Humlehagen 16, 1832 ASKIM

Solgt

Pen og gjennomgående 3-roms med stor, solrik terrasse. Rolig og barnevennlig område. Stor terrasse med jacuzzi.

Prisantydning
2 500 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
74 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Kommunaleavgifter

Fellesgjeld

Fellesutgifter

Totalpris

kr 2 500 000,-

kr 10 829,-

kr 0,-

kr 1 300,-

kr 2 580 120,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

93

27

2

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Leilighet

Eiet

2000

74 m2

81 m2

74 m2

2

Eiet

2 813 m2

C

Gul

Beliggenhet

Beliggenhet

Attraktivt beliggende på Tovengen med meget barnevennlige omgivelser i blindvei. I nærområdet finner man barnehager og barneskoler. Kort vei til E18. Eiendommen har fin utsikt over landlige områder. Eiendommen ligger på enden av flermannsbolig, skjermet med busker og trær mot innsyn.

Området anses som barnevennlig med sin nærhet og gåavstand til både barneskole og barnehage på Rom. Steiner barnehage, barne-/ og ungdomsskole ligger også nært til eiendommen.

I nærområdet er det flere fine turområder med blant annet Langnes skanse, Glomma, Kykkelsrud med blant annet Romsåsen gruver. Det er fine friarealer rett utenfor eiendommen med umiddelbar nærhet til flotte turmuligheter ved Glomma. Avstanden til E-18 er kort via den nye tverrforbindelsen direkte ut til Krosby og E-18. Her er det busstopp og pendlerparkering. Her er det også nært ballbane (skøytebane om vinteren), lekeplass og fellesområder på Ihlen. Her er det hyggelig nabolag, trafikkstille uten gjennomgangstrafikk.

Det er ca. 4 km fra de fleste sentrale funksjoner i indre sentrum og ca. 2 km til Rema 1000 og Kiwi, ved avkjøringen fra Osloveien. Ungdomsskole og videregående skole ligger nærmere sentrum. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Vi har også Østfoldbadet, kulturhuset, kino, bibliotek, flere treningssentre, kjøpesenter, m.m.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Humlehagen 16, 1832 ASKIM

BRA

74 m2

P-rom

74 m2

BTA

81 m2

Innhold

Entré/gang, bad/wc, 2 soverom, kjøkken, stue

Standard

Innbydende og lys entré med romslig garderobe med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Rommet er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.

Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Stuen har god plass til sofamøblement, TV-seksjon og en spisestue. Stuen er et lyst og luftig rom takket være vindusflater som fyller rommet med daglys. Her er det mulighet til å fyre i en stemningsfull peisovn som sørger for ekstra varme på kalde høst- og vinterkvelder.

Kjøkkensonen defineres av kjøkkeninnredning med lyse overskaps-fronter i kontrast til mørke underskaps-fronter. Det er laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Fliser mellom benkeplater og overskap. Integrert induksjonstopp og stekeovn. Opplegg og plass til oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap.

Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Baderommet er innredet med frittstående toalett, badekar og vask med underskap. Opplegg og plass til vaskemaskin.

Leiligheten har to gode soverom. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng, nattbord og stor garderoberekke. Det andre soverommet passer fint som barnerom eller gjesterom. Her er det plass til seng, skrivepult og garderobeskap.

Boligen har også en stor og solrik sør/øst-vendt terrasse. Her er det plass til sittegrupper og eventuelt grill. Terrassen blir en forlengelse av boligen på varme sommerdager slik at det er enkelt å flytte selskapet utendørs. Se frem til avslappende timer i ditt eget massasjebad - fantastisk jacuzzi med plass til 5 personer.

For øvrig har boligen lagringsplass i utvendig bod på ca. 4,5kvm.

Oppvarming

Oppvarming med ved og elektrisitet.
Luft-til-luft varmepumpe med innedel i stue.
Peisovn i stue.
Varmekabler i entré og bad.

Parkering

Biloppstillingsplass på sameiets grunn. Parkeringsplass nr. 16 For øvrig er det flere gjesteparkeringer på sameiets grunn.

Antall parkeringsplasser

1

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

2 500 000,-

Omkostninger

2 500 000, Prisantydning
--------------------------------------------------------

68 750, Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 2 750 000)

585, Tinglysing pantedokument

585, Tinglysing skjøte

7 400, Help Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800, Boligkjøperforsikring HELP + (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
80 120 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 580 120, (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

516 193,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen ligger under reguleringsplan med navn Del av Tovengen, med plan-ID 012419990002 vedtatt den 02.02.2004. Området er regulert til Konsentrert småhusbebyggelse. Feltnavn B3 Reguleringsplanen er tilgjengelig på meglers kontor. Kontakt megler for ytterligere opplysninger

Eiendommen ligger innenfor Boligbebyggelse og Friområde ihht. kommuneplanens arealdel. For mer informasjon sjekk Indre Østfold kommuneplan Kommuneplanens arealdel for perioden 2018-2030 vedtatt 03.05.2018. Kommuneplanen er tilgjengelig på meglers kontor. Kontakt megler for ytterligere opplysninger

Arealer

Primærrom: 74 m2, Bruksareal: 74 m2, Bruttoareal: 81 m2

Entré/gang, bad/wc, 2 soverom, kjøkken, stue

Tomt

Eiet felles tomt for sameiet på 2.812,5 m².
Boligen har en lun og koselig uteplass skjermet med levegger, perfekt plass for grilling. Hage er pent opparbeidet med gressplen, gjerde, levegger, og diverse trær og busker. Lekestativ og lekestue for de yngste.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.