Henstad alle 60, 1809 ASKIM

Solgt

Romslig enebolig med attraktiv beliggenhet. Inneholder bl.a. 5 soverom, 2 bad og 3 stuer. Stor veranda. Dobbel garasje.

Prisantydning
4 950 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
214 m2
Soverom
5

Detaljer

Pris

Prisantydning

Kommunaleavgifter

Totalpris

kr 4 950 000,-

kr 7 888,-

kr 5 093 595,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

52

555

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Eiet

1982

250 m2

214 m2

5

Eiet

1 082 m2

E

Gul

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert boligområde på Henstad i Askim . Det er kort vei til barnehage, barneskole og butikker. Det er ca 1,5 km til
Askim sentrum.

Askim er en by i Indre Østfold kommune. Den grenser i vest og nord til Spydeberg, i øst til Trøgstad og Eidsberg og i sør til Skiptvet. Byen fikk bystatus i 1996 og har ca. 16 000 innbyggere. Byen har et aktivt kulturhus bygget i funkisstil som ble renovert for noen år siden. Askim har to kinosaler, der den ene er en sertifisert THX-kino. Badelandet Østfoldbadet befinner seg sentralt i byen og innehar både innvendig og nytt utvendig badeanlegg, og inngangspartiet er koblet sammen med Kulturhuset i et stiltilpasset nybygg.

Kulturfestivalen Kraftfestivalen samler hver august måned deltakere fra fjern og nær, en tradisjon i den anledning er åpningskonserten i den gamle turbinhallen i Kraftverket ved Kykkelsrud. Viking-Askim var inntil nedleggelsen i 1992 hjørnesteinsbedriften i det lille samfunnet, som siden i stor grad har utviklet servicenæringene. Glava er nå hjørnesteinsbedriftene i Askim.

Glomma danner en naturlig kommunegrense i vest, og fosser har blitt utnyttet til kraftproduksjon. Askim har derfor tre store kraftverk innenfor sine grenser (Solbergfoss, Kykkelsrud og Vamma). Avisen Smaalenenes Avis utgis i byen og dekker også de omkringliggende kommuner. Foruten Solbergfoss friområde og badeplass, Askim golfpark og Åsermarka med populære skansehytta som utgangspunkt for fine turer i skogen og serveringssted. (https://no.wikipedia.org/wiki/Askim[fotnoteBefolkningskilde)

Askim kommune, Eidsberg kommune, Hobøl kommune, Spydeberg kommune og Trøgstad kommune ble slått sammen til én kommune fra 1. januar 2020, til Indre Østfold kommune og består av ca. 45 000 innbyggere.

Kommunikasjon:
Askim ligger ca 5,5 mil fra Oslo sentrum. Ca 55 minutter med buss/tog til Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo - kort gangavstand til disse forbindelsene. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Henstad alle 60, 1809 ASKIM

BRA

250 m2

P-rom

214 m2

Innhold

Romslig enebolig med attraktiv beliggenhet som inneholder bl.a. 5 soverom, 2 bad og 2 stuer.

Boligen inneholder:

1. etasje:
Entrè - 2-delt stue med spisestue - stue - kjøkken - vaskerom - gang - 3 soverom - bad - wc.

Kjeller:
Trapperom - romslig kjellerstue - 2 soverom - teknisk rom - bad med badstue og wc - gang - 2 boder.

Det er utvendig trapp i prefabrikkert betong til inngangsparti 1.etg. Støpt trapp til kjellerinngang og trapp i treverk til terrasse.
Terrasse mot syd/vest på ca 50 m² med takoverbygg på ca 16 m². Terrassen er oppført med støpte pilarer, gulv med impregnerte materialer og rekkverk i impregnert beiset treverk. Takoverbygg satt opp 1985. Rekkverk og terrassebord skiftet ut 2014.

Garasje med plass for to biler bygget 1982. Bygningen er oppført med støpt dekke med oppkant, yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med stående trekledning. Tak bygget som valmtak tekket med betongtakstein. Det er 2 stk vippeporter i tre og 5 stk vinduer. Det er innlagt strøm og lys.
På baksiden av garasje er det tilbygget en utebod, denne er oppført med singlet gulv, vegger med bindingsverk utvendig kledd med stående sprekkpanel, pulttak tekket med plater.

