en hytte og et uthus.

Arealer

Primærrom: 29 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 56 kvm P-rom kommentar: Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 467 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiet tomt på 467,9 m2. Tomten skråner mot nord og fremstår som en naturtomt.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.