Nordregate 13, 1807 ASKIM

Solgt

Villa med sentrumsnær og attraktiv beliggenhet. Flotte detaljer - Solrik og pent opparbeidet tomt -Godt vedlikeholdt

Prisantydning
6 090 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
252 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Kommunaleavgifter

Totalpris

kr 6 090 000,-

kr 19 167,-

kr 6 257 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

50

550

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Eiet

1987

291 m2

319 m2

252 m2

3

Eiet

1 150 m2

F

Oransje

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger høyt og solrikt til i et attraktiv, godt etablert og rolig boligområde innerst i en blindvei. Det er kort vei til barnehage og barneskole på Grøtvedt. Gangavstand til golfbane og Askim museum med flott uteområde.

Det er ca 1 km til Askim sentrum, som kan tilby stort utvalg av butikker, spisesteder og kino, samt post, apotek, vinmonopol, bank, bibliotek, flere treningssenter, østfoldbadet, kulturhuset og
offentlig kommunikasjon.

Askim er en by i Indre Østfold kommune. Den grenser i vest og nord til Spydeberg, i øst til Trøgstad og Eidsberg og i sør til Skiptvet. Byen fikk bystatus i 1996 og har ca. 16 000 innbyggere. Byen har et aktivt kulturhus bygget i funkisstil som ble renovert for noen år siden. Askim har to kinosaler, der den ene er en sertifisert THX-kino. Badelandet Østfoldbadet befinner seg sentralt i byen og innehar både innvendig og nytt utvendig badeanlegg, og inngangspartiet er koblet sammen med Kulturhuset i et stiltilpasset nybygg.

Kulturfestivalen Kraftfestivalen samler hver august måned deltakere fra fjern og nær, en tradisjon i den anledning er åpningskonserten i den gamle turbinhallen i Kraftverket ved Kykkelsrud. Viking-Askim var inntil nedleggelsen i 1992 hjørnesteinsbedriften i det lille samfunnet, som siden i stor grad har utviklet servicenæringene. Glava er nå hjørnesteinsbedriften i Askim.

Glomma danner en naturlig kommunegrense i vest, og fosser har blitt utnyttet til kraftproduksjon. Askim har derfor tre store kraftverk innenfor sine grenser (Solbergfoss, Kykkelsrud og Vamma). Avisen Smaalenenes Avis utgis i byen og dekker også de omkringliggende kommuner. Foruten Solbergfoss friområde og badeplass, Askim golfpark og Åsermarka med populære skansehytta som utgangspunkt for fine turer i skogen og serveringssted. (https://no.wikipedia.org/wiki/Askim[fotnoteBefolkningskilde)

Askim kommune, Eidsberg kommune, Hobøl kommune, Spydeberg kommune og Trøgstad kommune ble slått sammen til én kommune fra 1. januar 2020, til Indre Østfold kommune og består av ca. 45 000 innbyggere.

Kommunikasjon:
Askim ligger ca 5,5 mil fra Oslo sentrum. Ca 55 minutter med buss/tog til Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo - kort gangavstand til disse forbindelsene. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne i Google Maps

Visning

Andreas Kulvik

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Nordregate 13, 1807 ASKIM

BRA

291 m2

P-rom

252 m2

BTA

319 m2

Innhold

Eiendommen er bebygget med enebolig og garasje. Omkringliggende bebyggelse er eneboliger.

Boligen ble bygget i 1987, og består av 1,5 etasjer + kjeller. 1 etg med tømmerkasse fra eldre bolig som er plukket ned og flyttet hit. Det er synlig tømmer innvendig i 1 etg, nyere bolig med fine detaljer fra eldre bolig. Boligen er jevnlig vedlikeholdt og holder en god standard på innredninger og utstyr.

Boligen inneholder:

Kjeller: Gang, bad med badstue, kjellerstue, innredet rom, bod 1, bod 2.

1. etasje: Hall m/trapp, stue/kjøkken, stue, bad, vaskerom, soverom.

2. etasje: Loftstue, alkove, innredet rom, kontor, bod 1, bod 2, 2 soverom med stableloft i hvert enkelt rom, wc

Det er takoverbygget terrasse mot vest med adkomst via balkongdør fra stue, også trapp i impregnert treverk til terreng. Terrassen er fundamentert med støpte søyler, gulv i impregnert treverk, rekkverk i malt treverk. Det er glasset inn mellom rekkverk og takoverbygg på 2 sider, terrassen er også godt utstyrt med kontakter og eldre terrassevarmere.

