Løvstien 5, 1807 Askim

Solgt

Stor og lekker toppleilighet med svært flott beliggenhet - Garasje & Heis - Flott planløsning - Stor solrik balkong

Prisantydning
6 250 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
112 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 250 000,-

kr 6 417 620,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

52

131

9

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Eierseksjon

2009

112 m2

112 m2

2

Eiet tomt

1 743 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Løvstien 5 har en meget flott beliggenhet i sentrum, tilbaketrukket og i rolige omgivelser. Fra eiendommen er det umiddelbar tilknytning til Solbergfosslinja med fine tur og rekreasjonsmuligheter. Her er det belyst gangvei retning Solbergfoss, og turstien strekker seg helt ned til Solbergfoss badeplass og kraftanlegg. Fra eiendommen har du ca. 150 meter til matbutikk og Askim handelspark. Videre kommer du til Askimtorget kjøpesenter, kulturhuset som er bygget i de gamle lokalene til kinoen og sto ferdig i 2002, torget med hyggelige sitteplasser/utearealer, kafeer, restauranter, gågate, forretninger, Østfoldbadet, bibliotek, kommunikasjoner m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune innehar ca. 45.000 innbyggere.

Adkomst

Leiligheten har adkomst via Løvstien. Ta inn Løvstien fra Trøgstadveien og følg veien til enden. Gjesteparkering på utsiden av blokka.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Løvstien 5,
1807 Askim

BRA

112 m2

P-rom

112 m2

Innhold

Velkommen til Løvstien 5 i Askim - En lekker leilighet i 3. etasje på hele 112 kvm bruksareal. Leiligheten er påkostet i forhold til standard leveranse med blant annet lekkert Huseby kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele, godt med skyvedørsgarderober, m.m. Leiligheten har en svært god planløsning med blant annet stor stue og flott løsning på kjøkkenet, to soverom hvorav hovedsoverom med tilhørende garderobe og privat bad, ekstra bad/vaskerom og 14 kvm overbygd, solrik balkong. Felles inngangsparti og trapperom med heis og trapper samt adkomst til øvrige etasjer og parkeringskjeller. Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder: Entre med skyvedørsgarderobe - 2 soverom hvorav ett med direkte adkomst til bad - forstue/tv-stue i forbindelse med kjøkkenet - lekkert kjøkken med stilfull og meget praktisk innredning og åpen løsning til stuen - Stuen med god plass til både salong, spisestue og dagligstue samt utgang til overbygd og romslig flisbelagt balkong på ca. 14 kvm. Garasje og bod i kjeller: Oppvarmet parkeringskjeller og oppholdsarealer. Lukket bod i kjeller tilhørende leiligheten.

Standard

Stor leilighet med mye påkostninger ved oppføring. Det er meget god standard på utstyr og innredninger. Leiligheten har lyse og tidsriktige flater og svært god planløsning. Stue: Herlig stue/kjøkken på hele 54 kvm med åpen løsning til kjøkkenet og utgang til stor overbygd balkong. Stuen er stor og har god plass til både spisestue og flere salonggrupper. Her er det masse vinduer mot både syd og vest som slipper inn masse lys. Kjøkken: Flott innredning i malt heltre utførelse fra kvalitetsleverandøren Huseby. Innredningen er i praktisk U-form med lyse profilerte fronter med heltre benkeplater. Det er åpen løsning mot stuen som er avdelt med en benkeplate og skap med 60 cm dybde. Nedfelt vaskekum i egen arbeidssone med oppvaskmaskin praktisk plassert sammen med vaskekummen. Alle hvitevarer, deriblant kjøl-/frys, micro, stekeovn og platetopp med induksjon fra Miele. I kjøkken er downlights i himling. Ventilator under overskap. Bad/wc: Privat bad i god størrelse. Badet er romslig og pent flislagt bad med tidløse fliser på gulv og vegger samt elektriske varmekabler til oppvarming. Rommet inneholder innredning med servant i hvit høyglans utførelse, vegghengt toalett, frittstående badekar og dusjhjørne med to rette glassdører. Det er forøvrig elektrisk fuktstyrt vifte i vegg. Det er direkte adkomst til badet via det ene soverommet. Bad/wc/vaskerom: Det er praktisk med eget separat vaskerom/kombinert bad. Her er det fliser på gulv og vegger. Rommet inneholder skyllekum, opplegg for vaskemaskin samt dobbel stikkontakt (for vaskemaskin og tørketrommel), servant, toalett og dusjhjørne. Det er elektrisk fuktstyrt vifte i vegg. Elektriske varmekabler i gulvet. Soverom: Leiligheten har to gode soverom av bra størrelse. Soverommene har parkett på gulv og tapet på vegger samt malt gips i himling. Hoved soverommet har i tillegg tilhørende walk-in-closet (innredning medfølger) og direkte adkomst til badet. Det andre soverommet har tilsvarende overflater samt stor skyvedørsgarderobe.

Oppvarming

- Elektriske varmekabler i våtrom og gang.

Parkering

- 1 garasjeplass i kjeller. Det er elektriske varmekabler i nedkjøringen til kjelleren. - Stor utvendig gjesteparkering

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Brænds økonomi

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 04.03.2021
Teknisk (byggmassens) verdi : 6 050 000,-
Teknisk verdi : 6 050 000,-
Formuesverdi : 924 833,-
Sekundær formuesverdi : 3 329 399,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

6 250 000,- / Fellesutgifter: 2 500,-

Kr. 2.500,- pr. måned Dette dekker kommunale avgifter, plenklipping, brannvern, snømåking, strøing, varmtvann i leilighetene, kostnader i fellesareal som strøm, vann og heis.

Totale kostnader

6 417 620,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 156 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 167 620,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 417 620,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 250 000,-

Ligningsverdi

kr 924 833,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

- Eierseksjon i lavblokk som er oppført i 2009. Felles inngangsparti med heis og trapper. - Parkeringskjeller med varmekabler i nedkjørsel. - Det er bod i kjeller med lys og stikk.

Arealer

- Primærrom: 112 kvm - Bruksareal: 112 kvm Alle rom i leiligheten er inkludert i primærarealet. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

Andel av 1.743,5 kvm eiet tomt. Tomten er flat og meget godt opparbeidet med plen og diverse beplantninger. Det er asfaltert adkomst og parkering. Tomten er pent opparbeidet med diverse beplantning, stor asfaltert gjesteparkering, asfaltert adkomst til inngangsparti m.m.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.