Romsveien 27 + 29, 1815 ASKIM

Solgt

VISNING! Villa på 321 kvm - Utleie - 92 kvm integrert garasje - Frittliggende dbl garasje - Store gårdsplasser - Nær E18

Prisantydning
8 200 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
218 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 8 200 000,-

kr 8 426 095,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

91

44

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Eiet

2012

327 m2

218 m2

0

Eiet

1 850 m2

Ingen

Ingen

Beliggenhet

Beliggenhet

Romsveien 27/29 har en herlig beliggenhet i fine omgivelser, høyt i terrenget og med utsikt østover retning sentrum. Boligen ligger innerst i blindvei og høyt i terrenget. Omkringliggende boliger ligger på lavere punkt. Siden tomten er så stor har du masse plass rundt deg og godt med luft mellom de omkringliggende eiendommene.

I nærområdet er det flere fine turområder med blant annet Langnes skanse (http://www.askimmuseum.no/langnes.htm), Glomma, Kykkelsrud med blant annet Romsåsen gruver (romsasen.no). Det er fine friarealer rett utenfor eiendommen med Romsåsen som kan være et spennende utfluktssted for barna. Avstanden til E-18 er meget kort da det er avkjøring på Krosby, kun få hundre meter fra eiendommen. Her er det både busstopp og pendlerparkering.

Eiendommen ligger innerst i blindvei, midt mellom Rom barneskole og barnehage samt Steinerskolen og barnehage. Det er opplyst gang- og sykkelvei ned til Rom skole og barnehage.

Askim sentrum ligger få minutter med bil fra eiendommen, med alt av hva et by sentrum byr på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Du har også kort vei til Spydeberg sentrum, da Romskollen ligger plassert ganske midt mellom Askim og Spydeberg.

Kommunikasjon:
Askim ligger ca. 5,5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område.

Litt om Askim:
Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg 01.01.2020. Ny kommune innehar ca. 45 000 innbyggere.

Ankomst

Se kartreferanse i annonsen. Det vil skiltes ved annonserte fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Romsveien 27 + 29, 1815 ASKIM

BRA

327 m2

P-rom

218 m2

Innhold

1. Etasje - 168 kvm BRA:
Entré med fliser på gulv og skyvedørsgarderobe - Stor stue med utgang til stor veranda - Stort kjøkken med flott innredning fra Norema og meget god spiseplass - Gang - 3 soverom hvorav ett med skyvedørsgarderobe - Stort flislagt bad/wc - Rom med toalett og vask - Nedgang til underetasjen - Soverom med skyvedørsgarderobe - Romslig vaskerom med egen utgang

Underetasje - 105 kvm BRA:
Garasjerom på 92 kvm BRA - Sluse - Teknisk rom - Bod

Leilighet i underetasjen - 54 kvm BRA:
Entré med fliser på gulv - Romslig soverom - Stue med åpen løsning til kjøkken - Pent flislagt bad/wc/vaskerom - Bod

Loft:
Kaldtloft med adkomst via loftsluke med nedfellbar stige.

Frittliggende dobbel garasje:
Dobbel garasje på 34 kvm BRA.

Frittliggende utvendig bod:
Frittstående utvendig bod på nedre del av tomten på 14 kvm med innlagt strøm.

Standard

1. etasje:
Stort kjøkken på ca. 28 kvm med svært god spiseplass. Her er det flott kjøkkeninnredning fra Norema med lyse glatte fronter og svært praktisk utførelse. Det er meget godt med både skap- og benkeplass. Forøvrig laminerte benkeplater samt ventilator fra Røros hetta i rustfritt stål. Medfølgende hvitevarer som frittstående kjøleskap far Bosch, Miele kaffemaskin, Bosch dampovn, Bosch micro, Siemens oppvaskmaskin og Bosch steketopp. Det er pipe på kjøkkenet med mulighet for innsetting av ildsted dersom dette er av ønske. Kjøkkenet har mye vinduer og karnapp med flott utsyn over omkringliggende bebyggelse og retning sentrum.

Underetasje:
Åpen stue og kjøkkenløsning med praktisk kjøkkeninnredning i L-form med beige glatte fronter. Her er det laminerte benkeplater, vask/skyllekum, ventilator fra Flexit samt opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer medfølger ikke.