Standard

Bygningen holder en god standard på innredninger og utstyr
og er godt vedlikeholdt med mange bygningsdeler fra byggeår.

INNVENDIGE OVERFLATER:
Gulver 1.etg med oljet parkett på stue og gang, tepper på soverom, fliser på vf og wc. Vinylbelegg på kjøkken og vaskerom.
Underetasje har fliser på gulv og betonggulv på boder.

Vegger 1.etg med malt panel og tapet på stuer, malt panel på vf, malt glasfiberstrie på kjøkken og vaskerom, tapet gang og 3 soverom. Vegger underetasje hvit beiset panel, malt tapet i gang og malte vegger bod. Teknisk rom med ubehandlede vegger (Leca).

Tak/himling underetasje med hvit beiset panel. Tak/himling 1.etg med malt panel, takessplater soverom, gang, kjøkken og vaskerom.

I underetasje er det meste av vegger fra 2008 etter rehabilitering vannskade. Trebjelkelag mellom etasjene.

KJØKKEN:
Innredning levert av Huseby kjøkken fra byggeår. Innredningen har fronter i profilerte heltre eik, skrog med laminert eik. Benkeplate i laminat med benkebeslag med skyllekum og oppvaskkum. Det er plass og opplegg for oppvaskmaskin, komfyr med ventilator over.

VÅTROM:
Bad kjeller med badstue og toalettrom. Badet har fliser på gulv med varmekabler, vegger med våtromsplater i dusjhjørne og lutet trepanel, tak med lutet trepanel. Rommet er innredet med dushjørne med glassvegg, blandebatteri på vegg med dusjgarnityr. Baderomsinnredning på 1,2 meter med underskap med benkeplate med nedsenket servant, blandebatteri skiftet 2018. Overskap speil og lys. Rommet har også toalettrom med gulvmontert toalett og badstue med Tylo badstueovn. Sittebenker.

Bad 1.etg rehabilitert 2017/2018. Rommet har fliser med varmekabler på gulv, fliser på vegger og malte plater i himling/tak. Rommet er innredet med stor baderomsinnredning over en vegg med underskap med skap og skuffer. Plate med 2 nedsenkede vasker overskap speil og lys, høyskap ved siden. Det er veggmontert toalett, bidet, dusjhjørne med buede glassvegger, blandebatteri og dusjgarnityr på vegg.

Vaskerommet har våtromsbelegg på gulv med varmekabler, malt tapet på vegger, takess i tak. Rommet er innredet med skyllekar på vegg, plass og opplegg for vaskemaskin.

Wc rom 1.etg med fliser på gulv med varmekabler, tapet på vegger.
Rommet er innredet med gulvmontert toalett og liten vask.
Wc i tilknytning til bad kjeller. Rommet har fliser på gulv med varmekabler og trepanel på vegger og tak. Det er gulvmontert toalett. Badstue med tilknytning til bad.

TEKNISK:
Vannrør i kobber fra byggeår.
Avløpsrør i plast fra byggeår.
200 liters varmtvannstank montert i kjeller fra 2018.
Sikringskap ombygget 2018/19 fra skrusikringer til automatsikringer.
Eltilsyn foretatt 18.11.2019 med ingen avvik.
Det er røykvarslere i hver etasje og brannslukningsutstyr med pulverapparat.
Branntilsyn utført 15.01.2015. og avvik er lukket.

Oppvarming

Boligen varmes opp med 2 stk luft til luft varmepumper, en montert stue 1.etg og 1 stk montert kjellerstue. Det er vedovn i stue 1.etg
og murt peis i kjellerstue med peisinnsats. Boligen har også varmekabler i alle kjellergulv bortsett fra boder og badstue. 1 etg har varmekabler på vindfang, wc, bad og vaskerom. Ellers er det el-panelovner på vegg.

