Osloveien 13, 1831 Askim

Solgt

Sjelden mulighet - velholdt enebolig med sveitserpreg. Sentrumsnær beliggenhet. Tilbygget i 2012.

Prisantydning
4 690 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
184 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 690 000,-

kr 4 822 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

99

34

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1920

197 m2

184 m2

4

Eiet tomt

905 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Visning med påmelding: Pga Korona-situasjonen avholder vi visning kun der hvor interessenter har meldt seg på visning, for å ha kontroll på antall besøkende. Meld deg derfor på visning til høyre på siden med blå knapp "visningspåmelding" eller kontakt megler dersom du ønsker et annet tidspunkt for visning. Boligen ligger nærmere bestemt langs Osloveien/Vollene i Askim, med meget kort vei til sentrum. Boligen har nærhet til andre eldre boliger og nyere leiligheter, men man opplever likevel å kunne være usjenert og for seg selv med en beliggenhet "midt i smørøyet". Tomten er omkranset av vintergrønt og trær/busker, som gir eiendommen en fin atmosfære. Samtidig har du kort vei til både nyere ungdomsskole med herlige utearealer, videregående skole med flott idrettspark, barneskole med gangvei helt til skolen, barnehager, butikker, tog-stasjon og alt man ellers finner i Askim. Dette må vel være den perfekte beliggenheten for en barnefamilie som ønsker en sentral beliggenhet, men samtidig trygghet og ro i hverdagen. Fasiliteter i Askim: Det er kun noen få hundre meter til Askim sentrum og alt du trenger ligger dermed innenfor gangavstand. Flere idrettsplasser og idrettshaller, Østfoldbadet, Kulturhuset, 9-hulls golfbane og korthullsbane, butikker, flere treningssentre, restauranter, kino, bowling, lekeland, handelspark, kaffebarer og galleri. Med områdets nære beliggenhet til friområder har man gode muligheter for forskjellige former for friluftsaktiviteter. Når det er snø blir det kjørt opp skiløyper like ved, disse er tilknyttet hele løypenettet i Askim. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5,2 mil fra Oslo sentrum. Det er direkte jernbaneforbindelse til Oslo og Ski samt pendlemulighet med buss i rushtiden. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Det er ca. 48 minutters kjøring til Oslo sentrum. Info om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Byen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

onsdag 27.
januar,
kl. 18:00-19:00

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Osloveien 13,
1831 Askim

BRA

197 m2

P-rom

184 m2

Innhold

Velkommen til denne frittliggende eneboligen bestående av kjeller, 1. etasje og 2. etasje, på totalt 197 m². Bygningen ble oppført i 1920 og tilbygget i 2012 og ombygget i 2020. Boligen har en flott arkitektur med sveitserpreg, og har en meget innholdsrik og praktisk planløsning. Boligen inneholder følgende: 1. etasje: Entré med trapp, romslig stue i vinkel som går videre til spisestue og kjøkkenet. Det er fine, åpne løsninger, hvor man samtidig har forskjellige "avdelinger" i stuen og på kjøkkenet hvor man kan oppholde seg. Stuen gir umiddelbart et preg av en rolig og intim atmosfære. Det er videre utgang til en stor terrasse fra stuen. Denne er på 35 kvm, vendt mot syd, og har videre tilgang til hagen. På terrassen er det benyttet Royalimpregnerte gulvbord. Deler av terrassen er takoverbygget. 2. etasje: Fra en lys og bred trappeoppgang, kommer man opp til et åpent loftsrom hvor eier har innredet en kontorplass. Videre har man to soverom til venstre, hvor hovedsoverommet også har walk-in-closet. Det er et eget romslig bad, vaskerom og soverom nr. 3. Kjeller: Kjelleren er i år blitt moderne innredet med ny kjellerstue/soverom hvor det er satt inn rømningsvindu. Kjelleren består ellers av eget bad, gang og bod. Til slutt har vi en meget romslig garasje på 45 kvm som er inndelt i ett garasjerom, bod og isolert hobbyrom/kontor. Det er også trapp opp til loft for lagring. Adkomst til garasjen via leddport med automatisk åpner samt gangdør.

