Berglia 20, 1812 Askim

Solgt

Nyoppført, innholdsrik enebolig med takterrasse og garasje - Flotte solforhold på terrassen - Populært område

Prisantydning
6 150 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
181 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 150 000,-

kr 6 197 970,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

36

229

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

2020

217 m2

181 m2

4

Eiet tomt

666 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Berglia 20 har en meget flott beliggenhet på populære Korsegård. I Berglia er det de siste par årene bygget 5 nye eneboliger. Det er sjelden du har mulighet til å få en helt nyoppført enebolig i dette området! Fra eiendommen har du umiddelbar nærhet til populære Korsegård barneskole, flere barnehager, busstopp med forbindelse til sentrum, Askim ride klubb, samt flotte skiløyper vinterstid. Fra eiendommen er det 2 km til sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til ungdomsskole, videregående skole og barnehager. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune består av ca. 45.000 innbyggere.

Adkomst

Se kartreferanse i annonsen. Det vil ved annonserte visninger bli satt opp visningsskilt.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Berglia 20,
1812 Indre Østfold

BRA

217 m2

P-rom

181 m2

Innhold

Velkommen til Berglia 20 - En nyoppført og innholdsrik enebolig oppført av lokale håndverkere. Kjøp nyoppført bolig og spar penger på dokumentavgiften! Det er en meget god finish og flott utførelse på arbeidene. Her er det bare å ta med seg flyttelasset og nyte duften av ny bolig uten å være bekymret for uforutsette hendelser i mange år fremover. Fyringskostnadene og driftskostnadene på nytt hus er lavt, så her sparer du større beløp hver mnd. Når det gjelder planløsningen er denne meget god. Det er tydelig at utbygger har gjort flid på sitt produkt og har tenkt nøye gjennom løsningene. Her er det også tilrettelagt for hele 5 soverom! 1. Etasje: Flislagt entré - Vaskerom med utgang til garasje - Delikat flislagt bad/wc - Gang - Bod - 3 soverom - Flott stue med stor skyvedør ut til tomten 2. Etasje: Stor stue med peisovn, åpen løsning til kjøkken, skyvedør til terrassen og mulighet til det 5 soverommet - Soverom - Gang - Delikat flislagt bad/wc Garasje: Garasje og sportsbod på samlet 33 kvm i tilknytning til 1. etasje. Loft: Lite loftsrom med plassering av ventilasjonsaggregatet. Adkomst via nedfellbar stige i soverommet i 2. etasje.

Standard

Kjøkken: Meget flott kjøkkenløsning med stilfull innredning fra Huseby kjøkken. Kjøkkenet er fint plassert i rommet som gir en funksjonell arbeidsplass samt barløsning som avgrenser ut mot spiseplassen. Legg merke til de mange vinduene og det gode lyset på kjøkkenet. Innredningen er i L-form samt frittstående kjøkkenøy. Det er grå glatte fronter, laminerte benkeplater, vaskekum, 80 cm platetopp med integrert ventilator, integrert oppvaskmaskin, kjøleskap, stekeovn og kombinert micro/stekeovn. LED belysning under overskap. Alle hvitevarer fra Electrolux. Bad & Vaskerom: 1. Etasje: Vaskerom: Meget praktisk vaskerom med fliser på gulvet og malt gips på vegger. Rommet har dør direkte ut til garasjen og inneholder innredning med hvite glatte fronter, laminert benkeplate, 300 liter varmtvannsbereder, rør i rør fordelingsskap, aquastopp, tlbakeslagsventil og opplegg for vaskemaskin samt skyllekum. Det er også lagt opp rør og sluk for badekar. Vannmåler er installert. Bad/wc: Delikat flislagt bad med 60 x 120 cm fliser på vegger og 60 x 60 cm fliser på gulvet. Badet inneholder servant på skap med sorte skuffefronter, skap med speil, vegghengt toalett og dusjhjørne. Dusjarmatur med både håndholdt og takdusj. Det er elektriske varmekabler til oppvarming. 2. Etasje: Bad/wc: Delikat flislagt bad med 60 x 120 cm fliser på vegger og 60 x 60 cm fliser på gulvet. Badet inneholder servant på skap med sorte skuffefronter, skap med speil, vegghengt toalett og dusjhjørne. Dusjarmatur med både håndholdt og takdusj. Det er elektriske varmekabler til oppvarming. Generelle innvendige overflater: Gulv: Fliser i hall, gang nede, begge bad og vaskerom. Laminat i resterende rom. Vegger: Fliser på vegger i begge bad. Sparklet og malt gips forøvrig (toleranseklasse K2). Himlinger: Sparklet og malt gips i alle himlinger i huset (toleranseklasse K2). Siporex elementer i himling garasje.

Oppvarming

- Elektriske varmekabler i gulvet i hele 1. etasje foruten boden og soverom - Elektriske varmekabler i gulvet på badet i 2. etasje - Varmefolie i stue og kjøkken i 2. etasje. Egen sone i tiltenkt soverom - Peisovn i stue i 2. etasje - Balansert ventilasjonsanlegg (ventilasjon og ikke varmeanlegg)

Parkering

- I garasje - Singlet gårdsplass

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Boligen står ledig for overtagelse.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 11.03.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 6 600 000,-
Teknisk verdi : 6 600 000,-

Prisantydning

6 150 000,-

Totale kostnader

6 197 970,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 32 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 300 000,-)) -------------------------------------------------------- 47 970,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 197 970,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 150 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Ny frittliggende enebolig med underetasje og 1. etasje. Garasje i underetasjen på ca. 33 m2. Boligen er oppført i 2019 og er på 181 m2 Primær-rom.

Arealer

- Primærrom: 181 kvm - Bruksareal: 217 kvm inkludert garasjen P-rom kommentar: Alle rom i boligen foruten garasje/sportsbod og innvendig bod. 1.Etasje: 92 kvm BRA + 33 kvm BRA garasje/sportsbod 2.Etasje: 92 kvm BRA Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

666,5 kvm eiet tomt.

Tomt

Tomten er en flat jordtomt som er pent opparbeidet med stor gruset gårdsplass og hageanlegg. Her er det lagt ferdigplen, plantet hekk, barket samt gruset opp gangs adkomst rundt huset og anlagt terrasseplatting. Tomten er solrik og meget barnevennlig.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.