Båstadveien 651, 1866 Båstad

Solgt

NY PRIS! VISNING! Stor leilighet på 145 kvm bruksareal midt i Båstad sentrum! 3 soverom, nyere bad

Prisantydning
2 190 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
106 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 190 000,-

kr 2 256 120,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

758

88

4

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Eierseksjon

1969

145 m2

106 m2

3

Eiet tomt

5 132 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger i 2 etg på nærings/boligbygg med matbutikk, frisør og kafeteria i sentrum av Båstad. I Båstad finnes det barnehage, barneskole, idrettsanlegg som omfatter kunstisbane, fotballbane, tennisbane og skytterbane. Det er umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder hele året. Det er ca. 8 km til Skjønhaug som er tidligere Trøgstad kommunes sentrum, samt kort vei til Mysen og Askim med populære Østfoldbadet. I Skjønhaug finner du banker, post, forretningssenter, turløyper, friarealer, skoler, idrettsanlegg, lysløype, kommuneadministrasjon og kommunikasjoner. Det er ca. 50 minutters kjøretid til Oslo og 35 min til Lillestrøm. Trøgstad har flere gode fiskevann med bl.a. Hemnessjøen, Øyeren, Grefslisjøen, Viktjernsåsen. Det finnes også flere fine badeplasser slik som Stiklatjern og Gravstjern. Sandstangen er et annet kjent badested som har kiosk, stor parkeringsplass og er ett ypperlig utgangspunkt for båtturer. Eiendommen er beliggende i veletablert bomiljø på østsiden av sentrum i Båstad. Kort vei til dagligvare, samt bensinstasjon m.m. Bussforbindelse via RV 22 til Oslo og Lillestrøm med busstopp i ca 5 min gangavstand. God bussforbindelse for pendlere til Oslo. Solrik eiendom med flott utsikt! Om Trøgstad: Trøgstad ligger nord i Viken fylke i Indre Østfold kommune, som består av tettstedene; "kommunesenteret" Skjønhaug, Båstad nord i bygda og Havnås i øst. Næringslivet i Trøgstad er preget av landbruk, småindustri og tjenesteyting. Området består hovedsakelig av landbruksområder og spredt boligbebyggelse, glimrende egnet for alle typer friluftsliv til alle årstider. Flotte natur- og friluftsområder med merkede løyper, fiskevann og jaktterreng. Rikt dyreliv og fine muligheter for sopp og bærplukking.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

mandag 19.
april,
kl. 16:30-17:30

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Båstadveien 651,
1866 Båstad

BRA

145 m2

P-rom

106 m2

Innhold

Leilighet beliggende i 2 etg på kombinert nærings-/boligbygg i Båstad sentrum. Denne leiligheten er på 145 m² Bruksareal. Leiligheten er bygget i flere byggetrinn og årstall på dette er usikkert men eldste del mot syd antageligvis fra byggeår, midtre del fra 80 tallet og del mot nord på 90 tallet. Leiligheten inneholder: Entré, gang 1, bod 1, stue, kjøkken, vaskerom, bad, bod 2, gang 2 og 3 soverom. I tillegg er det et stort rom i påbygget del som er under oppusning og bruk av rom er ikke avklart. Dette arealet er blitt slått samen med en annen leilighet for noen år siden. Dette rommet er regnet som et sekundærareal. Det er overbygget balkong mot øst på ca 5,5 m² balkongen har tett gulv belagt med kompositt terrassebord, rekkverk i malt treverk. Det er også terrasse mot vest på ca 12 m² denne har gulv i trykkimpregnert treverk og rekkverk i malt treverk.

Standard

Leiligheten er bygget i flere byggetrinn og noe er under oppusning, badet ble rehabilitert 2014 ellers fremstår leiligheten med en nøktern standard på innredninger og utstyr. Overflater på innvendige gulv: Det er laminat på kjøkken, stue, gang og soverom ett soverom med teppe. Entre med fliser. Normal bruskslitasje. Overflater på gulv i rom for oppussing må legges nye. Overflater på innvendige vegger: Innvendige vegger med tapet, malte overflater og smartpanel. Vegger gang og kjøkken har de senere år blitt malt opp. Normal bruks slitasje. Overflater på innvendig himling: Innvendige himlinger/tak med malte flater og hvitmalte folierte plater ( takess). Kjøkken: Kjøkken med hvite profilerte fronter, laminert benkeplate med nedsenket oppvaskbeslag med 2 stk oppvaskkummer. Plass og opplegg til oppvaskmaskin og plass til komfyr med ventilator over. Romslig kjøkken med plass til spiseplass. Kjøkkeninnredning har en del bruksslitasje. Vegger og tak malt og laminatgulv lagt 2019. Sanitær: Bad ble rehabilitert 2014. Fliser med varmekabler på gulv og fliser på vegger. Innvendig himling/tak med takess plater med lysspotter. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjnisje med vegger i glassbyggerstein, dusj med fast dusjhode og dusjgarnityr, baderomsinnredning med laminerte mørke fronter, det er underskap med heldekkende servant på 60 cm speilskap med lys over og høyskap på 30 cm. Det er lagt nye vannrør til bad når dette ble rehabilitert 2014. Dette med rør i rør. Vaskerom: Gulv har våtromsbelegg med oppbrett på vegg. Vegger har våtromstapet. Rommet er innredet med vv-bereder på 200 liter fra 2009. Plass og opplegg til vaskemaskin. Innredning på en vegg med høyskap og benkeplate med underselskap og overskap. Det vil være naturlig med oppussing av vaskerom. Tapet sprekker opp i skjøter og er klar for utskifting. Intet fuktutslag.

Oppvarming

Leiligheten blir varmet opp med varmekabler i gulv på bad og entre, panelovner på vegg og vedovn i stue. Ettløps leca pipe som er helbeslått over tak. Det er montert vedovn i stue. Det er ikke plate på gulv foran vedovn, det er krav til 30 cm til brennbart foran vedovn litt avhengig av ovns-type og plassering. Dette bør undersøkes nærmere

Parkering

Parkering på egen biloppstillingsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Flesjå Regnskapskontor

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Toran Eiendom AS / Tor Helge Randem
Takstdato : 31.08.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 332 500,-
Teknisk verdi : 2 332 500,-
Formuesverdi : 443 126,-
Sekundær formuesverdi : 1 595 253,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

2 190 000,- / Fellesutgifter: 1 899,-

Kr 1 899,- Felleskostnader inkluderer: Forsikring, Brannvarsling, forretningsførsel og avsetning til vedlikehold Det er laget en vedlikeholdsplan for de neste 10 årene og man må forvente en økning på ca 10% årlig for fremtidig vedlikehold.

Totale kostnader

2 256 120,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 54 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000,-)) -------------------------------------------------------- 66 120,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 256 120,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 190 000,-

Ligningsverdi

kr 443 126,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Eiendommen er seksjonert og fordelt som et sameie, sameiets navn er Båstad-senteret. Det er totalt 15 seksjoner med 12 leiligheter og 3 næringsenheter . I 1 etg ligger Bunnpris, frisør og kafeteria. Omkringliggende bebyggelse er noe næringsbygg, eneboliger og rekkehus.

Arealer

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 145 kvm P-rom kommentar: 2.Etasje: Entré, gang 1, stue, kjøkken, vaskerom, bad, gang 2, 3 soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 132 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten består hovedsakelig av parkeringsplasser til leilighetene og Bunnpris.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.