Guderudgata 15, 1830 Askim

Solgt

VISNING!! Toppleilighet på 121 kvm - Stor balkong - 3 soverom - Heis - Garasje med elbil-lader - 2 bad

Prisantydning
4 750 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
116 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 750 000,-

kr 4 983 390,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

80

16

20

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Eierseksjon

2003

121 m2

130 m2

116 m2

3

Eiet tomt

1 759 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Guderudgata 15 har en flott og sydvendt beliggenhet midt i Askim sentrum. Eiendommen ligger med alle sentrums fasiliteter i umiddelbar nærhet. I tillegg er det både barneskole, barnehage, flott stadion og idrettsanlegg samt lysløype, park, turområder i umiddelbar nærhet. Leiligheten ligger i inntrukken femte etasje med flott utsyn over omkringliggende bebyggelse. Sentrum med alle fasiliteter som kjøpesenter, kulturhus, østfoldbadet, kommunikasjoner, forretninger, restauranter, kafeer, jernbanestasjon, m. m. ligger rett utenfor. Askim er en by i Østfold. Den grenser i vest og nord til Spydeberg, i øst til Trøgstad og Eidsberg og i sør til Skiptvet. Byen fikk bystatus i 1996 og har ca. 16 000 innbyggere. Byen har et aktivt kulturhus bygget i funkisstil som ble renovert for noen år siden. Askim har to kinosaler, der den ene er en sertifisert THX-kino. Badelandet Østfoldbadet befinner seg sentralt i byen og innehar både innvendig og nytt utvendig badeanlegg, og inngangspartiet er koblet sammen med Kulturhuset i et stiltilpasset nybygg. Kulturfestivalen Kraftfestivalen samler hver august måned deltakere fra fjern og nær, en tradisjon i den anledning er åpningskonserten i den gamle turbinhallen i Kraftverket ved Kykkelsrud. Viking-Askim var inntil nedleggelsen i 1992 hjørnesteinsbedriften i det lille samfunnet, som siden i stor grad har utviklet servicenæringene. Glava er nå hjørnesteinsbedriftene i Askim. Glomma danner en naturlig kommunegrense i vest, og fosser har blitt utnyttet til kraftproduksjon. Askim har derfor tre store kraftverk innenfor sine grenser (Solbergfoss, Kykkelsrud og Vamma). Avisen Smaalenenes Avis utgis i byen og dekker også de omkringliggende kommuner. Foruten Solbergfoss friområde og badeplass, Askim golfpark og Åsermarka med populære skansehytta som utgangspunkt for fine turer i skogen og serveringssted. (https://no.wikipedia.org/wiki/Askim[fotnoteBefolkningskilde) Askim kommune, Eidsberg kommune, Hobøl kommune, Spydeberg kommune og Trøgstad kommune ble slått sammen til én kommune fra 1. januar 2020, til Indre Østfold kommune og består av ca. 45 000 innbyggere.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & Co skilter under fellesvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

onsdag 21.
oktober,
kl. 17:00-18:00

Pål Engum Jørgensen

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Guderudgata 15,
1830 Askim

BRA

121 m2

P-rom

116 m2

BTA

130 m2

Innhold

Velkommen til Guderudgata 15 - Stor og innholdsrik leilighet i 5. etasje med heisadkomst fra bakkeplan og garasjeanlegget i kjelleren. Leiligheten har en hyggelig entré som ønsker deg velkommen inn. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy. Videre kommer man til en stor og lys stue med god plass til sofagruppe, spisemøbler med tilhørende møblement. Fra stuen er det utgang til en stor solrik balkong på ca. 22 kvm. Fra stuen er det dør inn til et kjøkken av god størrelse. Kjøkkeninnredningen har godt med skap- og benkeplass. Det er også plass til en spisegruppe på kjøkkenet og her er det også utgang til balkongen. Videre har leiligheten tre lyse soverom av god størrelse og to bad. Det ene badet er flislagt og utstyrt med servant, varmtvannsbereder, opplegg for vaskemaskin, toalett og dusjkabinett. Ventil i himling og varmekabler i gulv. Det andre badet har inngang fra hovedsoverommet og er flislagt. Badet er utstyrt med servant med tilhørende skap, toalett og badekar. Ventil i himling og varmekabler i gulv. Det er også en praktisk bod inn i leiligheten. 5. etasje: Entré - bod - 3 soverom - bad/wc/vaskerom - bad/wc - kjøkken med utgang til sydvendt balkong - stue med utgang til balkong Terrasse: Solrik balkong på ca. 22 m2. To utelamper. Dobbelt utestikk Parkering: Parkeringsplass i garasjeanlegg med plass for en bil.

Standard

Kjøkken: Kjøkken av god størrelse. Kjøkkenet har spiseplass og innredning i U-form med profilerte bjørkefronter, laminerte benkeplater, vaskekum, oppvaskmaskin, ventilator og fliser mellom benkeplater og overskap. Bad: Nr 1: Gulv med fliser og vegger med fliser. Servant. 200 liter varmtvannsbereder. Opplegg for vaskemaskin. Gulvstående wc. Dusjkabinett. Ventil i himling. Varmekabler. Nr 2: Gulv med fliser og vegger med fliser. Servant på skap med lyse profilerte fronter. Skap på begge sider av speilet. Gulvstående wc. Badekar. Ventil i himling. Varmekabler. Innvendige dører: Hvite dører med speil. Skyvedør mellom kjøkken og stue. Dør med glass fra entréen og til stuen. Gulv: Eikeparkett og vinylbelegg. Vegger: Tapet og malt tapet. Himlinger: Malte plater.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming. - Panelovner. - Luft til luft varmepumpe. - Varmekabler på begge bad.

Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg med elbil-lader. Gjesteparkering etter anviste plasser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Selger er fleksibel på overtagelse men ønsker i utgangspunktet så sen overtagelse som mulig.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 24.06.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 5 200 000,-
Teknisk verdi : 5 200 000,-

Prisantydning

4 750 000,- / Fellesutgifter: 5 650,-

Kr 5.650,- Felleskostnadene inkludere bl.a.: Tv/internett, styrehonorar, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, trappevask, vaktmestermestertjenester, m.m. Driftskostnader i bygget fordeles mellom to separate sameier. Følgende fordeling over månedlige felleskostnader: - Kapitalkostnad renter kr. 274,- - Felleskostnader kr. 4.248,- - Kapitalkostnad avdrag kr. 1.128,- Frivillig: - Strøm elbil kr. 300,- basert på årlig kjørelengde 16.000 km.

Totale kostnader

4 983 390,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 750 000,- (Prisantydning) 100 770,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 850 770,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 121 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 850 770,-)) -------------------------------------------------------- 132 620,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 983 390,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 750 000,-

Ligningsverdi

kr 886 538,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Sentrumskvartalet er oppført av Selmer Skanska i 2003. Leiligheten er på 116 m2 Primær-rom. Bod i kjeller på ca. 5 m2. Betongdekker med Epoxy og varmekabler i svalgangene.

Arealer

Primærareal: 116 kvm, Bruksareal: 121 kvm, Bruttoareal: 130 kvm, Sekundærareal: 5 kvm P-rom: Entré - 3 soverom - bad/wc/vaskerom - bad/wc - kjøkken med utgang til sydvendt balkong - stue med utgang til balkong S-rom: Bod. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

Andel av felles tomt i sentrumskvartalet på 1759,3 m2, ifølge Norges Eiendommer. Innvendig atrium med plen og betongheller.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.