Guderudgata 11D, 1830 Askim

Solgt

Lys og trivelig 3-roms selveierleilighet i sentrum. God standard og fin planløsning. Balkong.

Prisantydning
2 620 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
85 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 620 000,-

kr 2 738 388,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

53

860

13

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

1935

87 m2

85 m2

2

Festet tomt

465 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Guderudgata 11 har en flott beliggenhet midt i Askim sentrum. Eiendommen ligger med alle sentrumsfasiliteter i umiddelbar nærhet. I tillegg er det både barneskole, barnehage, flott stadion og idrettsanlegg samt lysløype, park, turområder i umiddelbar nærhet. Leiligheten ligger i 3. etasje med utsyn over omkringliggende bebyggelse. Sentrum med alle fasiliteter som kjøpesenter, kulturhus, østfoldbadet, kommunikasjoner, forretninger, restauranter, kafeer, jernbanestasjon, m. m. ligger rett utenfor. Askim er en by i Indre Østfold kommune. Den grenser i vest og nord til Spydeberg, i øst til Trøgstad og Eidsberg og i sør til Skiptvet. Byen fikk bystatus i 1996 og har ca. 16 000 innbyggere. Byen har et aktivt kulturhus bygget i funkisstil som ble renovert for noen år siden. Askim har to kinosaler, der den ene er en sertifisert THX-kino. Badelandet Østfoldbadet befinner seg sentralt i byen og innehar både innvendig og nytt utvendig badeanlegg, og inngangspartiet er koblet sammen med Kulturhuset i et stiltilpasset nybygg. Kulturfestivalen Kraftfestivalen samler hver august måned deltakere fra fjern og nær, en tradisjon i den anledning er åpningskonserten i den gamle turbinhallen i Kraftverket ved Kykkelsrud. Viking-Askim var inntil nedleggelsen i 1992 hjørnesteinsbedriften i det lille samfunnet, som siden i stor grad har utviklet servicenæringene. Glava er nå hjørnesteinsbedriftene i Askim. Glomma danner en naturlig kommunegrense i vest, og fosser har blitt utnyttet til kraftproduksjon. Askim har derfor tre store kraftverk innenfor sine grenser (Solbergfoss, Kykkelsrud og Vamma). Avisen Smaalenenes Avis utgis i byen og dekker også de omkringliggende kommuner. Foruten Solbergfoss friområde og badeplass, Askim golfpark og Åsermarka med populære skansehytta som utgangspunkt for fine turer i skogen og serveringssted. (https://no.wikipedia.org/wiki/Askim[fotnoteBefolkningskilde) Askim kommune, Eidsberg kommune, Hobøl kommune, Spydeberg kommune og Trøgstad kommune ble slått sammen til én kommune fra 1. januar 2020, til Indre Østfold kommune og består av ca. 45 000 innbyggere. Det er ca 55 minutter med buss/tog til Oslo.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Guderudgata 11D,
1830 Askim

BRA

87 m2

P-rom

85 m2

Innhold

Leiligheten ligger i 3 etasje i kombinert boligblokk/næringsbygg og har en god og funksjonell planløsning. Det er utført oppgraderinger av gulver og bad 2011. Eier har malt innervegger bortsett fra gang de senere år, samt utskifting av sikringer el-skap og ny kurs for el-panelovner. Leiligheten har en hyggelig entré som ønsker deg velkommen inn. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy. Videre kommer man til en stor og lys stue med god plass til sofagruppe, spisemøbler med tilhørende møblement. Videre kommer man inn til et kjøkken av kurant størrelse. Kjøkkeninnredningen har godt med skap- og benkeplass. Her er det også utgang til balkongen fra sekundær soverom. Videre har leiligheten to lyse soverom av god størrelse og et nyere, flislagt bad. Leiligheten har god takhøyde på ca 2,58 m. Leiligheten: Bad/vaskerom, gang 1, gang 2, kjøkken, stue, bod, 2 soverom. Liten balkong mot syd/vest på ca 1 m² med adkomst fra balkongdør fra soverom. Balkongen har støpt gulv og rekkverk i malt stål. I tillegg til arealet disponerer leiligheten bod i kjeller på ca 21 m².

