Vammaveien 118, 1813 Askim

Solgt

BUD MOTTATT! Leilighet m/ nyere bad - Flott beliggende i sentrumsnært område - Garasje - 2. etg. - Solrikt

Prisantydning
1 490 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
64 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 1 490 000,-

kr 1 678 428,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

55

81

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Borettslag

1953

66 m2

64 m2

Fellestomt

939 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Vammaveien 118 har en meget sentral og god beliggenhet på Moen krets i Askim. Området er attraktivt med tanke på sin nærhet til sentrum samt kort avstand til både barneskole, videregående skole og ungdomsskole. Jernbanestasjon, busstopp og Kiwi ligger kun ca. 900 meter fra leiligheten, retning sentrum. Fra eiendommen er det kun 1 km til sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til ungdomsskole, videregående skole og barnehager. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune består av ca. 45.000 innbyggere.

Adkomst

Se kartreferanse i nettannonsen. Det vil være skiltet ved annonserte fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Vammaveien 118,
1813 Askim

BRA

66 m2

P-rom

64 m2

Innhold

1. Etasje: Felles inngangsparti med trapp til kjeller og 2. etasje. 2. Etasje: Felles trappegang med en leilighet og trapp til loft. Leiligheten inneholder: Vindfang - Nyere pent flislagt bad (i regi av brl.) - Kjøkken med eldre innredning - Stue med vedovn og utgang til solrik balkong - Spisestue / alternativt soverom 2 - Soverom Garasje: Garasje oppført i felles garasjeanlegg med 4 garasjeplasser. Bygningen er oppført med gruset gulv, reisverk i tre utvendig kledd med stående trepanel, Tak som pulttak tekket med rupanel og papp. Garasjeport/vippeport.

Standard

Boligen fremstår med behov for oppussing, og har en nøktern standard. Bad renovert av borettslaget 2014 og fremstår som i god stand. Denne leiligheten har også egen garasje. Kjøkken: Kjøkken med plass til liten spisegruppe. Kjøkkeninnredning er fra 1982 og har dører med slett eikelaminat, stort benkebeslag med oppvaskkum og utslagsvask, benkeplater i laminat. Plass til komfyr med kjøkkenventilator over og høyskap med plass til kjøleskap. Bad & Sanitær: Badet er rehabilitert 2014 i regi av borettslaget. Badet har fliser på gulv, vegger og panel i tak. Det er varmekabler i gulv. Badet er innredet med baderoms innredning på 60 cm med underskap med skuffer, heldekkende servant og speilskap med lys over. Det er vegghengt toalett, dusjkabinett og opplegg og plass for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk ut av vegg. - Det er nytt røropplegg for vann med rør i rør fra 2014. - Avløpsledninger i plast. - Vv- bereder på 200 liter er plassert i felles vaskerom i kjeller. Innvendige overflater: Gulv: Det er laminat på alle gulv bortsett fra gulv i bod med lakkert tregulv og fliser på bad. Vegger: Innvendige veger har malte plater og tapet. Fliser på bad. Himling: Malte plater, takess og malt panel på bad

Oppvarming

- Vedovn tilkoblet pipe i stue. - Varmekabler på bad. - Ellers elektrisk oppvarming med panelovner

Parkering

- I garasje - Felles utvendig oppstillingsplass

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Toran Eiendom AS / Tor Helge Randem
Takstdato : 24.09.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 635 192,-
Markedsverdi : 1 490 000,-
Teknisk verdi : 1 635 192,-

Prisantydning

1 490 000,- / Fellesutgifter: 4 606,-

Kr 4 606,- pr. mnd. Dette inkluderer avgift for nedbetaling av fellesgjeld, energikostnad, eiendom/lokale, kommunale avgifter/renovasjon, vedlikehold, forretningsførsel og revisjon, tv/internett, forsikring av bygg, m.m. Fordeling felleskostnader: - Kapitalkostnad renter kr. 325,- - Kapitalkostnad avdrag kr. 719,- - Felleskostnader kr. 3 562,-

Totale kostnader

1 678 428,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

1 490 000,- (Prisantydning) 180 568,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 670 568,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 678 428,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 1 490 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Andelsleilighet beliggende i Moen borettslag som består av 40 boenheter fordelt på 10 firemannsboliger. Boligen er beliggende i et eldre veletablert boligområde med omkringliggende bebyggelse av eneboliger og 4-mannsboliger

Arealer

Primærrom: 64 kvm Bruksareal: 66 kvm P-rom kommentar: Alle rom i leiligheten foruten innvendig bod på 2 kvm. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Andel av felles, eiet tomt på 939,3 m². Tomten er flat og opparbeidet med plenarealer og singlet gårdsplass. Denne leiligheten disponerer deler av plenarealer på nord/vestsiden av bygningen. Parkering på felles singlet/gruset gårdsplass på framsiden av bygningen og i egen garasje.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.