Grøtvedtjordet 4, 1808 Askim

Solgt

Lun og meget koselig eiendom med skjermede og herlige utearealer - Fint beliggende rett ved golfbane og skoler

Prisantydning
3 890 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
164 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 890 000,-

kr 4 002 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

50

215

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

1963

186 m2

206 m2

164 m2

Eiet tomt

975 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Grøtvedtjordet 4 har en skjermet og fin beliggenhet i attraktivt, sentrumsnært og meget populært boligområde på Grøtvedt. Fra eiendommen har du umiddelbar nærhet til 9 hulls golfbane og korthullsbane, flotte turområder med Solbergfosslinja og de tilstøtende områder. Fra eiendommen det kort vei til sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til både barneskole og nye Eid barnehage. Barneskolen er under renovering og står snart ferdig til å ta i bruk. Ungdomsskole og videregående skole ligger i overkommelig avstand fra eiendommen. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune innehar ca. 45.000 innbyggere.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Se forøvrig kartreferanse i annonsen.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Grøtvedtjordet 4,
1808 Askim

BRA

186 m2

P-rom

164 m2

BTA

206 m2

Innhold

Velkommen til Grøtvedtjordet 4! Her har du en innholdsrik enebolig på to plan. I hovedetasjen er det et lyst kjøkken, peisestue, spisestue, tv-stue, soverom av god størrelse og et pent flislagt bad. Her er det mulighet for 4 soverom i boligens 1. etasje. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse og pent opparbeidet hage. På den ca. 130 kvm flislagte terrassen er det god plass til flere sittegrupper og møbelemt som man måtte ønske. En del av terrassen er overbygd. Her er det bare å nyte lange dager i jacuzzien. I kjelleren er det et vaskerom, bad, rom benyttet til soverom og kjellerstue. Boligen ligger i et hyggelig nabolag med nærhet til barnehage, skole, golfbane og fine turområder. Det er kort vei til sentrum. Tomten er meget skjermet, solrik, og har store flate planarealer som innbyr til lek og aktivitet. Velkommen til visning! 1. Etasje: Vindfang - stor hall (opprinnelig 2 soverom) - trappegang til kjeller - kjøkken med lyse profilerte fronter - hyggelige spisestue - tv-stue og peisestue på nedre del - flislagt bad/wc og soverom av god størrelse - soverom Kjeller: Trappegang - vaskerom - flislagt bad/wc med badekar - stor og hyggelig kjellerstue og et stort soverom - stor lagrings bod innenfor vaskerommet - "fryserom" Garasje: Frittstående garasje på 25 kvm.

Standard

Kjøkken: Kjøkkenet ligger i boligens 1. etasje. Kjøkkenet har lyse profilerte fronter, laminerte benkeplater, vask/skyllekum i porselen og opplegg for oppvaskmaskin. Fliser mellom benkeplater og overskap. Sanitær: I 1. etasje er det et pent, flislagt bad med varmekabler. Rommet er innredet med servant på skap med brune profilerte fronter, gulvstående wc, dusjhjørne med to buede glassdører og el-vifte i vegg. Badet i kjelleren har fliser på gulv med varmekabler og vegger med flis og tapet. Badet er utstyrt med servant, gulvstående toalett, badekar m/dusj og el.vifte. I kjelleren er det også et eget praktisk vaskerom. Vaskerommet har gulv med betong og vegger med Siporex. Rommet har opplegg for vaskemaskin og 200 liter varmtvannsbereder. Innvendige overflater: Gulv: Fliser, eikeparkett, tregulv, laminat, vinylbelegg og tepper. Vegger: Tapet, malt panel, malt brystning og malt Siporex. Himling: Panel, beiset panel og malt betong.

Oppvarming

- Elektrisk - Elektriske varmekabler på badet i 1. etasje - Åpen peis i peisestuen - Etasjeovn ved spisestuen

Parkering

- Garasje med plass for 1 bil - Stor gårdsplass med singlet dekke

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 26.04.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 980 000,-
Teknisk verdi : 3 980 000,-

Prisantydning

3 890 000,-

Totale kostnader

4 002 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,-)) -------------------------------------------------------- 112 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 002 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 890 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Eiendommen ligger sentralt til i et etablert boligområde ca. 1 km fra indre sentrum av Askim.

Arealer

Primærrom: 164 kvm, Bruksareal: 186 kvm, Bruttoareal: 206 kvm P-rom: Kjeller: Trappegang, vaskerom, bad/wc, kjellerstue, soverom 1. ETasje: Vindfang, hall, trappegang til kjeller, kjøkken, spisestue, tv-stue, peisstue, bad/wc, soverom 1.Etasje: 113 kvm bra Kjeller: 73 kvm bra Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det er bruken av rommet ved befaring, som avgjør om rommet defineres som Primær-rom eller Sekundær-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og manglende godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. Rømningsforhold og dagslysforhold begrenser bruk av underetasjen til rom for varig opphold. Høyde i kjeller er ca. 2.05 m.

Tomt

Eiet tomt på 975,5 m2, ifølge Norges Eiendommer. Skjermet og flat tomt som er opparbeidet med plenarealer, blomsterbed og tujahekk. Singlet gårdsplass. Tomten er meget solrik og barnevennlig.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.