Standard

Leiligheten har en god og funksjonell planløsning. Det er ifølge eier utført oppgraderinger av gulver og bad 2011. Eier har malt innervegger bortsett fra gang de senere årene. Samt utskifting av sikringer el-skap og ny kurs for el-panelovner. Innvendige overflater: Gulv: Gulver med parkett og laminat på kjøkken. Laminat gulv kjøkken er lagt nytt 2020. Det registreres noe knirk og ujevnheter/skjevheter i gulv. Ved balkongdør er det noe skader i parkett ellers normal bruksslitasje. Vegger: Innvendige vegger med malt tapet, tapet og malte overflater. Eier har den senere tiden malt alle vegger bortsett fra vegger i gang. Himling: Takess (malte plater) i innvendige himlinger/tak. Sanitær: Badet er ifølge eier oppgradert 2011. Badet har fliser med varmekabler på gulv, fliser på vegger og malt panel i tak. Rommet er innredet med dusjkabinett, baderomsinnredning på 60 cm med heldekkende servant, speil og lys over. Vegghengt toalett, plass og opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk. Det er inspeksjonsluke litt opp på vegg ved siden av toalett. Kjøkken: Kjøkkeninnredning med hvitmalte profilerte fronter, laminerte benkeplater med beslag med oppvaskkum. Det er vannfaste plater med aluminium/rustfritt stål belegg mellom over og underskap. Plass og opplegg for oppvaskmaskin, oppvaskmaskin medfølger. Medfølgende komfyr med ventilator over. Fronter på innredning er ifølge eier malt opp 2011 samtidig ble også benkeplater skiftet. Eier har for ca 5 år siden skiftet ventilator over komfyr.

Oppvarming

Leilighet blir varmet opp med el-panelovner på vegg og varmekabler gulv bad. Medfølgende panelovner i stue og sekundært soverom er nye for ca 2 år siden og kan styres med app på telefon.

Parkering

Leiligheten har ikke egen parkering, men det er gode parkeringsmuligheter flere steder i sentrum.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Beco AS / Holger Dahl

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Toran Eiendom AS / Tor Helge Randem
Takstdato : 27.11.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 631 400,-
Markedsverdi : 2 620 000,-
Teknisk verdi : 2 631 400,-
Formuesverdi : 424 314,-
Sekundær formuesverdi : 1 527 530,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

2 620 000,- / Fellesutgifter: 3 945,-

Felleskostnader totalt på kr 3950 pr måned. Av dette beløpet er felleskostnadene er inndelt på følgende måte: Kapitalkostnader (renter og avdrag på lån) er ca. kr 1491,- per mnd. Driftskostnader er ca. kr 2453,- per mnd. Driftskostnadene inkluderer blant annet: Kommunale avgifter, utvendig forsikring, strøm i fellesarealer, drift, vedlikehold, forretningsførsel og festeavgift.

Totale kostnader

2 738 388,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 620 000,- (Prisantydning) 40 518,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 660 518,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 66 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 660 518,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 77 870,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 738 388,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 620 000,-

Ligningsverdi

kr 424 314,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Leiligheten er organisert i Sameiet Storgata 11 (nå Guderudgata) som består av 15 seksjoner. Omkringliggende bebyggelse er blokkbebyggelse Byggeår er ukjent, men er antatt 1935.

Arealer

Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 87 kvm P-rom kommentar: 3 etasje. Bad/vaskerom, gang 1, gang 2, kjøkken, stue, 2 soverom Bruksareal 3. etasje: 87 kvm. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 465 kvm, Eierform: Festet tomt Tomten er festet tomt. Grunneier er Beco AS. Festeavgift 76205,- pr.år fordelt på hele sameiet og som inngår i felleskostnadene. Tomtefesteloven § 7 kommer til anvendelse slik at festeforholdet løper til fester sier opp avtalen eller fester innløser tomten.

Tomt

Areal tomt er på seeiendom oppgitt til 465,5 m². Felles, festet tomt for sameiet. Tomten er flat og opparbeidet med fortauer/asfalt.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.