Sollihagen 22, 1435 Ås

Solgt

ÅS / SOLLIHAGEN - Lyst og tiltalende enderekkehus over to etasjer. Flott utsikt, solrikt og barnevennlig beliggenhet.

Prisantydning
3 300 000,-
Boligtype
Rekkehus
Primærrom
98 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 300 000,-

kr 3 639 576,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3021

55

505

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Rekkehus

Borettslag

2001

101 m2

113 m2

98 m2

2

Eiet tomt

24 985 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Fint beliggende i Sollia - et etablert og barnevennlig boligområde rett syd for Ås sentrum. Her er det trygt og godt å vokse opp for både små og store. Det er flere barnehager på Moer (med undergang rettunder jernbanen), samt en mindre privat barnehage i nabolaget. Åsgård og nye Rustad barneskole finnes i området. Ås ungdomsskole ligger i tilknytning til idrettsparken nær Ås sentrum. Her finner man bl.a. fotballbane, svømmehall og tennisbaner. Ved Ås stasjon finner du Ås videregående skole med et bredt studietilbud. På skolens område ligger Åshallen som bl.a. benyttes av håndballgruppen i Ås idrettslag. I Ås sentrum finner du en rekke ulike butikker, Vinmonopol, flere spisesteder og leger mv. I sentrum finnes også togstasjon med avganger til Oslo og Moss, samt busstasjon med avganger bl.a. til Ski/Vinterbro og Drøbak. Det er dessuten kort vei til Norges miljø- og biovitenskaplige universitet - NMBU. På NMBU finnes et av de største og mest gjennomførte nyklassisistiske parkanlegg i Norge på 600 mål med over 800 forskjellige busker og trær. Nord i Ås kommune finner du Breivoll med flotte turområder, badestrender og småbåthavn, Vinterbro kjøpesenter, samt fornøyelsesparken Tusenfryd. Det er sykkelavstand til idylliske Drøbak med sine flotte badestrender, gallerier, caféer og mye mer. Den nye Follobanen mellom Ski og Oslo er planlagt åpnet desember 2022. Da kan kan reisende mellom Ski og Oslo velge direktetog gjennom Nordens lengste jernbanetunnel, eller lokaltog på Østfoldbanen. Lokaltog tar i dag ca. 22 minutter. På Follobanen tilrettelegges det for høy hastighet og ned til halvert reisetid.

Adkomst

Fra Ås sentrum ta av ved Ås videregående skole retning Hogstvedt - Hogstvedtveien. Etter ca. 1 km. deler veien seg, ta til venstre opp Grunnfjellveien og deretter til høyre inn Sollihagen til felles parkeringsområde. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Foss&Co Eiendomsmegling ved fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Sollihagen 22,
1435 Ås

BRA

101 m2

P-rom

98 m2

BTA

113 m2

Innhold

1. etasje: Romslig entré med skyvedørsgarderobe, fint kjøkken med spiseplass, trapperom og stor stue med utgang til solrik og vestvendt balkong. Adkomst til kaldtloft. U. etasje: Trapperom, stor gang, bod, romslig bad/wc/vaskerom og 2 soverom hvorav et med stor skyvedørsgarderobe. Utgang fra et soverom til en fin, vestvendt, solrik og usjenert terrasse. Egen garasje på BRA 17 kvm i felles garasjebygg med plass til en bil, samt lagringsplass. Sportsbod på ca. 5 kvm ved inngangspartiet.

