Steinbruddet 10A, 1808 Askim

Solgt

Nyoppført enebolig med carport på ett plan - Lettstelt og ferdig opparbeidet tomt - Eget vaskerom - Flott planløsning

Prisantydning
4 790 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
105 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 790 000,-

kr 4 842 970,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

49

59

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

2020

112 m2

105 m2

3

Eiet tomt

906 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Steinbruddet 10 A har en meget flott beliggenhet på populære Grøtvedt, mellom Skoglia og Trøgstadveien. Området ligger i vestvendt skrånende terreng. Dette er en ytterst sjelden anledning til å få en nyoppført enebolig i dette området. Dette er alltid vært ansett som et flott boområde i Askim. Fra eiendommen er det 2 km til sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til ungdomsskole, videregående skole og barnehager. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune består av ca. 45.000 innbyggere.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

søndag 20.
september,
kl. 13:00-14:00

Pål Engum Jørgensen

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Steinbruddet 10A,
1808 Askim

BRA

112 m2

P-rom

105 m2

Innhold

1. Etasje: Sportsbod - Entré - Vaskerom - Flislagt bad/wc - 3 soverom hvorav ett med utgang til terrassen - Romslig stue og kjøkken med utgang til terrassen Carport: Carport på 13 kvm samt sportsbod på ca. 8 kvm i forlengelse av huset

Standard

Kjøkken: Svært flott løsning med kjøkken og spiseplass som er delvis åpent og avdelt mot kjøkkenet. Kjøkkenet har delvis åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning fra Huseby i grå glatte fronter, vaskekum, laminerte benkeplater, integrerte hvitevarer, ventilator i glass samt barløsning mot spisestuen. Bad: Lekkert og påkostet bad med fliser på gulv og vegger. Badet inneholder servant på 120 cm skap med brune glatte fronter fra Linn bad, høyskap, speil med lys, vegghengt toalett og dusjhjørne i nedsenket gulv. Ventil i himling med avsug via ventilasjonsanlegget. Det er elektriske varmekabler i gulvet. Vaskerom: Praktisk vaskerom med fliser på gulv og baderomspanel på vegger. Her er skap og arbeidsbenk, 200 liter varmtvannsbereder, rør i rør fordelingsskap og sikringsskap. Elektriske varmekabler på gulvet. Overflater: Vegger: Malt gips. Fliser på bad. Våtromspanel på vaskerom Gulv: 1-stavs parkett. Fliser på bad, vaskerom og gang/entre Himling: Malt gips

Oppvarming

- Peisovn kledd med kleberstein i stue - Elektriske varmekabler i gulv i alle rom - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Parkering

- Carport - Romslig singlet gårdsplass

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Eiendommen står klar for overtagelse. Dersom kjøper ikke spesifiserer ønske om overtagelse i bud, vil selgers preferanser tas til følge.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 18.08.2020
Markedsverdi : 4 850 000,-

Prisantydning

4 790 000,-

Totale kostnader

4 842 970,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 52 970,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 842 970,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 790 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Frittliggende enebolig med alt på et plan oppført i 2020 på 105 m2 Primær-rom. Sportsbod på ca. 8 m2. Carport på ca. 13 m2.

Arealer

- Primærrom: 105 kvm - Bruksareal: 112 kvm P-rom kommentar: Alle rom er inkludert i primærarealet med unntak av sportsbod. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

905,9 kvm eiet tomt. Meget pent opparbeidet med romslig singlet gårdsplass, ferdigplen, hekk, terrasse, granitt kantstein samt barket skråning. Tomten er meget solrik og barnevennlig.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.