Hylliveien 79, 1820 Spydeberg

Solgt

Sentrum - Spydeberg - Pen leilighet i 2. etasje med god planløsning. Bad og kjøkken m.m. fra 2010. Solrik veranda.

Prisantydning
1 850 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
52 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 1 850 000,-

kr 2 119 544,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

410

10

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Borettslag

1991

56 m2

52 m2

Fellestomt

12 168 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten har fin beliggenhet i etablert borettslag. Eiendommen ligger meget sentrumsnært på Hylli i Spydeberg i Indre Østfold kommune. Spydeberg sentrum tilbyr bank, post i butikk, forretningssenter, kommuneadministrasjon og kommunikasjoner (ca. 45 minutter til Oslo S), meget kort vei til togstasjonen. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, barne- og ungdomsskole, friarealer og turterreng med Hylliskogen liggende noen hundre meter fra leiligheten. Området er meget barnevennlig.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Hylliveien 79,
1820 Indre Østfold

BRA

56 m2

P-rom

52 m2

Innhold

Pen og praktisk andelsleilighet beliggende i enden i andre etasje. Ved inngangspartiet er det en koselig uteplass med morgensol. 2. etasje: Vindfang med fliser på gulvet - lys og pen stue med utgang til vestvendt, solrik terrasse - pent kjøkken bygget i en praktisk vinkelform - flislagt bad/wc - bod. Balkongen er på ca. 9 m². Denne er vestvendt og meget solrik. Materialer av trykkimpregnerte gulvbord. Det er montert markise på balkongen. I tillegg er det et romslig loft som er delvis gulvlagt og med hyller langs to av veggene for ekstra oppbevaring. Utvendig bod på 5 m².

Standard

Boligen fremstår med normal standard på innredninger og utstyr. Overflater på innvendige gulv: Parkett i boden, stua og soverommet. Fliser i entréen, kjøkkenet og badet. Overflater på innvendige vegger: Malte/tapetserte plater i soverommet, kjøkkenet og stua. Panel i entréen. Fliser på badet. Overflater på innvendig himling: Panel i taket. Malte plater på soverommet. Det er 12 downlights i stuen. Sanitær: Bad/vaskerom, pusset opp rundt 2010. Det er flislagte overflater på vegger og gulv. Rommet er innredet med servantinnredning med profilerte, lyse fronter, overhengende speil, belysning samt tilhørende sideskap. Dusjkabinettet er plassert i hjørne og har dører av glass, dusjen har kombinasjon av ryggdyser, fotmassasje, hodedusj samt håndholdt armatur. Videre er det montert vannklosett og det er opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Badet ventileres via ventil som er tilkoblet loftsvifte. Det er montert downlights i himlingen, og det er lagt elektriske varmekabler i gulvet. Kjøkken: Kjøkken med plass til liten spisegruppe. Innredningen er fra rundt 2010, type IKEA (kirsebær), og har profilerte, kirsebærfargede fronter, vitrineskap samt flislagte benkeplater. Det er opplegg og plass til oppvaskmaskin i innredningen, kjøkkenvask av rustfritt stål er nedsenket i benkeplaten og inneholder vaske- og skyllekum. Kjøkkenventilatoren er plassert over plass til komfyren, og er tilkoblet loftsvifte. Det er lagt fliser på veggen og det er montert belysning mellom skap.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisk + ved. Vedovn i stuen. Elektriske varmekabler på badet. Ellers elektrisk oppvarming med panelovner.

Parkering

Felles oppstillingsplass i nærheten av boligen.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Moen Takst
Formuesverdi : 467 508,-
Sekundær formuesverdi : 1 683 028,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

1 850 000,- / Fellesutgifter: 3 810,-

Kr 3 810,- Fellesutgifter har følgende fordeling per måned: Kapitalkostnad renter 592,- Driftsutgifter 2 301,- Kapitalkostnad avdrag 917,- Driftsutgifter inneholder blant annet kommunale avgifter, vedlikehold, forsikring av bygg, forretningsførsel, tv/internett-tilknytning.

Totale kostnader

2 119 544,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

1 850 000,- (Prisantydning) 261 684,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 111 684,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 119 544,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 1 850 000,-

Ligningsverdi

kr 467 508,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Leilighet på totalt 56 m², med beliggenhet i 2. etasje. Bygningen ble oppført i 1991. Området består hovedsakelig av leilighets-, småhus- og villabebyggelse.

Arealer

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 56 kvm P-rom kommentar: Bad/vaskerom, entré, kjøkken, stue, soverom 2.Etasje: 56 kvm bruksareal. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 12 168 kvm, Eierform: Fellestomt

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.