Standard

Tiltalende endeleilighet som har en normal god standard og god planløsning med store lyse og fine rom. Div. påkostninger er utført gjennom årenes løp, samt i senere tid. Gulv har i hovedsak overflater med parkett. Fliser på bad og i entré. Vegger har overflater med tapet og malte flater. Fliser på bad. Himlinger har malte flater. Kjøkken har en pen innredning i bjørk med slette fronter og heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum og avrenningsplate. Fliser over benk. Kjøkken er utstyrt med neste nye hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøl- / fryseskap. Varmtvannsbereder på 140 liter er plassert i kjøkkenbenk. Bad er romslig og flislagt. Bad er utstyrt med badekar, wc, og servantinnredning med speil og lys. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Trapp mellom etasjene er en lakkert åpen furutrapp. Terrasser og balkong: - Utgang til vestvendt balkong på ca. 5 kvm fra stue 1. etasje. Oppført i treverkskonstuksjon med imp. terrassebord. Dels takoverbygd. Montert markise. - Utgang til stor, vestvendt og solrik terrasse fra et soverom i u. etasjen. Oppført i treverkskonstuksjon med imp. terrassebord. - Takoverbygd platting på ca 3,3 kvm ved inngangsparti. Oppført i treverkskonstuksjon med imp. terrassebord. Diverse inventar og utstyr: - 2 stk. markiser mot vest i 1. etasje. Montert nye i 2013. Jmf. eier. - flere innvendig persienner. - skyvedørsgarderobe i entré med speil i dører. - skyvedørsgarderobe på et soverom i u. etasjen. - kabel- tv/bredbånd - div. belysning. For ytterligere beskrivelse av standard vises det til Tilstandsrapporten med verditakst datert 12.06.2020 som er vedlegg til salgsoppgave.

Oppvarming

Elektriske panelovner i oppholdsrom og elektrisk gulvvarme på bad. Det medfølger ikke varmekilder på rom som ikke har dette fastmontert på visning. Det er pipe i boligen og mulighet for montering av ildsted.

Parkering

Med boligen følger egen garasje i felles bygg. Forøvrig er det uteparkering på anviste plasser på området.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Morten Bratberg
Takstdato : 12.06.2020
Markedsverdi : Kr. 3.300.000,-
Låneverdi: Kr. 2.850.000,-

Prisantydning

3 300 000,- / Fellesutgifter: 6 062,-

Kr 6 062,- pr. mnd. Fellesutgiftene dekker betjening av renter og avdrag på fellesgjeld, forretningsførsel, felles bygningsforsikring (ikke innbo), renovasjon, drift og vedlikehold av fellesarealer, vaktmester, kabel-tv/bredbånd og avsetning til vedlikehold. Se regnskap for detaljer. Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter

Totale kostnader

3 639 576,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 300 000,- (Prisantydning) 331 716,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 631 716,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 639 576,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 300 000,-

Ligningsverdi

kr 1 032 780,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Dette er et ende rekkehus over 2 plan oppført på antatt armert og isolert betongsåle fundamentert til faste og stabile masser. Grunnmur i betong. Yttervegger i bindingsverk av tre med utvendig malt liggende trekledning. Saltak med kaldtloft oppført i treverkskonstruksjon tekket med betongstein. Vinduer med rammer og karmer i tre og 2-lags isolerglass. Trebjelkelag i etasjeskille. Varme og lydisolering antas å være oppført etter byggeårets normer og krav. Garasje i rekke oppført med støpt betonggulv. Yttervegger i bindingsverk med utvendig malt trekledning. Finnes også grasjerekke under denne etasjen hvor grunnmur er oppført i betong. Yttertak av type saltak tekket med betongstein. Vippeport i front. Hems innerst i garasjen for lagringsplass. Sportsbod oppført på støpt betongsåle fundamentert til antatt komprimerte masser. Yttervegger i enkel bindingsverk med utvendig trekledning. Saltak tekket med betongstein. Bod er bygget sammen med bod for nabo.

Arealer

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 101 kvm, Bruttoareal: 113 kvm P-rom 1. etasje utgjør 52 kvm med entré, trapperom, kjøkken og stue. P-rom U. etasje 49 kvm med gang, trapperom, 2 soverom og bad/vaskerom. Alle rom inngår i beregning av P-rom foruten boder. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

24 985,9 kvm eiet tomt. Arealkilde: Oppgitte tomteareal er hentet fra EDR (noe avvik kan forekomme).

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.