Trippestadlia 40, 1812 Askim

Solgt

Velholdt enebolig på ett plan - Nytt kjøkken m/hvitevarer - mye overflateoppussinger - Ny terrasse - Garasje

Prisantydning
3 690 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
90 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 690 000,-

kr 3 789 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

36

62

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

1970

90 m2

90 m2

3

Eiet tomt

842 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet på populære Korsegård. Fra eiendommen har du umiddelbar nærhet til populære Korsegård barneskole, flere barnehager, busstopp med forbindelse til sentrum, samt flotte skiløyper vinterstid. Fra eiendommen er det 2 km til sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til ungdomsskole, videregående skole og barnehager. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune består av ca. 45.000 innbyggere.

Adkomst

Se kartreferanse i nettannonsen. Det vil skiltes ved annonserte fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Trippestadlia 40,
1812 Askim

BRA

90 m2

P-rom

90 m2

Innhold

1. Etasje: Vindfang - Gang - 2 soverom - rom med toalett og vask - rom med dusj - lys og koselig stue med peisovn og utgang til ny terrasse - Kjøkken med ny innredning - Vaskerom med egen utgang - Bod som er innredet til soverom (stort vindu) - Omkledningsrom (tidligere soverom) Loft: Kaldloft med adkomst via loftluke med nedfellbar stige. Lys. Gulv for lagring Garasje: Frittliggende garasje på 24 kvm BRA

Standard

Kjøkken: Ny og meget godt utstyrt kjøkkeninnredning fra Ikea med hvite profilerte fronter og laminerte benkeplater. Vask i kompositt samt integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjølehjørne. Ventilator i glass. Det er fliser mellom benkeplater og overskap. Ny stoppekran til varmt og kaldtvann er installert i kjøkkenbenken. Praktisk barløsning på vegg mot gangen med to sitteplasser. Bad & wc: Eldre bad med fliser på gulv og vegger med tapet. Rommet inneholder servant på skap med hvite profilerte fronter og skap på høyre side av speilet samt dusjkabinett. Ventil i vegg for utlufting. Det er elektriske varmekabler til oppvarming. Vaskerom: Praktisk med eget vaskerom. Her er det fliser på gulv og vegger med tapet. Hvit glatt dør med glass som ytterdør. Rommet inneholder arbeidsbenk, skap med hvite glatte fronter og rustfri kum. Det er opplegg for vaskemaskin. Elektriske varmekabler til oppvarming. Innvendig standard: Gulv: Vegger: Himling: Eier har foretatt mye påkostninger etter eierskifte. Følgende er oppgradert: - En del elektriske oppgraderinger - Varmepumpe luft/luft - Nytt kjøkken - Nye hvitevarer - Ny terrasse - Mye nye gulver - Mye nye veggoverflater - Ny stoppekran og vannmåler

Oppvarming

- Ny varmepumpe luft/luft - Elektriske varmekabler på bad og vaskerom - Pipe ble sist feid 14.06.2018. Ingen avvik. - Boligtilsyn gått 14.06.2018. Ingen avvik registrert.

Parkering

- Garasje med plass for en bil - Steinlagt gårdsplass

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 05.10.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 4 065 000,-
Teknisk verdi : 4 065 000,-
Formuesverdi : 565 665,-
Sekundær formuesverdi : 2 036 394,-

Prisantydning

3 690 000,-

Totale kostnader

3 789 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 99 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 789 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 690 000,-

Ligningsverdi

kr 565 665,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Enebolig med alt på en flate oppført i 1970 på 90 kvm BRA samt frittliggende garasje på 24 kvm BRA oppført i 1971.

Arealer

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 90 kvm P-rom kommentar: Alle rom i boligen er inkludert i primærarealet. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

842,4 kvm eiet tomt. Tomten er velstelt og pent opparbeidet med romslige plenarealer, ny 40 kvm terrasse, steinlagt gårdsplass, blomsterbed og hekk. Det er satt kantstein som avslutning mellom gårdsplass og plen.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.