Standard

Boligen fremstår med normalt god standard på innredninger og utstyr. Eiendommen virker gjennomgående velholdt, hvor vi ser det slik at "her kan man bare flytte rett inn". Innvendige overflater: Gulv: Kjeller: Laminat i gangen og soverom. Betong i boden. Fliser i badet. 1. etasje: 3-stavs eikeparkett i hele etasjen. 2. etasje: 3-stavs eikeparkett i gangen, kontoret og soverom. Belegg i vaskerommet og fliser i badet. Vegger: Kjeller: Smartpanel i oppholdsrom. Fliser i badet. 1. etasje: Panel i stuer og kjøkken. Malte/tapetserte plater i entréen. 2. etasje;: Malte/tapetserte plater i ett soverom. Smartpanel i kontoret, gangen og to soverom. Baderomsplater i vaskerommet. Panel og fliser i badet. Himling: Panel og Smartpanel i himlinger. Kjøkken: Kjøkken med åpen løsning mot stua, hvor det er plass til spisegruppe. Innredningen er fra 2001, type Huseby, og har profilerte, lyse fronter, vitrineskap og laminerte benkeplater. Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr og platetopp. Kjøkkenventilatoren fra Røros Hetta, er plassert over komfyren og platetoppen, og er ført ut i det fri. Det er både opplegg og plass til oppvaskmaskin i innredningen. Det er montert belysning mellom skap. 2. etasje / Bad: Bad pusset opp i 2008, med fliser på gulvet samt på vegger i dusjen. Ellers panel på vegger. Rommet er innredet med baderomsinnredning med lyse fronter og overhengende speilskap. Dusjen er plassert i egen nisje og har dusjoppheng, dusjarmaturet er håndholdt. Videre er det montert vegghengt vannklosett og hjørnebadekar. Det er lagt elektriske varmekabler i gulvet, som varmer opp rommet. Badet ventileres naturlig via ventil i himlingen. Badet fremstår i all hovedsak i en normal stand, og er i en forfatning man burde forvente, alder tatt i betraktning. Kjeller / Bad: Bad i kjeller, pusset opp i 1997. Det er flislagte overflater på gulvet og vegger. Rommet er innredet med servantinnredning med overhengende speil og belysning. Dusjen er plassert i nedsenket nisje og har dusjoppheng, dusjarmaturet er håndholdt. Videre er det montert vannklosett. Det er lagt elektriske varmekabler i gulvet, som varmer opp rommet. Badet ventileres via mekanisk avtrekksvifte. Dette badet har TG 3 på grunn av fallforhold på deler av gulvet (ikke i dusj). 2. etasje / Vaskerom: Vaskerom i 2. etasje, pusset opp i 2012. Det er belegg på gulvet og baderomsplater på vegger. Det er både opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Vaskerommet ventileres naturlig via ventil i himlingen.

Oppvarming

Klebersteinsovn i stua. Varmefolie i deler av stua. Varmefolie i deler av gangen samt soverom i kjelleren. Elektriske varmekabler i begge badene.

Parkering

Parkering i garasje, samt på egen gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Moen Takst / Are Johan Moen
Takstdato : 03.10.2020
Markedsverdi : 4 950 000,-
Formuesverdi : 920 552,-
Sekundær formuesverdi : 3 313 987,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Prisantydning

4 690 000,-

Totale kostnader

4 822 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-)) -------------------------------------------------------- 132 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 822 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 690 000,-

Ligningsverdi

kr 920 552,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

I nærområdet er blant annet vei, Glava og andre boliger i etablert boligområde.

Arealer

Primærrom: 184 kvm, Bruksareal: 197 kvm P-rom kommentar: Kjeller: Bad, gang, soverom 1. etasje: Entré m/trapp, stue/kjøkken, spisestue 2. etasje: Bad, gang, kontor, vaskerom, 3 soverom Bruksareal 1. etasje: 77 kvm Bruksareal 2. etasje: 73 kvm Bruksareal Kjeller: 47 kvm Takhøyde underetasje/kjeller: Målt mellom ca. 1,98 meter - 2,10 meter. Deler av takhøyde i kjeller er under teknisk forskriftskrav til takhøyde (2,0 meter). Det er ikke søkt om bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel i kjeller. Ny eier fortsetter derfor bruk på eget ansvar. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 905 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiet tomt på 905,1 m². Tomta er opparbeidet med plenareal, vintergrønt og trær/busker, blant annet plommetre og eiketre. Deler av tomta er gjerdet inn. Fint lekeområde for barna i forbindelse med terrassen på baksiden av huset. Belegningsstein i gårdsplassen, pent avsluttet mot kantstein av granitt. Parkering i garasjen eller på gårdsplassen. Sår i plenen blir reparert av selger og luftledning legges i bakken. I forbindelse med ny enebolig på nabotomt, vil skråning mot nabo bli bearbeidet av selger innen overtagelse.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.