Katralveien 161, 1814 Askim

Solgt

NY PRIS!! Landlig og fin beliggenhet - Behov for oppussing - Garasje - Ca. 3 km til sentrum - Kort vei til skoler

Prisantydning
2 650 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
157 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 650 000,-

kr 2 731 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

63

8

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

1974

163 m2

157 m2

Eiet tomt

1 574 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Katralveien 161 har en landlig og flott beliggenhet innerst i blindvei og grensende til skogsarealer. Eiendommen har flott utsyn over omkringliggende jordbruksarealer og meget gode solforhold. Her finner du Torkildsrudåsen og turveier i nærområdet. Fra eiendommen det kort vei til sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til ungdomsskole, videregående skole og barnehager. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Nå venter vi på avklaring om planfri påkobling på Follo-banen og siste etappe på E18 Ørje - Vinterbro. Starttidspunktet for utbyggingen av E18 Retvet-Vinterbro er foreløpig uavklart, men i inneværende Nasjonal transportplan (NTP) er det forutsatt at anleggsarbeidet skal starte i 2023. Litt om Askim/Indre Østfold: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020.

Adkomst

Se kartreferanse i annonsen på nett.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Katralveien 161,
1814 Askim

BRA

163 m2

P-rom

157 m2

Innhold

Underetasje: Vindfang - Gang - Stue 1 - Kjøkken - Vaskerom/dusj - Toalettrom - Fyrrom - Stue 2 2. Etasje: Bad - Spisestue - Kjøkken med utgang til veranda - Stue -Soverom Loft: Adkomst via inspeksjonsluke. Loft er ikke inspisert av takstmann Garasje: Frittliggende garasje på 21 kvm bruksareal.

Standard

Kjøkken: Hoveddel: Kjøkken med spiseplass og praktisk innredning i L-form. Innredningen har hvite glatte fronter og laminerte benkeplater. Forøvrig er det vask/skyllekum, ventilator samt fliser mellom benkeplater og overskap. Hybel: Kjøkken med spiseplass. Her er det eldre innredning med blå glatte fronter samt vask/skyllekum. Sanitær: Hoveddel: Toalettrom med fliser på gulv og vegger. Rommet inneholder servant på skap med grå glatte fronter, gulvstående toalett samt ventil i himling. Det er stråleovn til oppvarming. Underetasje: Fyrrom med betong på gulv og vegger med malt mur. Det er fliser i dusjsonen. Detter rommet er ikke et våtrom. Hybel: Toalettrom med vinylbelegg på gulv og våtroms tapet på vegger. Rommet inneholder gulvstående toalett og servant. Det er radiator til oppvarming. Vaskerom/dusj: Gulv med vinylbelegg og vegger med malt puss. Her er det opplegg for vaskemaskin. Rommet inneholder dusjkabinett. Det er ventil i himling. Her er det panelovn til oppvarming. Overflater generelt: Gulv: vinylbelegg, teppe og laminat samt parkett i stue oppe. Vegger: malt tapet, smartpanelplater og malt puss. Himlinger: takessplater, takplater og malt panel.

Oppvarming

- Luft til luft varmepumpe - Sentralfyr via radiatorer. Koblet til strøm - Peis i stue Piper ble sist feid 13.06.2016. Branntilsyn ble forsøkt gått 22.08.2011.

Parkering

- I garasje på 21 kvm - På gruset gårdsplass

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst
Takstdato : 04.09.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 270 000,-
Teknisk verdi : 3 270 000,-

Prisantydning

2 650 000,-

Totale kostnader

2 731 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-)) -------------------------------------------------------- 81 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 731 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 650 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Frittliggende enebolig med underetasje og 1. etasje med leilighet i underetasjen oppført i 1974. Boligen er på 157 m2 Primær-rom. Frittliggende garasje oppført i 1995 på ca. 21 m2.

Arealer

Primærrom: 157 kvm, Bruksareal: 163 kvm P-rom kommentar: Alle rom med unntak av fyrrommet er medtatt i primærarealet. Underetasje: 77 kvm bruksareal 1. Etasje: 86 kvm bruksareal Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

Eiet tomt på 1574,1 m2, ifølge Norges Eiendommer. Tomten er opparbeidet med plenarealer, trær, busker og vintergrønt. Naturtomt. Gruset gårdsplass.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.