Anfinnsens gate 2, 1831 ASKIM

Solgt

Lekker og påkostet endeleilighet fra 2017 - 4. etasje - Heis & Parkeringskjeller - Super planløsning & Innhold

Prisantydning
5 890 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
110 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Fellesutgifter

Totalpris

kr 5 890 000,-

kr 2 850,-

kr 6 048 620,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

99

44

13

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Leilighet

Eiet

2017

118 m2

110 m2

0

Eiet

2 932 m2

Ingen

Ingen

Beliggenhet

Beliggenhet

Anfinnsens gate 2 har en sentral og fin beliggenhet i blokkbebyggelse langs Osloveien i Askim. Leiligheten ligger meget godt plassert i blokka, på ende og med flott utsyn mot syd over omkringliggende småhusbebyggelse retning Hovskogen.

Fra eiendommen er det kun noen få hundre meter til ytre del av sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m.

Askim kan for øvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m.

Kommunikasjon:
Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski.

Litt om Askim:
Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune består av ca. 45.000 innbyggere.

Ankomst

Se kartreferanse i nettannonsen. Det vil skiltes ved annonsert fellesvisning.

Leiligheten ligger i ende mot Anfinnsens gate, i fjerde etasje.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

Andreas Kulvik

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Anfinnsens gate 2, 1831 ASKIM

BRA

118 m2

P-rom

110 m2

Innhold

Leilighet i 4. Etasje:
Entre - Flislagt bad - Vaskerom med fliser på gulvet - Delikat og stilfullt kjøkken - Koselig og lys stue - Spisestue - 3 soverom (alternativt 2 soverom og tv-stue) - Bod

Kjeller:
Garasje i parkeringskjeller og bod i fremkant på ca. 5 kvm.

Standard

Leiligheten har en svært god planløsning der nåværende og eneste eier har påvirket planløsningen og standard i forhold til opprinnelse leveranse. Her er det gjort noen grep for å dele noe mer av mellom stue og kjøkken, uten at du mister den åpne gode romfølelsen i disse rommene.

Stuen har masse vinduer og innslipp av lys og et koselig utsyn over omkringliggende bebyggelse på Vollene og retning Hovskogen. Her har du forøvrig et påkostet og stilfullt Huseby kjøkken med integrerte hvitevarer, romslig stue, 3 soverom (alternativt 2 soverom og tv-stue), lekkert bad og eget vaskerom.

Leiligheten har en påkostet standard med lekre fargevalg og gjennomførte løsninger.

Kjøkken:
Stor og påkostet kjøkkeninnredning av typen Huseby Signatur. Innredningen har takhøye skap med slette mørke fronter, lys benkeplate i laminat med nedsenket stor oppvaskkum. Det er fliser mellom over og underskap ved komfyr og over benk mot yttervegg. Det er innebygde hvitevarer med induksjons koketopp med stor Røros ventilator over, innebygget komfyr, microovn, vinskap, 1 stk stort kjøleskap og 1 stk kjøl/fryseskap. Alle innbygninsprodukter er av typen Electrolux.

Kjøkkenet er noe mer avgrenset fra stue i forhold til opprinnelig planløsning. Dette gir noe mer skjerming mot stuen samtidig som du bevarer den åpne følelsen på kjøkkenet. Det er svært god plass til spisestue i egen sone mellom kjøkken og stue.

Bad:
Lekkert bad med fliser på gulv og vegger. Det er el-varmekabler til oppvarming. Rommet ventileres via balansert ventilasjon. Rommet er innredet med hvit høyglans baderoms innredning på 120 cm med underskap med skuffer og heldekkende plate med servant, speilskap med lys over samt 40 cm høyskap. For øvrig vegghengt toalett, nedsenket stor dusjnisje med vegger og dør i glass, blandebatteri på vegg og dusjgarnityr med kombinasjon av bredt fast dusjhode og håndholdt armatur.

Vaskerom:
Meget praktisk med eget vaskerom. Vaskerom har fliser med sokkelflis på gulv, malte vegger og maltetak. Rommet ventileres via balansert ventilasjon. Det er montert innredning på vegg med underskap med benkeplate med nedsenket skyllekar. Det er plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Innvendige overflater:
Gulv: Oppgradert lys1-stavs eikeparkett. Fliser på bad og i vaskerom.
Vegger: malte gipsplater og tapet.
Himling: Malte gipsplater

Garderober:
Det er skyvdørsgarderobe med speil på 200 cm i gang/entre. På soverom er det montert en skyvedørsgarderobe på 120 cm og en skyvdørsgarderobe på 160 cm.

Balkong:
Det er romslig sydvendt balkong på ca. 14 kvm med adkomst fra stue. Balkongen er overbygd og har flislagt gulv og rekkverk i stål og glass. Det er stor terrassemarkise på balkong. Boligen har screen utvendig solskjerming på stort vindu stue mot syd. Disse vindus screens og terrassemarkisen er motorisert og styres via en fjernkontroll. Det er i tillegg screens mot vest på balkong som gir deg en skjermet og lun uteplass.

Oppvarming

- Leiligheten blir varmet opp med gulvvarme (vann) via sentral vannvarmeanlegg i bygningen.
- Varme i alle gulv bortsett fra bod og ett soverom mot syd/vest.
- Det er el-varmekabler i gulv på bad.

Parkering

- 1 garasjeplass i parkeringskjeller
- Utvendig gjesteparkering

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

5 890 000,-

Omkostninger

5 890 000, Prisantydning
--------------------------------------------------------

147 250, Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 5 890 000)

585, Tinglysing pantedokument

585, Tinglysing skjøte

7 400, HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800, HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
158 620 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 048 620, (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

1 008 851,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen er regulert til parkeringsplasser, lekeplasser, frisikt, gang- /sykkelveg, annen veggrunn - grøntareal, kjøreveg, boligbebyggelse blokkbebyggelse ihht områderegulering for eiendommen gnr/bnr 99/44 m.fl. alt 1 - 012420110004 Området mellom Volleneveien og

Roald Amundsens gate - 012419840004.
Naboeiendommen 99/304 er regulert til bolig og må påregnes bebygd i framtiden.
Detaljregulering for Anfinnsens gate 1-5, gbnr 99/8,51 - 012420190002. Planlegging igangsatt. Det ble 24.04.2020 forhåndskunngjort private reguleringsarbeider på eiendommene Anfinnsens gate 1, 3 og 5. Det ble varslet om felles behandling av plan- og byggesak. Søknad om rammetillatelse vil behandles sammen med reguleringsplanforslaget. Hensikten med planarbeidet er å regulere til blokkbebyggelse, samt å øke

utnyttelsesgraden. Eksisterende bebyggelse innenfor planområdet rives. Det foreligger ennå ikke et konkret reguleringsforslag.

Arealer

Primærrom: 110 m2, Bruksareal: 118 m2, Bruttoareal: 0 m2

Leilighet i 4. Etasje: Entre - Flislagt bad - Vaskerom med fliser på gulvet - Delikat og stilfullt kjøkken - Koselig og lys stue - Spisestue - 3 soverom (alternativt 2 soverom og tv-stue) - Bod Kjeller: Garasje i parkeringskjeller og bod i fremkant på ca. 5 kvm.

Tomt

Felles eiet tomt på 2931,9 kvm. Tomten er flat og pent opparbeidet med plenarealer, blomsterbed, tujahekk, asfaltert gårdsplass og granitt kantstein mot vei. Også noe parkering langs Anfinnsens gate. Det er lagt belegningsstein foran inngangsparti.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.