Grøtvedtgata 5, 1807 Askim

Solgt

NY PRIS & VISNING!! Enebolig med garasje istedenfor rekkehus eller leilighet?? Attraktivt boligområde og 3 soverom

Prisantydning
2 890 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
101 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 890 000,-

kr 2 977 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

50

115

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

1951

121 m2

101 m2

3

Eiet tomt

580 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Grøtvedtgata 5 har en meget sentral og flott beliggenhet i attraktivt, sentrumsnært og meget populært boligområde på Grøtvedt. Fra eiendommen har du umiddelbar nærhet til 9 hulls golfbane og korthullsbane, flotte turområder med Solbergfosslinja og de tilstøtende områder. Eiendommen ligger vestvendt, helt i ytterkant av feltet og grenser til golfbanen. Fra eiendommen det kort vei til sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til både barneskole og nye Eid barnehage. Barneskolen er under renovering og står snart ferdig til å ta i bruk. Ungdomsskole og videregående skole ligger i overkommelig avstand fra eiendommen. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune innehar ca. 45.000 innbyggere.

Adkomst

Se kartreferanse i nettannonsen.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

mandag 15.
mars,
kl. 16:00-17:00

Pål Engum Jørgensen

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Grøtvedtgata 5,
1807 Askim

BRA

121 m2

P-rom

101 m2

Innhold

Kjeller: Gang - Rom med toalett - Vaskerom - Bad - 4 boder 1. Etasje: Entré - Gang - Kjøkken - Stue - Soverom 2. Etasje: Gang - 2 soverom Garasje: Frittstående garasje antatt oppført 1960 med bruksareal på 22 kvm.

Standard

Bad: Bad i kjeller som ble pusset opp 2017. Badet har gulv med fliser og varmekabler. Innvendige vegger har malt betong, malt trepanel og fliser i dusjnisje. Mekanisk avtrekk. Rommet er innredet med dusjnisje med glassdør, blandebatteri og dusjgarnityr på vegg. Baderoms innredning på 120 cm med underskap med heldekkende servant, overskap og speil. Vaskerom: Stort vaskerom i kjeller som ble pusset opp i 2017. Her er det malt betonggulv og vegger. Det er mekanisk avtrekk ut av vegg. Rommet er innredet med plass og opplegg for vaskemaskin, skyllekar på vegg og fastmontert benkeplate. Det er montert 200 liters varmtvannsbereder. Rom med toalett: Rommet er innredet med gulvmontert toalett. Vegger og gulv malt betong. Rommet ble oppgradert i 2017. Kjøkken: Hvitmalt kjøkken fra 2018 med slette fronter. Mørke laminerte benkeplater med nedsenket beslag med skyllekum og oppvaskkum. Det er plass og opplegg for oppvaskmaskin, komfyr med ventilator over. Vannfaste flisplater mellom over og underskap. Oppvaskmaskin medfølger handelen. Innvendige overflater: Gulv: Innvendige gulver 1. etasje med laminat i gang og kjøkken, vinylbelegg på soverom og nymalt tregulv stue. 2. etasje med nymalte tregulv . Kjeller med malt betong Vegger: Vegger 1. og 2. etasje med malt tapet. Kjeller malte betongvegger. Himling: Innvendige himlinger/tak med malt trepanel og takess ( malte plater) i 1. etasje. Malte slette tak 2. etasje. Kjeller med malte betong/tresonittplater, vaskerom og bad ellers ubehandlet tretak med stubbloftsbord. Diverse: Sikringsskap i gang 2. etasje med nyere automatsikringer. Hovedsikring på 25 AMP. Det er montert et nyere sikringsskap i kjeller i forbindelse med oppgradering av vaskerom og bad.

Oppvarming

- Elektriske varmekabler på badet - Panelovner forøvrig - Pipe (fyringsforbud). Ikke installert vedovn pr. i dag

Parkering

- Garasje med plass for en bil - Egen gårdsplass

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Eiendommen står klar til overtagelse.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Toran Eiendom AS / Tor Helge Randem
Takstdato : 05.02.2021
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 128 000,-
Teknisk verdi : 3 128 000,-

Prisantydning

2 890 000,-

Totale kostnader

2 977 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,-)) -------------------------------------------------------- 87 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 977 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 890 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Eiendommen består av bolighus og garasje. Omkringliggende bebyggelse er eneboliger og tomannsboliger

Arealer

- Primærrom: 101 kvm - Bruksareal: 121 kvm - Kjeller: 43 kvm - 1.Etasje: 50 kvm - 2. Etasje: 28 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

579,5 kvm eiet tomt. Tomten er flat og greit opparbeidet med hekk mot Grøtvedtgata, romslige plenarealer, stor solrik terrasse og gruset gårdsplass.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.