Fjellbuveien 5, 1832 Askim

Solgt

Stor flott villa i barnevennlig område - Gode planløsninger med store gode rom - Garasje - Solcellepanel - Solrikt

Prisantydning
5 500 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
268 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 500 000,-

kr 5 652 970,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

96

139

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

1985

282 m2

302 m2

268 m2

Eiet tomt

635 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Nærområdet: Fjellbuveien 5 har en fin beliggenhet i etablert boligområde på Ihlen. Eiendommen ligger på et lite høydedrag, innerst i privat stikkvei som dels med to andre naboer. Tomten grenser til herlig høydedrag og friområde. Området anses som barnevennlig med sin nærhet og gåavstand til både barneskole og barnehage på Rom. Steiner barnehage, barne-/ og ungdomsskole ligger også nært til eiendommen. I nærområdet er det flere fine turområder med blant annet Langnes skanse, Glomma, Kykkelsrud med blant annet Romsåsen gruver. Det er fine friarealer rett utenfor eiendommen med umiddelbar nærhet til flotte turmuligheter ved Glomma. Avstanden til E-18 er kort via den nye tverrforbindelsen direkte ut til Krosby og E-18. Her er det busstopp og pendlerparkering. Her er det også nært ballbinge (skøytebane om vinteren), lekeplass og fellesområder på Ihlen. Her er det hyggelig nabolag, trafikkstille uten gjenomgangstrafikk. Det er ca. 4 km fra de fleste sentrale funksjoner i indre sentrum og ca. 2 km til Rema 1000 og Kiwi, ved avkjøringen fra Osloveien. Ungdomsskole og videregående skole ligger nærmere sentrum. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Vi har også Østfoldbadet, kulturhuset, kino, bibliotek, flere treningssentre, kjøpesenter, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Videre forlengelse av E-18 Retvet-Vinterbro ligger inne i første seksårsperiode i ny Nasjonal Transportplan for 2022-2033. Avstanden til Ski og Oslo blir bare kortere og kortere!! Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune innehar ca. 45.000 innbyggere.

Adkomst

Fra sentrum: Kjør Osloveien ut av sentrum retning Spydeberg. Ta til høyre inn Langnesveien (V/Rema 1000). Følg veien og ta så til venstre inn Schuckertlinna. Følg denne og ta andre vei til høyre, opp Byframveien. Ta så 5. vei til høyre inn Fjellbuveien. Ta så første stikkvei inn til venstre, eller følg veien til baksiden av huset. Se etter salgsplakat/visningsskilt. Fra Oslo: Ta av mot Askim vest. Ta til venstre i første rundkjøring, så til venstre i neste rundkjøring retning Spydeberg. I neste rundkjøring tar du til høyre inn Schukertlinna. Følg veien frem til Byframveien går til venstre. Ta så 5. vei til høyre inn Fjellbuveien. Ta så første stikkvei inn til venstre, eller følg veien til baksiden av huset. Se etter salgsplakat/visningsskilt.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

tirsdag 13.
april,
kl. 16:00-17:00

Pål Engum Jørgensen

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Fjellbuveien 5,
1832 Askim

BRA

282 m2

P-rom

268 m2

BTA

302 m2

Innhold

Underetasje/kjeller - 96 kvm BRA: Entré/vaskerom - Hobbyrom - Vedkjeller - Gang - Boder - Treningsrom - "Peisestue"/allrom - kontor 1. Etasje - 107 kvm BRA: Flislagt entré/hall med varmekabel, garderobe og spots i himling - Stort kjøkken med solid innredning fra Huseby (2008) med integrerte Miele hvitevarer - Stor, lys stue med peis og utgang til usjenert og solrik terrasse og videre ut i hagen - Flislagt dusjbad/wc fra 2006 - Gang - Soverom 2. Etasje - 79 kvm BRA: Stor stue med utbygg (utbygg var tidligere veranda som ble innbygget i 2003) - 3 soverom - Flislagt dusjbad/wc - Walk-in closet Loft: Kaldtloft med adkomst via nedfellbar stige. Mye knekott i andre etasje. Garasje - 25 kvm BRA: Frittliggende i samme stil som huset oppført ca. år 1999. Det er nyere aluminiumsport og gangdør fra 2011. Garasjen har støpt dekke og overbygg i tre. Terrasser: Herlige terrassearealer mellom hus og garasje i solrike og dels usjenerte omgivelser. Det er også balkong fra to soverom i andre etasje.

