Olsrudveien 5, 1809 Askim

Solgt

NY PRIS!! Unik og spennende bolig med svært sentral og flott beliggenhet - Godt vedlikeholdt!

Prisantydning
4 390 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
172 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 390 000,-

kr 4 515 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

52

256

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

1939

211 m2

172 m2

Eiet tomt

1 128 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Velkommen til Olsrudveien 5 - En helt unik og herlig eiendom med original arkitektur fra 1939! Olsrudveien 5 har en herlig beliggenhet på populære Henstad, midt mellom sentrum og Korsegård. Fra eiendommen har du umiddelbar nærhet til matbutikk og kort vei til både populære Korsegård barneskole, Grøtvedt skole, flere barnehager og sentrum. Fra eiendommen er det 800 meter til sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til ungdomsskole, videregående skole og barnehager. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune består av ca. 45.000 innbyggere.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Se forøvrig kartreferanse i nettannonsen.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Olsrudveien 5,
1809 Askim

BRA

211 m2

P-rom

172 m2

Innhold

Underetasje/Kjeller: Hall - Kontor - Bod - Rom med toalett og vask - Teknisk rom - Vaskekjeller - Lagerrom tidligere garasje. Det er fjell i dagen og naturlig med fuktinnsig. Indre del av kjeller med lagerrom og vaskekjeller har behov for oppgradering. 1. Etasje: Store åpne arealer med nyoppusset og gjennomgående stil. Trappeoppgang - Koselig stue med oppmurt peis og vedovn samt flott utsikt mot vest samt utgang til vestvendt og solrik terrasse med flott utsikt - Stor spisestue og stue med ny peisovn og varmepumpe luft/luft (gulvmodell) samt flott utsikt - Herlig kjøkken med nyere innredning. 2. Etasje: Gang m/trapp - Nyere bad og toalettrom - Soverom med adkomst opp til tårnrommet - Stort hovedsoverom med innenfor liggende walk-in-closet - Boder med god lagringsplass Tårnrom: Rom på 10 kvm med trapp fra ett soverom. Dette rommet er med på å gi eiendommen et helt spesielt særpreg. Rommet er på 10 kvm og har en fantastisk utsikt mot sentrum i retning vest.

Standard

Eiendommen har gjennomgått en vesentlig modernisering og påkost de siste årene: - Vann og kloakkrør på eiendommen er byttet ut. Utvendig og innvendig. - Det elektriske anlegget er oppgradert med automatsikringer og nytt ledningsanlegg (kun noe i kjeller som ikke er byttet ut) - Nyere stort bad er totalt etablert i andre etasje 2013 - Ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer 2013 - Det er foretatt mye overflateoppussing - Ny peisovn på kjøkken/dagligstuedelen - det er også "tatt frem" teglvegg bak den nye ovnen - Nyere Daikin Nexura varmepumpe - Mye utskiftinger av vinduer, verandadør og ytterdør - Mye utskifting av panel - Etterisolert alle yttervegger foruten tårnrommet. Utvendig standard: Malt trepanel. Eiendommen er regelmessig vedlikeholdt og er nyere malt. Mye ny panel og vinduer. Innvendig standard: Gulver: Nyere dekorfliser (Ulfsven) i hall (med varmekabler) og fliser med varmekabler på nytt bad i andre etasje, nye Pergo laminatgulv (god standard) forøvrig mye malte tregulv. Betong i deler av kjeller. Fliser på toalettrom i kjeller (lagt selv av selger) Vegger: Hele første og andre etasje har blitt overflatebehandlet (sparklet, så lagt på duk og deretter malt). Det er fliser på badet i andre etasje. Tapet og malt panel forøvrig. En del innvendig vegger i 1.etasje ble byttet til "walls to paint" sponplate med duk, ifm etterisolering i 2016. Himling: Nye slette nye himlinger i hele 1.etg. Mye spots i himling i kjøkken og stue. Malte plater. Kjøkken: - Moderne og stilren kjøkkeninnredning fra 2013 med senere omgjøring - Integrerte hvitevarer som Miele koketopp og stekeovn og Gram kjøleskap Sanitær: - Toalettrom i underetasjen med toalett og vask, pusset opp senere år. - Enkelt vaskerom i kjeller. Tidligere oljefyr montert i kjeller. Det bør påregnes full rehabilitering. - Flott påkostet bad fra 2013 i andre etasje. Det er fliser på vegger og gulv. Det er varmekabler i gulvet. Badet inneholder en moderne innredning med vask, stor dusj og toalett. Det er 4 spots i himling.

Oppvarming

- Oppvarming pr. i dag er elektrisk og ved samt varmepumpe luft/luft. - Huset har 2 piper. - Det er varmekabler i gulvet på badet i 2.etg. og i hall/entré. - Ny peisovn med kjempe fin gammel tegl vegg bak (tatt frem ved oppussing) på kjøkken/dagligstuedelen i huset. - Åpen peis i stue 1.etg. Nisje vedovn i 1.etg. - Vedovn i stue/soverom i underetasjen. Piper ble sist feid 20.01.2010. Det ble forsøkt feiet på eiendommen 22.10.2013 og 26.10.2015. Branntilsyn ble utført 11.10.2018. Det er 2 piper på huset. Avviket med for nært brennbart materiale gjelder pipe 1. Det må monteres platform/trin så feieren kommer til. I tillegg er det gips på veggen i trappen. Ved en evt pipebrann klarer brannmanskap ikke å lokalisere denne pga gips på utsiden av pipemur. Ved endring i fyringsmønster vil dette avvik tre i kraft.

Parkering

På egen gårdsplass med plass til 4 biler ifølge eier.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 05.10.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 4 700 000,-
Teknisk verdi : 4 700 000,-
Formuesverdi : 830 456,-
Sekundær formuesverdi : 2 989 643,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

4 390 000,-

Totale kostnader

4 515 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 125 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 515 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 390 000,-

Ligningsverdi

kr 830 456,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Frittliggende enebolig med underetasje/kjeller, 1. etasje, 2. etasje og tårnrom oppført i 1939. Boligen er på 172 m2 Primær-rom. Stabbur på ca. 4,5 m2.

Arealer

Primærrom: 172 kvm Bruksareal: 211 kvm P-rom kommentar: Alle rom i huset foruten bod, teknisk rom, lagerrom tidligere garasje i kjeller samt walk in closet i andre etasje. Underetasje/kjeller: 65 kvm BRA 1.Etasje: 88 kvm BRA 2.Etasje: 48 kvm BRA Tårnrom: 10 kvm BRA Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

1.128 kvm eiet tomt.

Tomt

- Tomten er skrånende/småkupert og frodig. - Deler av tomten består av naturtomt (fjelltomt) med bartrær og løvtrær. - Det øvrige er opparbeidet med plen og noe prydbusker. - Det er flere vakre og solrike uteplasser på tomten. - Det er grei adkomst og parkering (plass for 4 biler) på nedre del av tomten mot nord. Tomten er under opparbeidelse/rydding og det vil være naturlig med videreføring av dette. Nedre del av tomten er drenert samt opparbeidet med stein mot vei. - Eiendommen ligger høyt og fritt og det er særdeles flott utsikt mot syd og vest. - Det er en solrik uteplass/terrasse i boligens 1.etg. (ligger høyt i terrenget) med vakker utsikt.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.