Granveien 15, 1831 Askim

Solgt

Hel 2-mannsbolig med flott beliggenhet rett ved sentrum - Tiltalende med mye påkostninger senere år - Dobbel garasje

Prisantydning
4 690 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
186 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 690 000,-

kr 4 822 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

99

381

1

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Tomannsbolig

Eierseksjon

1952

270 m2

186 m2

4

Eiet tomt

670 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Velkommen til Granveien 15 - En seksjonert to-mannsbolig med svært god beliggenhet rett utenfor indre sentrum! Fra eiendommen har du umiddelbar nærhet til sentrum, Askimbyen barneskole, Espira barnehage, idrettsanlegg og idrettshall samt Prestegårdskogen med fine rekreasjonsområder og lysløype. Det er kun 400 meter til indre sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til ungdomsskole, videregående skole og barnehager. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune består av ca. 45.000 innbyggere.

Adkomst

Kjør gjennom sentrum og følg Rådhusgata gjennom sentrum, passer Askimbyen skole og inn på Granveien. Eiendommen ligger så på venstre side av veien. Det vil skiltes ved annonserte fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

søndag 25.
oktober,
kl. 14:30-15:30

Pål Engum Jørgensen

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Granveien 15,
1831 Askim

BRA

270 m2

P-rom

186 m2

Innhold

1. Etasje: Trapperom med to-fløyet dør inn mot leiligheten i første etasje - Gang - Lys og koselig stue - Herlig kjøkken med integrerte hvitevarer - Flott bad/wc/vaskerom - 2 soverom 2. Etasje: Trapperom - Gang - Stue med utgang til terrasse/veranda og vedovn - Kjøkken med grei innredning- Bad/wc/vaskerom - 2 soverom Loft: Stort loft med fast trapp og god lagringsplass. Kjeller: Trappegang - Gang - 9 boder Garasje: Frittliggende dobbel garasje på 39 kvm BRA, oppført i 2011.

Standard

Bad 1. etasje: Romslig og pent bad med fliser og varmekabler på gulvet. Vegger med nye våtromspaneler fra 2020. Platene ble satt på etter vannlekkasje fra vannrør i bad over. Vegger er blitt åpnet opp og tørket ut . Malt panel med lysspotter i himling. Rommet er innredet med gulvmontert toalett, dusjkabinett, baderomsinnredning laget av gammel kjøpmannsdisk med overliggende servant. Det er opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel på badet. Bad 2. etasje: Romslig bad med fliser og varmekabler på gulvet. Det er malte våtromsplater på vegger samt malt tak. Rommet er innredet med baderomsinnredning på 90 cm + høyskap på 30 cm, innredningen har underskap med heldekkende servant, skap og speil over. Det er forøvrig gulvmontert toalett, dusjkabinett, plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Sanitær generelt: - Vannrør i kobber og noe med jern i kjeller. Avløpsrør i soil(støpejern) og plast. - Det er montert 2 stk vv-beredere fra 2014 i kjeller. - Det ble i 2013 skiftet avløpsrør fra mur og ut til utvendig kum også lagt inn nytt inntaksrør i plast for vann. - Det er montert hovedstoppekran og vannmåler i kjeller. Kjøkken 1. etasje: Nyere takhøy innredning i hvit utførelse med profilerte dører og heltre lys eik benkeplater. Stor oppvaskkum. Det er fliser mellom over og underskap. Forøvrig integrerte hvitevarer med komfyr og micro ovn, induksjon koketopp med ventilator over, oppvaskmaskin og kaffemaskin. Nåværende eier har bygget om innredningen og åpnet opp mot stuen. Innredning er praktisk med god skap og benkeplass. Kjøkken 2. etasje: Takhøy innredning med lyse profilerte fronter, benkeplate i bjørk med nedsenket oppvaskkum. Det er opplegg og plass til oppvaskmaskin. Oppvaskmaskin medfølger. Plass for komfyr med ventilator over. Kjøkkeninnredningen er fra 2013. I kjøkkenventilator er det kullfilter. Praktisk innredning med god skapplass. Innvendige overflater: Gulv: Malt tregulv, laminat og teppe. Vegger: Malt smartpanel og tapet. Himling: Malt gips og malte plater.

Oppvarming

- Luft til luft varmepumpe i stue 1 etg. - Vedovn 2 etg. - Varmekabler i baderomsgulv og el-panelovner. Ihht Indre Østfold brann og redning har de ikke registrert at det er ildsted i boligen.

Parkering

- I dobbel garasje - Gruset gårdsplass

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Toran Eiendom AS / Tor Helge Randem
Takstdato : 02.10.2020
Teknisk verdi : 5 211 500,-

Prisantydning

4 690 000,-

Totale kostnader

4 822 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-)) -------------------------------------------------------- 132 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 822 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 690 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Eiendommen er en seksjonert tomannsbolig ( horisontaldelt ) og dobbel garasje. Nåværende leietager har sagt opp leieforholdet og leiligheten i 2. etasje er ledig fra 01.12.2020.

Arealer

- Primærrom: 186 kvm - Bruksareal: 270 kvm P-rom kommentar: Alle rom i 1+2 etasje er inkludert i primærarealet foruten alle rom i kjeller. Kjeller: 84 kvm BRA 1.Etasje: 93 kvm BRA 2.Etasje: 93 kvm BRA Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

670,3 kvm eiet tomt. Tomten er pent opparbeidet med plenarealer omkranset av søylthuja mot vei, gruset gårdsplass og herlig uteplass i bakkant av garasjen, mot syd/vest. Tomten er meget solrik. Tomtegrenser ble av Askim kommune målt opp i 2015 og nye grensemerker ble da satt ut.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.