Standard

Utvendig: Det byggetekniske utvendig er fra byggeåret. Det utvendige vedlikeholdet virker imidlertid meget godt. Innvendig: Gulver: Parkett i stue 1. etg. og 2. etg. Fliser på våtrom i entré. Laminat på alle soverom. Vegger: Tapet, trepanel og puss. Fliser på begge bad Himling: Plater og panel Kjøkken: Stort kjøkken med god standard. Kjøkkenet ble pusset opp i 2008 og inneholder kvalitetsinnredning fra Huseby med integrerte Miele hvitevarer. Medfølgende hvitevarer er induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin, kjøl-/frys. Kjøkken-øya står på hjul. Det er karnappvindu på kjøkkenet som gir mye lys og skaper en god atmosfære. Spots i himling. Det er dobbel skyvedør mot gang. Fin utsikt mot felles friområde og hage, med utgang til hage fra kjøkken. Sanitær: Eiendommen er meget godt sanitærmessig utstyrt med bad/ wc i første og andre etasje i tillegg til vaskerom i underetasjen. Vaskerommet i underetasjen er praktisk og romslig. Her er det dør rett ut på gårdsplassen mot øst. I første etasje er det et tiltalende dusjbad/wc fra 2006. Badet er pusset opp av forrige eier og har fliser på gulv og vegger samt elektriske varmekabler i gulvet. Rommet inneholder veggmontert toalett, dusj med dører og innredning med vask og speil. Badet i andre etasje har fliser på gulv og vegger. Det er elektriske varmekabler på gulvet. Badet er fra 1994/1995 og består av innmurt badekar, toalett, innredning med 2 servanter samt dusj med dør. Det er utvendig vannkran.

Oppvarming

- Varmepumpe luft/luft i stue/trapperom, installert i 2020 - Åpen peis i stuen i første etasje - Vedovn i "peisestue" i underetasjen - Elektriske varmekabler i gulv i entré, begge bad samt deler av underetasjen (stuen) - 1 panelovn i kjøkkenet - Pipe sist feid 06.05.2020 - Det ble forsøkt gått tilsyn på denne bruksenheten i 2008, 2016. I 2020 skulle det egentligvært tilsyn, men pga covid19 så ble det ikke noe

Parkering

- På gårdsplass på to sider av huset - Garasje med plass for 1 bil samt.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 25.02.2021
Formuesverdi : 1 172 447,-
Sekundær formuesverdi : 4 220 808,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

5 500 000,-

Totale kostnader

5 652 970,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 152 970,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 652 970,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 5 500 000,-

Ligningsverdi

kr 1 172 447,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Frittliggende enebolig med underetasje/kjeller, 1. etasje og loftetasje oppført i 1985. Boligen er på 282 kvm bruksareal. Frittliggende garasje oppført i 1999 på ca. 25 kvm.

Arealer

- Primærrom: 268 kvm - Bruksareal: 282 kvm - Bruttoareal: 302 kvm Alle rom i boligen er inkludert i primærarealet foruten vedkjeller og bod i underetasjen/kjeller samt walk-in-closet i andre etasje. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

634,6 kvm eiet tomt. Tomten er en fjelltomt som er meget pent opparbeidet med støttemur mot øst, plenarealer, grønnsakhage, hekk, epletrær samt UNI stein på gårdsplass mot øst. Her er det opparbeidet solrik og meget koselig uteplass mellom huset og garasjen bestående av utepeis, grillplass og liten bod. Tomten er meget barnevennlig og solrik.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.