Det er dobbel pipe i Leca helbeslått over tak, det er montert vedovn i stue 1 etg og murt peis i kjellerstue med peisinnsats.

Parkering

Parkering i garasje, samt på egen gårdsplass.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

4 950 000,-

Omkostninger

4 950 000,- Prisantydning
--------------------------------------------------------

128 125,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 5 125 000)

585,- Tinglysing pantedokument

585,- Tinglysing skjøte

11 500,- HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800,- HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
143 595 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 093 595,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til Bolig, fortau, annen
veigrunn - grøntareal, hensynssone H910_22 - bestemmelsesområde
midlertidig bygge- og anleggsområde.

Eiendommen omfattes av en eldre reguleringsplan med manglende/utdaterte reguleringsbestemmelser. I kommuneplanens bestemmelser for perioden 2018-2030 står det i §19.4:
a) For planer uten bestemmelser gjelder bestemmelsene i punkt 5 nedenunder.
b) For planer med bestemmelser gjelder bestemmelsene i punkt 5 nedenunder foran reguleringsplanens bestemmelser ved motstrid.
5. Nye bestemmelser for boligeiendommer uten eller med mangelfulle/utdaterte bestemmelser:
a) Det tillates oppføring av 1 enebolig, 1 enebolig med sekundærleilighet eller 1 tomannsbolig, med tilhørende garasjer, uthus m.v.
b) Det må settes av plass på minst 18 m2 til minst en garasjeplass pr. boenhet.
c) Grad av utnytting fastsettes slik: Prosent bebygd areal må ikke overstige %-BYA = 25% av netto tomteareal. Kun den del av tomten som er regulert til byggeområde skal legges til grunn ved beregning av %-BYA. Utvendig parkering skal ikke regnes med i BYA.
d) Bebyggelsen kan oppføres med maksimal mønehøyde 9,0 m og maksimal gesimshøyde 6,0 m, målt fra ferdig planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen. Bygninger med pulttak eller flatt tak kan oppføres med maksimal gesimshøyde på 7,0 m, målt fra ferdig planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen.
e) Bygninger skal tilpasses terrenget og ikke omvendt. Tomter hvor terrenget tillater det, og hvor dette er dokumentert ved terrengsnitt, skal bebygges med underetasje. Fylling eller utsjakting på mer enn 1,0 m i forhold til eksisterende terreng tillates ikke.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Arealer

Primærrom: 214 m2, Bruksareal: 250 m2, Bruttoareal: 0 m2

Romslig enebolig med attraktiv beliggenhet som inneholder bl.a. 5 soverom, 2 bad og 2 stuer. Boligen inneholder: 1. etasje: Entrè - 2-delt stue med spisestue - stue - kjøkken - vaskerom - gang - 3 soverom - bad - wc. Kjeller: Trapperom - romslig kjellerstue - 2 soverom - teknisk rom - bad med badstue og wc - gang - 2 boder. Det er utvendig trapp i prefabrikkert betong til inngangsparti 1.etg. Støpt trapp til kjellerinngang og trapp i treverk til terrasse. Terrasse mot syd/vest på ca 50 m² med takoverbygg på ca 16 m². Terrassen er oppført med støpte pilarer, gulv med impregnerte materialer og rekkverk i impregnert beiset treverk. Takoverbygg satt opp 1985. Rekkverk og terrassebord skiftet ut 2014. Garasje med plass for to biler bygget 1982. Bygningen er oppført med støpt dekke med oppkant, yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med stående trekledning. Tak bygget som valmtak tekket med betongtakstein. Det er 2 stk vippeporter i tre og 5 stk vinduer. Det er innlagt strøm og lys. På baksiden av garasje er det tilbygget en utebod, denne er oppført med singlet gulv, vegger med bindingsverk utvendig kledd med stående sprekkpanel, pulttak tekket med plater.

Tomt

Eiet tomt på 1082,1 m² i følge Ambita infoland. Usjenert og solrik flat tomt, pent opparbeidet med plenarealer med granhekk i grense mot
øst, syd og vest mot vei er det bygget en vold beplantet med tujahekk. Gårdsplass er belagt med belegningsstein.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.