Garasje på 45 kvm bygget i 1986 med isolert verkstedrom/bod på ca 13 m² i bakkant med stor skyvedør mellom garasje/ verkstedrom. Det er innlagt strøm og lys med sikringsskap med skrusikringer. Veggmontert varmeovn. 3-fas strøm kontakt. 2 stk leddheiseporter i tre, en med el-portåpner.

Standard

Bolig bygget 1987 med 1 etg med tømmerkasse fra eldre bolig som er plukket ned og flyttet hit, det er synlig tømmer innvendig i 1 etg, nyere bolig med fine detaljer fra eldre bolig. Boligen er jevnlig
vedlikeholdt og holder en god standard på innredninger og utstyr.

Overflater på innvendige gulv:
Gulver 1 etg med lutet furugulv på stue/kjøkken, stue, soverom og hall. Fliser på vaskerom og bad, samt deler av hallen.
2 etg med lutet og lakkert furugulv, belegg i den ene boden.
Kjeller med fliser på kjellerstue og bad, teppe på innredet rom, malte gulv på boder og gang.

Overflater på innvendige vegger:
Innvendige vegger 1 etg har brystpanel med malt tømmer i stuer og hall. Tapet på kjøkken og 1 vegg soverom. Malt tapet på vaskerom og bad. Soverommet har malt tømmer og en vegg med tapet.
2 etg har panel på loftstue, alkove, innredet rom og wc. Panel og malt tapet på soverom.
Kjeller har malte murvegger på kjellerstue, boder, ubehandlet vegger 1 bod. Utforede vegger med panel på gang, bad og innredet rom.

Overflater på innvendig himling:
Tak/himling 1 etg med trepanel med synlige dragere under. 2 etg og kjeller har panel i tak.


Kjøkkeninnredning - 1. etasje:
Innredning i praktisk u-løsning med bar/kjøkkenøy mot stue. Innredning fra Norema med heltre furu profilerte fronter. Det er heltre benkeplate i bøk, benkeplate har beslag med 2 stk oppvaskkummer. Det er innebygget oppvaskmaskin, kjøleskap med liten fryser, komfyr med stor koketopp over med induksjon. Ventilator over med kobberhette. Fliser mellom over og underskap. Romslig innredning med god skap og benkeplass.
Innbygningsprodukter fra Miele, bortsett fra kjøleskap som er fra Bosch, disse er skiftet for ca 7 - 8 år siden. Normal bruksslitasje på innredning.

Kjeller / Bad:
Bad med badstue kjeller er bygget 2003. Det er fliser på gulv med sokkelflis og el- gulvvarme. Innvendige vegger med fliser i dusjnisje og panel på resterende vegg. Rommet er innredet med dusjnisje med flislagt vegg og glassbyggerstein samt blandebatteri og garnityr på vegg. Vegghengt toalett og servant på vegg. Det er bygget en badstue i rommet denne har badstuedør i glass og badstueovn.

1. etasje / Bad:
Bad fra byggeår. Gulv har fliser med el-varmekabler i gulv. Vegger med dels panel og dels malt våtromstapet.
Rommet er innredet med gulvmontert nytt toalett, dusjkabinett, stor baderomsinnredning med 2 stk høyskap, underskap med benkeplate og servant, speil og lys over.

1. etasje / Vaskerom:
Fliser på gulv med sokkelflis. El- varmekabler.
Vegger med malt tapet. Rommet er innredet med plass og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Skyllekar på vegg.

2. etasje / Wc:
Wc rom har furu gulv og panel på vegger og tak.
Rommet er innredet med gulvmontert toalett og liten baderomsinnredning med underskap og vask. Baderomsinnredningen ble montert ny 2020 og toalett ble skiftet ut 2015.

Alle våtrom og kjøkken har ventilasjon.

Oppvarming

Boligen varmes opp med Klimanette sentralfyringsanlegg ( fyres med strøm ), dette fører varmluft til alle rom unntatt baderom og vaskerom som har gulvvarme. Det er er peis og vedovner i boligen og det er varmekabler i gulv bad og vaskerom.

Det er 2 stk leca piper helbeslått over tak.
Det er peis med peisinnsats på stue/kjøkken, etasjeovn i hall 1 etg og vedovn/peisovn i kjellerstue.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

6 090 000,-

Omkostninger

6 090 000,- Prisantydning
--------------------------------------------------------

152 250,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 6 090 000)

585,- Tinglysing pantedokument

585,- Tinglysing skjøte

11 500,- HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800,- HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
167 720 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 257 720,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

1 025 496,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig, felles avkjørsel, off.vei, gang-/sykkelve. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Det er regulert og godkjent byggetillatelse til 2 boliger på nabotomt på østsiden av eiendommen.

