Bjørnekroken 79, 1435 ÅS

Solgt

Koselig 3-roms leilighet på Danskerud. Attraktiv beliggenhet i barnevennlige omgivelser.

Prisantydning
3 100 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
73 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Fellesgjeld

Fellesutgifter

Totalpris

kr 3 100 000,-

kr 40 513,-

kr 4 146,-

kr 3 148 373,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3021

74

76

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Eiet

1988

73 m2

80 m2

73 m2

2

Eiet

16 917 m2

E

Grønn

Beliggenhet

Beliggenhet

Bjørnekroken 79 er en innbydende og gjennomgående 3-roms leilighet beliggende i 2. etasje. Boligen ligger fint til i rolige og barnevennlige omgivelser på Danskerud i Ås kommune, ca 3 km fra Ås sentrum. Et attraktivt og populært boligområde.

For barnefamiliene er dette området et perfekt sted å bo med et godt tilbud av barnehager og skoler. Boligen har umiddelbar nærhet til Knerten barnehage (0-6 år) som er ca. 300m fra boligen. Haugtussa steinerbarnehage og Rustadporten barnehage ligger i gangavstand fra leiligheten. Til Kroer barneskole er det ca 2,5 km. Det er gang/sykkelvei til både barneskole og ungdomsskole og til Ås sentrum hvor man finner ungdoms-/videregående skole, idrettsanlegg, flere typer forretninger og servicetilbud. Ås har NMBU (universitetet i Ås) med sine flotte parker og rekreasjonsområde.

Området har mange gode turområder som har skogs- og grusveier samt sykkelveier som kan benyttes både på sommeren og vinteren. Skiløyper og lysløype nesten rett utenfor døra på vinterstid. Her kjøres løyper opp jevnlig til blant annet Trampen speiderhytte som har servering i helger. Herfra går det skiløyper videre til Kroer, Vestby osv. Kort gangavstand til bussholdeplass med busstider fra 05:30 til 17:55 med forbindelse til/fra Ås stasjon. Ås sentrum har togstasjon med forbindelse til Ski, Moss og Oslo, samt bussforbindelse til Ski og Drøbak.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres på Coop Extra Ås (ca. 5 min kjøring med bil), eller Rema 1000 i Ås (ca. 6min kjøring) begge har post i butikk. I Ås sentrum finner du også flere dagligvarebutikker, spisesteder og kafeer, vinmonopol, blomsterbutikk, byggevarebutikk m.m. Ønsker du et større utvalg av forretninger og servicetilbud har Ski sentrum et godt og variert utvalg med kjøpesenteret, gågate med spennende nisjeforretninger, vinmonopol, restauranter, kino, idrettsanlegg og flere treningssentre.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Bjørnekroken 79, 1435 ÅS

BRA

73 m2

P-rom

73 m2

BTA

80 m2

Innhold

2. etasje: Entré, gang, vaskerom, bad/wc, 2 soverom, kjøkken, stue
Øvrig: Garasje og utvendig bod

Standard

Innbydende og lys entré med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Rommet er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.

Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Stuen har god plass for sofamøblement, TV-seksjon og en spisestue. Stuen er et lyst og luftig rom takket være store vindusflater som fyller rommet rikelig med daglys. I stuen er det mulighet til å fyre i en stemningsfull pelletsovn som sørger for ekstra varme på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til den solrike balkongen med utsikt over nærområdet. Her er det plass til sittegrupper og eventuelt grill. Balkongen blir en forlengelse av stuen på varme sommerdager slik at det er enkelt å flytte selskapet utendørs.

Kjøkkensonen defineres av moderne kjøkkeninnredning med lyse slette fronter, i kontrast til mørke laminerte benkeplater. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Fliser mellom benkeplater og overskap. Opplegg og plass til oppvaskmaskin og komfyr. Avsatt plass til frittståendekjøleskap.

Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Baderommet er innredet med frittstående toalett, dusjkabinett og vask med underskap.

Leiligheten har to gode soverom. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng, nattbord og stor garderoberekke. Det andre soverommet passer fint som barnerom eller gjesterom. Her er det plass til seng, skrivepult og garderobeskap.

Romslig vaskerom med god lagringsplass. Opplegg og plass til vaskemaskin.

Oppvarming

Oppvarming med pelletsovn og elektrisitet.
Varmekabel på bad.

Parkering

Garasjeplass i rekke på ca. 14 kvm. Ellers flere biloppstillingsplasser på borettslagets eiendom.
Det gjøres oppmerksom på at borettslaget har planer om å bygge nye garasjer og at andelseierne ikke er garantert garasjeplass der de har det i dag.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

3 100 000,-

Omkostninger

3 100 000, Prisantydning
40 513, Andel av fellesgjeld
--------------------------------------------------------
3 140 513, Pris inkl. fellesgjeld
--------------------------------------------------------

480, Tinglysing skjøte

480, Tinglysing pantedokument

4 100, HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800, HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
7 860 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 148 373, (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

875 452,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, Reguleringsplan med reguleringsbestemmelser for Danskerud II, vedtatt den 19.06.1985, gjelder for eiendommen. Kommuneplanen KPL_15-27 gjelder for området. Det foreligger ikke opplysninger fra kommunen vedr. private/offentlige planforslag med direkte betydning for eiendommen. Reguleringsbestemmelsene og kommuneplan er tilgjengelige på meglers kontor. Kontakt megler for ytterligere opplysninger

Arealer

Primærrom: 73 m2, Bruksareal: 73 m2, Bruttoareal: 80 m2

2. etasje: Entré, gang, vaskerom, bad/wc, 2 soverom, kjøkken, stue Øvrig: Garasje og utvendig bod

Tomt

Eierform: Fellestomt
Eiet tomt på 16.916,7 m². Tomten er flat og er opparbeidet med plen og beplantning. Asfalterte internveier og biloppstillingsplasser. Pene fellesarealer opparbeidet med gressplen, prydbusker og diverse beplantning. Det er anlagt asfalterte gangveier og adkomst til bebyggelsen.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.