Tovengveien 15B, 1832 Askim

Solgt

Stor, innholdsrik leilighet med uinnredet loftsetasje. God, intern beliggenhet på feltet. Carport. God varmeøkonomi

Prisantydning
3 090 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
90 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 090 000,-

kr 3 184 572,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

93

65

8

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Eierseksjon

2013

93 m2

90 m2

2

Eiet tomt

10 397 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Tovengen i Askim i Indre østfold kommune. Dette er et nyere boligområde i Askim med kort avstand til Rom barnehage og barneskole, Rema 1000/Kiwi, busstopp og nye E-18. Området ligger lunt med friområder omkranset rundt hele feltet. Her kan både barn og voksne aktivisere seg i skogen, legge søndagsturen til gapahuk eller ta turen ned mot Glomma og Langnes. Denne leiligheten har en meget god, intern beliggenhet på feltet. Leiligheten ligger fremst mot sør og vest, slik at man både får gode solforhold og utsikt mot skogen og friarealer. Her er det nylig opparbeidet noen stier med benker og bålplass. Leilighetene er også forskyvet på en god måte som gjør dette til usjenerte leiligheter med lite innsyn. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med tog og buss, turområder, friareal samt nærbutikk. Ca. 3 km til indre sentrum av Askim. Kort vei til gamle E-18 og holdeplass for buss til Oslo. I Askim finner man sentrale servicefunksjoner, forretninger/senter, banker, videregående skole, ungdomsskole, kulturhus, Østfoldbadet, kaféer, kino, togstasjon, golfbane, lysløype m. m.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Tovengveien 15B,
1832 Askim

BRA

93 m2

P-rom

90 m2

Innhold

Velkommen til denne innholdsrike selveierleiligheten. Dette er et rekkehus i 2. etasje som er oppført av Trysilhus. Boligen er i dag innredet på ett plan og har en uinnredet loftsetasje. 2. etasje: Entré, gang, teknisk rom/bod, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, kjøkken/spisestue - stue med utgang til balkong. Balkongen er i treverk på ca. ca 14 m2. Nytt rekkverk. Veranda i treverk i inngangspartiet på ca. 6 m2. Loftsetasje: Disse boligene ble levert enten innredet eller uinnredet fra Trysilhus når de var nye. Her er det altså en uinnredet loftsetasje med mulighet for innredning av blant annet loftstue, bad/wc, 2 boder og soverom. Det er allerede satt inn trapp og klargjort for innredning. Dersom loftsetasjen skal tas i bruk som oppholdsrom/hoveddel må tiltakshaver søke kommunen om en bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel. Dette er et tiltak som krever søknad og tillatelse og som kan forestås av tiltakshaver, jf. Byggesaksforskriften § 3-1 bokstav c). Ytterbod i felles rekke på ca. 5 m2 med lys og stikk. Carport på ca. 17 m2 med strøm.

Standard

Leiligheten har normal god standard på innredninger og utstyr. Overflater, generelt: Gulv med vinylbelegg. Vegger med malt strie. Himlinger med takessplater og lasert panel. Kjøkken med åpen løsning mot spisestuen. Innredning i L-form med profilerte lyse fronter. Laminerte benkeplater. Vask/skyllekum. Ventilator. Oppvaskmaskin. Bad/wc/vaskerom: 2. etasje Gulv med fliser og vegger med fliser. Servant på skap med hvit høyglans front. Vegghengt wc. Dusjvegg. Opplegg for vaskemaskin. 7-downlights. Rør i rør fordelingsskap i vegg og himling. Vannbåren gulvvarme. Badet kommer montert som en ferdig modul.

Oppvarming

Boligen har svært god varmeøkonomi. Denne varmen leveres fra en kostnadsbesparende avtrekksvarmepumpe fra Nibe, type F470. Varmepumpen gjenvinner energi via avtrekksluften, og gir boligen varme, varmtvann, balansert ventilasjon og forvarmet tilluft. Teknologien går ut på å først ventilere boligen, for så å føre varmeenergien i ventilasjonsluften tilbake til boligen slik at den kan brukes til oppvarming og varmtvann. En ventilasjonsvarmepumpe gjenbruker med andre ord gammel, brukt luft.

Parkering

Parkering i carport, samt felles oppstillingsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 05.11.2020
Formuesverdi : 851 648,-
Sekundær formuesverdi : 3 065 932,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Prisantydning

3 090 000,- / Fellesutgifter: 2 343,-

Totalt innev. måned: 2 343,-. Det er vedtatt at felleskostnad går ned med ca 500 kr fra nyttår. Fellesutgifter er inndelt på følgende måte: Kapitalkostnad renter 17,- Kapitalkostnad avdrag 272,- Forsikring 291,- Felleskostnader 1 763,- Felleskostnader består blant annet av nedbetaling avdrag og renter på fellesgjeld, vedlikehold, forsikring av bygg, forretningsførsel, tv/internett via fiber/Altibox.

Totale kostnader

3 184 572,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 090 000,- (Prisantydning) 5 832,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 095 832,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 095 832,-)) -------------------------------------------------------- 88 740,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 184 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 090 000,-

Ligningsverdi

kr 851 648,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av eneboliger og leiligheter.

Arealer

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 93 kvm P-rom kommentar: Entré, gang, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, kjøkken, spisestue, stue. Bruksareal 2. etasje: 93 kvm. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 10 397 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiet/fellestomt på tomt 10397,8 m2, ifølge Norges Eiendommer. Tomten er hovedsakelig opparbeidet med grøntarealer. Det er asfalterte biloppstillingsplasser og gangveier. Meget solrik tomt.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.