Ødegårdveien 46, 1832 Askim

Solgt

NY PRIS & VISNING!! Rekkehus fra 2018 - Fremstår som nytt - 3 sov - 2 bad - 2 stuer - Carport - V/ skole & barnehage

Prisantydning
3 650 000,-
Boligtype
Rekkehus
Primærrom
126 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 650 000,-

kr 3 752 620,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

96

333

23

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Rekkehus

Eierseksjon

2018

135 m2

126 m2

3

Eiet tomt

79 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Fra Ødegårdveien 46 har du umiddelbar nærhet til Rom barneskole, flere barnehager deriblant Rom barnehage og Ihlen gårdsbarnehage. Steinerskolen og barnehage ligger også nært til området. Rema 1000 & Kiwi samt ny byggvareforretning er etablert ved Langnesveien/Osloveien, i Hurrahølet. Fra eiendommen er det 3 km til sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til ungdomsskole, videregående skole og barnehager. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune består av ca. 45.000 innbyggere.

Adkomst

Se kartreferanse i nettannonsen. Det vil bli skiltet ved annonserte fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

søndag 31.
januar,
kl. 14:30-15:30

Pål Engum Jørgensen

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Ødegårdveien 46,
1832 Askim

BRA

135 m2

P-rom

126 m2

Innhold

1. Etasje: Flislagt entre - Flislagt bad kombinert vaskerom - Kjøkken med moderne innredning og spiseplass - Romslig stue med peisovn og utgang til terrasse - Bod 2. Etasje: Trappegang - 3 soverom - Flislagt bad - Stue Utvendig bod & carport: Utvendig isolert bod ved boligen samt carport rett på bortsiden av bygget.

Standard

Kjøkken: Pent og moderne kjøkken med plass til spisegruppe. Innredningen er i vinkelform av typen HTH, fra byggeåret, og har slette, lyse fronter med gripelist og laminerte benkeplater. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, mikrobølgeovn samt oppvaskmaskin. Kjøkkenventilatoren fra Røros Hetta, er plassert over komfyr og platetopp, og er ført ut i det fri. Kjøkkenvask av rustfritt stål er nedsenket i benkeplaten, og inneholder vaskekum. Det er montert belysning under overskap. Kjøkkenet er i tillegg utstyrt med komfyrvakt og lekkasjestopper etter byggetidens krav. Bad & sanitær: Tidløst bad/vaskerom i 1. etasje, fra byggeåret, med flislagte overflater på vegger og gulv. Rommet er innredet med servantinnredning med slette, lyse fronter samt overhengende speil med belysning. Dusjen er plassert i hjørne og har dører av glass, dusjarmatur er håndholdt. Videre er det montert vegghengt vannklosett. Det er satt opp skyvedør på badet, med tekniske installasjoner samt opplegg og plass til vaskemaskin. Det er montert downlights i himlingen på badet, og det er lagt elektriske varmekabler på gulvet. Rommet ventileres via ventil i himling, som er tilkoblet balansert ventilasjon. Det er montert lekkasjestopper ved døra. Tidløst bad i 2. etasje, fra byggeåret, med flislagte overflater på vegger og gulv. Rommet er innredet med servantinnredning med slette, lyse fronter samt overhengende speil med belysning. Dusjen er plassert i hjørne og har dører av glass, dusjarmatur er håndholdt. Videre er det montert vegghengt vannklosett. Det er montert downlights i himlingen, og det er lagt elektriske varmekabler i gulvet. Badet ventileres via balansert ventilasjon. Det er montert lekkasjestopper mot døra. Sanitær generelt: - Rørføringer er av moderne rør-i-rør med fordeler skap. - Avløpsledninger er av plast. - Varmtvannsberederen er plassert i badet/vaskerommet og er på 200 liter, fra byggeåret. - Stoppekrana er plassert badet/vaskerommet. - Lekkasjestopper på badet/vaskerommet, badet og under kjøkkenbenken. Gulv: - 1. etasje: 3-stavs lystonet eikeparkett i stue og kjøkken. Fliser på badet og entre. - 2. etasje: 3-stavs lystonet eikeparkett i gang, stue og soverom. Fliser på badet Vegger: - 1. etasje: Sparklet og malte plater på vegger. Fliser på badet. - 2. etasje: Sparklet og malte plater. Fliser på badet. Himlinger: - Sparklet og malte gips-plater i alle himlinger. Trapp: - 180 graders trapp av tre, med malte rekkverk og vanger, stålspiler på rekkverket. - Trappetrinn av lystonet eik.

Oppvarming

- Vedovn i stue. - Elektriske varmekabler i entré, badet/vaskerommet og badet. - Ellers elektrisk oppvarming med panelovner. Balansert ventilasjon m/varmegjenvinner. - Ny frisk, filtrert og oppvarmet luft føres inn i stue, soverom og oppholdsrom gjennom ventiler. Den brukte og forurensede inneluften trekkes ut fra alle rom i huset gjennom ventiler på kjøkkenet, bad og våtrom.

Parkering

- I carport - Utvendige gjesteparkeringer forøvrig på asfalterte oppstillingsplasser

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning (22 86 59 99)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Moen Takst / Are Johan Moen
Takstdato : 25.09.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 870 000,-
Teknisk verdi : 2 870 000,-
Formuesverdi : 809 666,-
Sekundær formuesverdi : 2 914 797,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

3 650 000,- / Fellesutgifter: 2 176,-

Kr 2.176,- pr. mnd. Dette inkluderer avgift for: TV-anlegg/bredbånd, Energi/fyring, Forsikringer, Drift og vedlikehold, Konsulenthonorar, Forretningsførerhonorar, Revisjonshonorar, Styrehonorar, m. m

Totale kostnader

3 752 620,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-)) -------------------------------------------------------- 102 620,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 752 620,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 650 000,-

Ligningsverdi

kr 809 666,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Rekkehusbebyggelse

Arealer

- Primærrom: 126 kvm - Bruksareal: 135 kvm P-rom kommentar: Alle rom i boligen er inkludert i primærarealet foruten innvendig og utvendig bod. - 1.Etasje: 71 kvm BRA - 2.Etasje: 64 kvm BRA Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

Eiet tomt er på 78,9 kvm samt fellesarealer. Tomten er opparbeidet plenareal og vintergrønn hekk. Terrasse på 18,5 kvm vendt mot syd med tilgang fra stuen og hagen. Parkeringsplass i carport med plass for en bil. Øvrig parkering på felles biloppstillingsplass/gjesteparkering og etter områdets gjeldende bestemmelser. Sameiets areal er anslått til å være på 5771,80 kvm fellesareal. Arealet er noe usikkert da grensepunktene er beregnet fra reguleringsplan og ikke oppmålt i marka.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.