Eiendommen omfattes av en eldre reguleringsplan med manglende/utdaterte reguleringsbestemmelser. I kommuneplanens bestemmelser for perioden 2018-2030
står det i §19.4:
a) For planer uten bestemmelser gjelder bestemmelsene i punkt 5 nedenunder.
b) For planer med bestemmelser gjelder bestemmelsene i punkt 5 nedenunder foran
reguleringsplanens bestemmelser ved motstrid.

5. Nye bestemmelser for boligeiendommer uten eller med mangelfulle/utdaterte bestemmelser:
a) Det tillates oppføring av 1 enebolig, 1 enebolig med sekundærleilighet eller 1 tomannsbolig, med tilhørende garasjer, uthus m.v.
b) Det må settes av plass på minst 18 m2 til minst en garasjeplass pr. boenhet.
c) Grad av utnytting fastsettes slik: Prosent bebygd areal må ikke overstige %-BYA = 25% av netto tomteareal. Kun den del av tomten som er regulert til byggeområde skal legges til grunn ved beregning av %- BYA. Utvendig parkering skal ikke regnes med i BYA.
d) Bebyggelsen kan oppføres med maksimal mønehøyde 9,0 m og maksimal gesimshøyde 6,0 m, målt fra ferdig planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen. Bygninger med pulttak eller flatt tak kan oppføres med maksimal gesimshøyde på 7,0 m, målt fra ferdig planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen.
e) Bygninger skal tilpasses terrenget og ikke omvendt. Tomter hvor terrenget tillater det, og hvor dette er dokumentert ved terrengsnitt, skal bebygges med underetasje. Fylling eller utsjakting på mer enn 1,0 m i forhold til eksisterende terreng tillates ikke.

Arealer

Primærrom: 252 m2, Bruksareal: 291 m2, Bruttoareal: 319 m2

Eiendommen er bebygget med enebolig og garasje. Omkringliggende bebyggelse er eneboliger. Boligen ble bygget i 1987, og består av 1,5 etasjer + kjeller. 1 etg med tømmerkasse fra eldre bolig som er plukket ned og flyttet hit. Det er synlig tømmer innvendig i 1 etg, nyere bolig med fine detaljer fra eldre bolig. Boligen er jevnlig vedlikeholdt og holder en god standard på innredninger og utstyr. Boligen inneholder: Kjeller: Gang, bad med badstue, kjellerstue, innredet rom, bod 1, bod 2. 1. etasje: Hall m/trapp, stue/kjøkken, stue, bad, vaskerom, soverom. 2. etasje: Loftstue, alkove, innredet rom, kontor, bod 1, bod 2, 2 soverom med stableloft i hvert enkelt rom, wc Det er takoverbygget terrasse mot vest med adkomst via balkongdør fra stue, også trapp i impregnert treverk til terreng. Terrassen er fundamentert med støpte søyler, gulv i impregnert treverk, rekkverk i malt treverk. Det er glasset inn mellom rekkverk og takoverbygg på 2 sider, terrassen er også godt utstyrt med kontakter og eldre terrassevarmere. Garasje på 45 kvm bygget i 1986 med isolert verkstedrom/bod på ca 13 m² i bakkant med stor skyvedør mellom garasje/ verkstedrom. Det er innlagt strøm og lys med sikringsskap med skrusikringer. Veggmontert varmeovn. 3-fas strøm kontakt. 2 stk leddheiseporter i tre, en med el-portåpner.

Tomt

Eiet tomt på 1150 m² i følge Ambita infoland. Tomten er svakt skrånende mot vest og er bygget opp i 2 nivåer, med granittrapp i mellom, det er laget forstøtningsmur i naturstein mellom disse nivåene.

Ellers er det mye beplantning på tomta med både nyttevekster og prydbusker samt staudebed og steinbed i skråning mot nedre platå. Det er eple, kirsebær, rips, solbær, aronia og litt jordbær. Av prydbusker kan nevnes rododendron, brudespirea, gentspirea og rosespirea, trollhassel og diverse vintergrønne busker.

Hagen er lettstelt, og det er singlet gårdsplass, stor uteplass mellom garasje og hus belagt med herregårdsstein, gangvei inn til hovedinngang med gammel små brostein. Trapper i granitt.
Gangsti langs vestsiden av huset mot terrassetrapp i stor, gammel brostein.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.