Sanitær
Bad i hoveddel:
Stort bad på 9 kvm med fliser på gulv og vegger. Rommet inneholder servant på skap med svarte høyglans fronter, speil med lys, høyskap, gulvstående toalett og dusjkabinett. Det er ventil i himling med avsug ifm med ventilasjonsanlegget samt fire downlights i himling. Oppvarming via vannbåren gulvvarme.

Rom med toalett:
Eget gjestetoalett med Pergo laminat og vegger med smartpanel. rommet inneholder servant på skap med svart glatt front og gulvstående toalett. Det er ventil i himling med avsug ifm med ventilasjonsanlegget. Oppvarming via vannbåren gulvvarme.

Vaskerom:
Meget praktisk med eget vaskerom med egen utgang. Vaskerommet ligger innenfor kjøkkenet og har fliser på gulv og vegger med tapet og våtromsmaling. Her er det arbeidsbenk med laminert benkeplate, skap med beige glatte fronter og opplegg for vaskemaskin. Ventil i himling med avsug via ventilasjonsanlegget. Oppvarming via vannbåren gulvvarme.

Bad i leilighet:
Pent flislagt bad med fliser på gulv og vegger. Rommet inneholder servant på skap med hvite glatte fronter, gulvstående toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Det er ventil i himling med avsug ifm med ventilasjonsanlegget. Oppvarming via vannbåren gulvvarme.

Oppvarming

- Vannbåren gulvvarme i hoveddel og leilighet.
- Termostater i alle rom
- Dobbelmantlet varmtvannsbereder i teknisk rom i hoveddel

Eier opplyser om strømkostnader på ca. kr. 25.000,- i året for hele boligen, inkludert garasjerom og leilighet.

Parkering

- Frittliggende dobbel garasje på 34 kvm BRA
- Integrert garasje i bolig på 92 kvm BRA
- Stor asfaltert gårdsplass på øvre del
- Stor asfaltert gårdsplass og adkomst på nedre del
- Stor singlet gårdsplass på nedre del

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

8 200 000,-

Omkostninger

8 200 000, Prisantydning
--------------------------------------------------------

210 625, Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 8 425 000)

585, Tinglysing pantedokument

585, Tinglysing skjøte

11 500, HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800, HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
226 095 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 426 095, (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

130 829,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig og felles avkjørsel, i henhold til reguleringsplan " Et område ved Steinerskolen - 012419950003".

Arealer

Primærrom: 218 m2, Bruksareal: 327 m2, Bruttoareal: 0 m2

1. Etasje - 168 kvm BRA: Entré med fliser på gulv og skyvedørsgarderobe - Stor stue med utgang til stor veranda - Stort kjøkken med flott innredning fra Norema og meget god spiseplass - Gang - 3 soverom hvorav ett med skyvedørsgarderobe - Stort flislagt bad/wc - Rom med toalett og vask - Nedgang til underetasjen - Soverom med skyvedørsgarderobe - Romslig vaskerom med egen utgang Underetasje - 105 kvm BRA: Garasjerom på 92 kvm BRA - Sluse - Teknisk rom - Bod Leilighet i underetasjen - 54 kvm BRA: Entré med fliser på gulv - Romslig soverom - Stue med åpen løsning til kjøkken - Pent flislagt bad/wc/vaskerom - Bod Loft: Kaldtloft med adkomst via loftsluke med nedfellbar stige. Frittliggende dobbel garasje: Dobbel garasje på 34 kvm BRA. Frittliggende utvendig bod: Frittstående utvendig bod på nedre del av tomten på 14 kvm med innlagt strøm.

Tomt

Særdeles flott opparbeidet tomt med store asfalterte gårdsplass som er avgrenset med granitt kantstein mot plen på både øvre og nedre del av tomten. Belegningsstein foran inngangspartiet, med støpt og flislagt trapp samt foran inngangsdøren til vaskerommet. Flott hageanlegg som er opparbeidet med plenarealer, blomsterbed og beplantninger. Thujahekk omkranser store deler av eiendommen. Singlet gårdsplass på nedre del av tomten. Uteplass på øvre del av tomten med sol fra tidlig morgen og frem til ca. kl. 20 på sommeren. Tomten grenser til friområde på to sider.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.