Møllertorget 17E, 2150 Årnes

Solgt

MØLLERSTUA: Pen og godt velholdt 3-roms leilighet - Nyere flislagt bad - Innglasset veranda - Heis i bygget - Utsikt

Prisantydning
2 550 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
78 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 550 000,-

kr 2 904 872,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3034

169

221

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Borettslag

1998

81 m2

89 m2

78 m2

2

Fellestomt

37 093 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Denne leiligheten ligger i attraktive Møllerstua borettslag med solrik beliggenhet, leiligheten ligger høyt i terrenget og har både utsikt og kveldssol. Boligen har en meget sentral beliggenhet i forhold til Årnes sentrum og offentlig kommunikasjon. Det er ca. 5 minutters spasertur til Årnes sentrum som byr på de fleste fasiliteter. I Årnes sentrum finner man alle de offentlige kontorene, butikksenter, kafeer, apotek, vinmonopol, restauranter og kulturhus med bl.a. kino. Det er kort og barnevennlig vei til barneskole, ungdomsskole og Nes videregående skole. Det er gangavstand til fotballbaner, løpebaner og skiløyper. Ellers byr Nes på blant annet ridesenter, golfbane i Vormsund og Hvam, Ishall på Runni m.m. Det er gode buss og togforbindelser fra Årnes sentrum.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Lars-Christian Hansen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Møllertorget 17E,
2150 Årnes

BRA

81 m2

P-rom

78 m2

BTA

89 m2

Innhold

Leiligheten inneholder entré/gang, kjøkken, bad/vaskerom, stue, bod og 2 soverom. Garasjerom og bod i felles garasjekjeller.

Standard

Leiligheten fremstår som pent brukt med en god standard. Av ting som er gjort i senere tid så er bla bad rehabilitert i 2017, dør til bad er skiftet samt montert ny motor til avtrekksvifte. Eier opplyser om at borettslaget skal skifte/justere ytterdør. Entre/gang: Fin og romslig gang med parkettgulv og malte veggflater. God plass til klesoppbevaring m.m. Sikringsskap med automatsikringer. Stue: Lys og stor stue med parkettgulv og malte veggflater. Stuen har store vindusflater med fint utsyn over nærområdet. Stuen har også vedovn til kaldere dager eller for kosens skyld. Fra stuen er det utgang til flott innglasset veranda. Kjøkken: Pent og godt vedlikehold kjøkken med parkettgulv og malte flater. Kjøkkenet har hvit profilert innredning med laminerte benkeplater, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet er fra byggeår, det er godt vedlikeholdt og vurderes å være i god funksjonell stand. Eier har malt frontene i nyere tid. Nyere oppvaskmaskin fra Miele medfølger. 100 L. benkebereder plassert på kjøkken. Hyggelig spiseplass med plass til bord og stoler. Bad/wc/vaskerom: Lekkert baderom med fliser på gulv og vegger. Baderommet ble renovert i 2017 og fremstår som svært delikat. På rommet er det vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin, skap, dusjhjørne med innfellbare dører og glatt innredning med heldekkende servant. Varme i gulv. Soverom: Begge soverommene har fin størrelse og skapplass. Lyse og trivelige rom hvor gulvene har belegg og det er malte veggflater. Et av soverommene har direkte tilgang til bod. Innglasset veranda: Flott innglasset veranda med flott utsyn over nærområdet. Glassene kan skyves/åpnes. Her er det fin plass til terrassemøbler og en fin plass for lange kvelder. VVS-installasjoner: - 100 L. benkebereder plassert på kjøkken. Bereder er ny i 2011. - Waterguard vannstoppsystem. - "Rør i rør" system til bad (samlestokk på kjøkken). - Forøvrig vannrør i kobber. - Eier opplyser om at det er skiftet motor i avtrekksvifte.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med ved og strøm. Vedovn i stue, varmekabler på bad, panelovner i flere rom.

Parkering

Parkering i garasjekjeller. Ellers gjesteparkeringer på borettslagets eiendom.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Bori BBL

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erland A. Modal
Takstdato : 06.05.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 350 000,-
Markedsverdi : 2 550 000,-
Teknisk verdi : 2 350 000,-
Formuesverdi : 593 110,-
Sekundær formuesverdi : 2 135 195,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

2 550 000,- / Fellesutgifter: 6 069,-

Kr 6 069,- Felleskostnader som bla inkluderer forsikring, utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, vannavgift, regnskapsfører mm.

Totale kostnader

2 904 872,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 550 000,- (Prisantydning) 354 872,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 904 872,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger -------------------------------------------------------- 2 904 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 550 000,-

Ligningsverdi

kr 593 110,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av leiligheter og villabebyggelse. Møllerstua Borettslag er bestående av 33 leiligheter og 34 eneboliger fordelt på 37 bygninger.

Arealer

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 89 kvm P-rom kommentar: 2.Etasje: Entré/gang, kjøkken, bad/vaskerom, stue og 2 soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 37 093 kvm, Eierform: Fellestomt

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.