Krokstien 1 B, 1809 Askim

Solgt

BUD MOTTATT!! KUN 1 IGJEN!! 1/2-part av nyoppført bolig - 3 sov - 2 bad + vaskerom - Populært boligområde - Lav omk

Prisantydning
3 700 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
99 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 700 000,-

kr 3 740 470,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

51

79

2

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Tomannsbolig

Selveier

2020

104 m2

120 m2

99 m2

3

Fellestomt

697 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Krokstien 1 a + b har en flott beliggenhet på populære Korsegård. Eiendommen er en av få nye boliger som settes opp på Korsegård. Fra eiendommen har du umiddelbar nærhet til populære Korsegård barneskole, flere barnehager, busstopp med forbindelse til sentrum, samt flotte skiløyper vinterstid. Fra eiendommen er det 2 km til sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til ungdomsskole, videregående skole og barnehager. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune består av ca. 45.000 innbyggere.

Adkomst

Fra Askim sentrum. Følg Henstad Alle ca. 1,2 km, ta til venstre inn Plogveien. Ta så inn 2. vei til venstre som er Krokstien. Eiendommen ligger da på venstre side.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Krokstien 1 B,
1809 Askim

BRA

104 m2

P-rom

99 m2

BTA

120 m2

Innhold

1. etasje: Entré - Delikat flislagt bad/wc - Vaskerom/sportsbod - Stue med åpen løsning til kjøkken - Kjøkken med moderne innredning og spiseplass. 2. etasje: Stue - Delikat flislagt bad/wc - 3 soverom. Det er avsatt plass for garderobe på soverommene. Garderober leveres ikke.

Standard

Nyoppført vertikaldelt tomannsbolig med gjennomgående god boligstandard på utstyr og innredninger. Overflater: Gulv: Lys hvitpigmentert eikeparkett på alle rom foruten fliser på begge bad, vaskerom og entre. Vegger: Malt gips (toleranseklasse K2) samt fliser på begge bad. Himling: Malt gips (toleranseklasse K2). Kjøkken: Kjøkken med åpen løsning mot stuen og praktisk innredning i L-form med hvite glatte og folierte fronter fra Ikea. Det medfølger integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn plassert i høyskap, oppvaskmaskin og kjøleskap. Forøvrig vaskekum og ventilator plassert under overskap. Barløsning med 2 sitteplasser som fint avgrenser mot stuen. Det er belysning under overskap samt LED-downlights i himling. Sanitær: Bad/wc i 1. etasje.: Delikat bad med stilfulle og moderne fliser på gulv og vegger. Badet inneholder innredning med servant på skap med hvite glatte fronter, speil med lys, vegghengt toalett og dusjhjørne. Det er ventil i himling og avtrekk via ventilasjonen, elektriske varmekabler samt opplegg for vaskemaskin. Badet er bygget som baderoms kabin. Vaskerom i 1. etasje.: Det er praktisk med eget vaskerom. På vaskerommet er det fliser på gulvet og malt gips på vegger. Rommet inneholder innredning med hvite glatte fronter. Forøvrig er det laminert benkeplate, vaskekum, skap med varmtvannsbereder på 120 liter, sikringsskap og enhet for ventilasjon. Ventil i himling. Varmekabler. Bad/wc i 2. etasje: Delikat bad med stilfulle og moderne fliser på gulv og vegger. Badet inneholder innredning med servant på skap med hvite glatte fronter, speil med lys, vegghengt toalett og dusjhjørne. Det er ventil i himling og avtrekk via ventilasjonen, elektriske varmekabler samt opplegg for vaskemaskin. Badet er bygget som baderoms kabin. Luftbehandling: Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Oppvarming

- Elektriske varmekabler i hele 1. etasje - Elektriske varmekabler i bad/wc i 2. etasje. - Peisovn i stue/kjøkken

Parkering

Parkering på felles singlet gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Begge boliger står ledig for overtagelse.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 01.04.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 4 440 000,-
Markedsverdi : 3 790 000,-
Teknisk verdi : 4 440 000,-

Prisantydning

3 700 000,-

- Stipulert kr 500,- pr. mnd. - Dette dekker kostnad til forsikring, snømåking og vedlikehold. Sameiet har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G=folketrygdens grunnbeløp). Fellesutgiftene vil fordeles likt på hver seksjonseier. Størrelsen på fellesutgiftene er ikke endelig fastsatt, men fellesutgiftene er ment å dekke f.eks. felles forsikring, snømåking og vedlikehold av fellesarealer. Kjøper overtar selgers ansvar til sammen med øvrige seksjonseiere utarbeide budsjett og enes om fellesutgifter.

Totale kostnader

3 740 470,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 25 000,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 40 470,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 740 470,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 700 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

2 x 1/2-part av nyoppført vertikaldelt tomannsbolig med 1. etasje og 2. etasje oppført i 2020, hver enhet på 99 kvm primær-rom.

Arealer

- Primærrom: 99 kvm - Bruksareal: 104 kvm P-rom kommentar: - 1. Etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken - 2. Etasje: Stue, bad/wc, 3 soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

Andel av 697,5 kvm felles eiet tomt. Tomten er opparbeidet med plenarealer og stor singlet gårdsplass. Tomten er flat, solrik og barnevennlig. Plenen er nylig sådd. Det gis ingen garanti på resultatet på dette og ny eier kan ikke rette mangel mot resultatet av såingen.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.