Tomt Frosterudveien 3, 1832 Askim

Solgt

Sentralt beliggende tomt - BYA 25 % - Mulighet for ene-/tomannsbolig - Midt mellom skoler/barnehage & sentrum - Solrikt

Prisantydning
1 490 000,-
Boligtype
Boligtomt

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 1 490 000,-

kr 1 542 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

81

486

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Tomt, Eierform

Tomteareal

Boligtomt

Selveier

Eiet tomt

666 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Illustrasjoner viser en mulighet for oppføring av enebolig med utleiedel fra husleverandøren ABChus AS. Mer informasjon om huset kan sees på: https://abchus.no/ferdighus/moderne-hus/embla-med-utleiedel/ Tomtekjøper står fritt til å velge husleverandør og det er ingen bindinger opp mot ABChus AS. Tomten har en fin beliggenhet i et veletablert boligområde på Frosterud i Askim og ligger rett ved bussholdeplass. Fra eiendommen er det ca. 1 km til sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det grei avstand til ungdomsskole, videregående skole, barneskole og barnehager. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Det er forøvrig gang- og sykkelvei til skoler og barnehager, sentrum og de fleste fasiliteter. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune består av ca. 45.000 innbyggere.

Adkomst

Eiendommen ligger som andre bolig på venstre side i Frosterudveien. Adkomst i dag via Frosterudveien 3. Se forøvrig kartreferanse i nettannonsen.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Tomt Frosterudveien 3,
1832 Askim

Parkering

Ikke opparbeidet pr. i dag

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Overtagelse vil finne sted ved overføring av kjøpesum. Det gås ikke fysisk overtagelsesforretning.

Prisantydning

1 490 000,-

Totale kostnader

1 542 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

1 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,-)) -------------------------------------------------------- 52 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 542 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 1 490 000,-

Bolig

Generell informasjon

Tomt

666,5 kvm eiet tomt. Tomten er i all hovedsak en flat jordtomt som er opparbeidet med plenareal. Tomten er solrik. Tomten er nylig fradelt fra Frosterudveien3, og har pr i dag ikke fått oppgitt husnummer.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.