Katralveien 19, 1814 Askim

Solgt

VISNING!! Velholdt og oppgradert villa - 3 soverom med mulighet for 4 - Nytt bad - Garasje - Nær alle skoler!

Prisantydning
3 790 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
197 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 790 000,-

kr 3 900 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

54

28

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

1937

204 m2

197 m2

3

Eiet tomt

1 017 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Katralveien 19 har en flott beliggenhet på populære Løken boligområde. Fra eiendommen det kort vei til sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til ungdomsskole, videregående skole og barnehager. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det gjennomføres kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020.

Adkomst

Fra sentrum: Kjør Eidsbergveien ut av sentrum retning Mysen. Ta inn enten Løkenveien eller Vangsveien. Følg veien frem til veidele og ta ned Katralveien. Eiendommen ligger så på venstre side etter ca. 200 meter. Se etter salgsplakat/visningsskilt.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

søndag 16.
august,
kl. 13:00-13:00

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Katralveien 19,
1814 Askim

BRA

204 m2

P-rom

197 m2

Innhold

Kjeller: Stor kombinert trappegang og bar - Stor bod - Stort vaskerom m/dusjkabinett - Soverom / kjellerstue 1. Etasje: Vindfang - Rom med toalett - Gang - Romslig kjøkken med moderne innredning - Spisestue med utgang til terrasse - Stue 2. Etasje: Trappegang - Nytt delikat bad - 2 soverom (Mulighet for omgjøring til 3 soverom) Garasje: Frittstående garasje på 31 kvm. Garasjen ble oppført 2002.

Standard

Stuer: Meget koselig stuer i boligens første etasje. Stuene er lyse og koselige og er todelt med egen salgongstue og egen spisestue. Begge stuer ligger i tilknytning til hverandre, men er samtidig avdelt. Det er utgang til den store terrassen fra spisestuen hvor også peisovnen er plassert. Det er opplegg til tv i salongstuen. I kjelleren er det eget innredet kjellerstue med rømningsvindu og nyere peis. Her er det fliser på gulvet og varmekabel som oppvarming. Stuen ligger i tilknytning til baren som ligger i enden av gangen, inn mot kjellerstuen. Her er også varmekabel som oppvarming og fliser på gulvet. Kjøkken: Praktisk kjøkken med spiseplass. Innredning er i L-form med hvite glatte fronter. Innredningen er skiftet for noen år tilbake og holder en moderne og tidsriktig stil. Innredningen er fra Ikea. Her er det laminerte benkeplater, ventilator i glass og rustfritt stål, integrert stekeovn og platetopp, vask/skyllekum samt fliser mellom benkeplater og overskap. Soverom: I boligens 2. etasje er det 2 store soverom samt ett soverom ligger i kjelleren. Selger har også utarbeidet en alternativ løsning for deg som ønsker det 4. soverommet. Det vil da være tre soverom i 2. etasje og ytterligere ett soverom i kjeller. Bad & Vaskerom: I 1. etasje er det praktisk med ekstra toalett. Her er rom med gulvmontert toalett og vask. På gulvet er det fliser og på vegger en kombinasjon med fliser og tapet. Det er elektriske varmekabler til oppvarming. I 2. etasje er det nytt delikat og meget smakfullt bad med fliser på gulv og vegger. Forøvrig finner du innredning med servant, skap med hvite glatte høyglans fronter, speil med lys, vegghengt toalett og dusjhjørne med 2 glassdører. Det er forøvrig 6 LED-downlights i himling, el-vifte, elektriske varmekabler og rør-i-rør fordelingsskap. I kjeller er det stort vaskerom med opplegg for vaskemaskin, 200 liters varmtvannsbereder samt dusjkabinett.

Oppvarming

- Peisovn i stue - Peisovn i kjellerstue - Elektriske varmekabler i bad, rom med toalett, kjellerstue og kjellergang/bar Pipe ble siste feid 29.05.2019. Ingen anmerkninger. Boligtilsyn ble sist gått 29.05.2019. Ingen anmerkninger.

Parkering

- I garasje på 31 kvm - Stor singlet/gruset gårdsplass

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Dersom det ikke ytres ønske om ønsket overtagelse ved oversendelse av budgivers bud, vil selgers ønsker gjelde.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 28.11.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 4 487 000,-
Teknisk verdi : 4 487 000,-

Prisantydning

3 790 000,-

Totale kostnader

3 900 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 110 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 900 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 790 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Enebolig + frittliggende garasje.

Arealer

Primærrom: 197 kvm, Bruksareal: 204 kvm P-rom kommentar: Alle rom i boligen er inkludert i primærarealet foruten en stor bod i kjeller på 7 kvm. Kjeller: 77 kvm BRA 1.Etasje: 59 kvm BRA 2.Etasje: 68 kvm BRA Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

1 017,6 kvm eiet tomt. Det kan forekomme avvik på tomtens størrelse da noen av grensemerkene kan ha et avvik på inntil 100 cm.

Tomt

Flat og solrik tomt som er lettstelt og pent opparbeidet med stor singlet/gruset adkomst og gårdsplass, store plenarealer, romslig terrasse og noe vintergrønt. Tomten er barnevennlig og meget solrik.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.