Klokkerveien 9, 1430 Ås

Solgt

Sjarmerende enebolig i landlige omgivelser nær NMBU, barneskole og flotte turområder! Egen inngang i underetasjen.

Prisantydning
6 350 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
250 m2
Soverom
6

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 350 000,-

kr 6 524 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3021

42

45

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1987

266 m2

297 m2

250 m2

6

Eiet tomt

704 m2

F

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen er beliggende på et godt etablert boligfelt på Brønnerud i Ås. Det er kun fem minutters gange til Brønnerud barneskole, og det er trygg skolevei helt frem. Ås ungdomsskole er i sykkel- og gåavstand fra boligen. Det er nærhet til flere barnehager. Det er kort gangavstand til NMBU - Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet og den nye veterinærhøyskolen. Ved universitetet finner du Vitenparken med andedam, kafé og utstillinger m.m. Det er ca. 800 meter til bussholdeplass som har avganger til Drøbak og Ås sentrum hvert 10 minutt! Det er i tillegg kun noen hundre meter til bussholdeplass med ekspressbuss til Oslo og Østfold, i tillegg til flybuss. Fra Ås sentrum er det hyppige avganger med buss til Ski, Vinterbro og Bøleråsen/Langhus. I sentrum er det togstasjon med gode forbindelser til Ski, Oslo og Moss. Det er kun 25 minutter med bil til Oslo. Ås sentrum har trivelige gågater med diverse lokale butikker, matbutikker, kafeer og restauranter. Ås har et flott idrettssamfunn med flere lag og mye å velge mellom som bla. basketball, friidrett, håndball, ski, fotball m.m. Idrettslagene benytter seg av Åshallen med tilhørende utendørsbaner ved Ås videregående samt Ås stadion og Storebrand Stadion. For deg som er glad i friluftsliv kan det nevnes at det er flotte turområder i nærmiljøet med lysløyper på vinteren. Det anbefales å ta turen til Årungen hvor det er et rikt dyreliv med rostadion. For den treningsglade kan det nevnes at det er nærhet til flere treningssentre som bla. Bare trening i Ås sentrum, Ås fysioterapi og treningssenter som har et variert tilbud av saltimer og Friskis og Svettis som også tilbyr saltimer. Ås IL har ellers et godt og variert tilbud for både barn og voksne.

Adkomst

Fra Drøbakveien tar du av til Osloveien mot Brønnerud og deretter første til venstre inn på Brønnerudveien. Ta deretter første til høyre til Klokkerveien og følg veien til nr. 9 på høyre side. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

søndag 27.
september,
kl. 15:00-16:00

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Klokkerveien 9,
1430 Ås

BRA

266 m2

P-rom

250 m2

BTA

297 m2

Innhold

U.etg: Stue, bad med badstue, soverom/ trimrom, entré, vaskerom, soverom og 2 stk. boder. 1. etg: 2 Soverom, bad, gang m/trapp, kjøkken, stue og wc. Loftsetasje: 2 Soverom og loftstue m/trapp.

Standard

Stor og sjarmerende enebolig med egen inngang til underetasjen som er oppgradert med nytt sikringsskap (2020), tre nye vinduer i loftsetasjen og et på soverom i underetasjen (2020), nytt gulv på kjøkken og ny kledning sydvegg 2011. Fra gårdsplassen følger du en singlet sti frem til takoverbygd inngangsparti som har en hyggelig uteplass. Entré med stor skyvedørsgarerobe med speildører og fliser på gulv med varmekabler. Fra entré er det direkte inngang til et romslig toalettrom med fliser på gulv. Kjøkkenet har en god størrelse på ca. 21 kvm med plass til et stort spisebord. Innredningen er lys med god oppbevaringsplass, og over benkeplater er det hvite fliser. Gulvet har en moderne laminat og veggoverflater består av panel og malt tapet. På kjøkkenet er det en sjarmerende, åpen peis som skaper en god stemning på kjøkkenet! Foran peisen på gulvet og på benken ved siden av peisen er det fliser, og det er god oppbevaringsplass til ved under peisen. Stor stue med to utganger, en til sydvendt terrasse og en til nordvestvendt terrasse med nedgang til hagen. Stuen har god plass til både spisestue for hele familien og et sofahjørne. I stuen er det montert en peisovn. Det er totalt 5 soverom, i tillegg til treningsrom i underetasjen. Soverommene er fordelt med to i 1.etasje, to i loftsetasjen og et i underetasjen. Hovedsoverommet i 1. etasje har en god størrelse med garderobeskap og inngang til badet. De to soverommene i loftsetasjen har spesielt gode størrelser med god plass til seng, skrivepult og garderobeskap. Bad i 1. etasje har flislagt gulv, fliser i dusj og badekarsone og malte vegger. Badet har badekar, dusjhjørne, toalett samt en hvit og romslig baderomsinnredning med to vasker og tilhørende skap og speil over. Badet har en smart klessjakt ned til vaskerommet. Badet har tilgang både fra hovedsoverommet og stuen. Loftstuen har flere soner med mange muligheter med tanke på innredning! Det er montert et takvindu for god belysning og vedovn. Smart oppbevaring i knevegger. Koselig kjellerstue som har fliser på gulv, åpen peis og vedovn. Her kan det dekkes til langbord for 20 personer! Bad i underetasjen har flislagt gulv, dusjkabinett, servant med speil over, separat toalettrom og badstue. Det opplyses at ovn i badstue ikke fungerer. Vaskerom i underetasjen med enkel tilgang til utgangsdør slik at tøy kan henges ut på solfylte sommerdager. Det er varmekabler i gulv i gang og på vaskerom. Med egen inngang til underetasjen er det muligheter for andre innrednings muligheter. Det er god lagringsplass på kneloft på begge sider i hele husets lengde, i tillegg til to innvendige boder på til sammen ca 16 kvm. Boligen har en stor hage med gressplen, trær som skjermer for innsyn og diverse beplantninger. Takoverbygd terrasse mot vest og nord har en utepeis (ikke ferdigstilt) som skaper god stemning på sommerkvelder.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet, med gulvvarme i enkelte rom. Panelovner på soverom. Supplert med vedfyring i stue, kjellerstue, loftstue og kjøkken.

Parkering

Parkering på egen tomt.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jon Atle Solberg
Takstdato : 23.06.2020
Markedsverdi : 6 300 000,-
Formuesverdi : 1 759 362,-
Sekundær formuesverdi : 6 333 701,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

6 350 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

6 524 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 158 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 350 000,-)) -------------------------------------------------------- 174 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 524 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 350 000,-

Ligningsverdi

kr 1 759 362,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består av enebolig og småhus bebyggelse.

Arealer

Primærrom: 250 kvm, Bruksareal: 266 kvm, Bruttoareal: 297 kvm P-rom kommentar: Underetasje: Stue, bad med badstue, soverom/ trimrom, entré, vaskerom og soverom. 1. etasje: 2 Soverom, bad, gang m/trapp, kjøkken, stue og wc. Loftsetasje: 2 Soverom og loftstue m/trapp. 1.Etasje: P-rom: 115 kvm Bra: 115 kvm Loftsetasje: P-rom: 44 kvm Bra: 44 kvm U.Etasje: P-rom: 91 kvm Bra: 107 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 704 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten har gårdsplass med plass til flere biler og sti med heller frem til inngangsparti. Hage med gressplen og prydbysker.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.