Orelia 15, 1807 Askim

Solgt

Enebolig med herlig beliggenhet i attraktivt område - Grenser til friområde - Mye påkostninger både inne & ute - Solrikt

Prisantydning
3 590 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
139 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 590 000,-

kr 3 695 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

50

207

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

1962

145 m2

139 m2

Eiet tomt

891 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Orelia 15 har en meget flott beliggenhet i attraktivt, sentrumsnært og meget populært boligområde. Fra eiendommen har du umiddelbar nærhet til flotte turområder med Solbergfosslinja og de tilstøtende områder. 9-hulls golfbane ligger rett ved eiendommen. Fra eiendommen det kort vei til sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til både barneskole og barnehage. Ungdomsskole og videregående skole ligger i overkommelig avstand fra eiendommen. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det gjennomføres kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Orelia 15,
1807 Indre Østfold

BRA

145 m2

P-rom

139 m2

Innhold

1. Etasje: Entre - Gang - nyere flislagt dusj/bad/wc - 2 soverom hvorav ett med skyvedørsgarderobe - Kjøkken med nyer innredning i praktisk og tidløs utførelse - Stue med utgang til stor solrik og usjenert veranda på 31 samt nyer peisovn og mønt himling Underetasje/kjeller: 2 soverom hvorav ett med egen inngang - Kjellerstue - 2 boder - Nyere vaskerom - Nyere bad/wc Det er laget soverom i tidligere garasje i underetasjen og skiftet vindu. Det er ikke søkt om fasadeendring og bruksendring i kommunen. Ny eier fortsetter dette på eget ansvar.

Standard

Kjøkken: Flott løsning på kjøkkenet med åpen løsning mot stuen. Innredningen er i praktisk L-form med lyse profilerte fronter og laminerte benkeplater. Her er det forøvrig vaskekum, integrerte hvitevarer og ventilator. Delikate mosaikkfliser mellom benkeplater og overskap. Bad & Vaskerom: Nyere, stort og flott bad i underetasjen/kjeller. Badet har vinylbelegg på gulvet og baderomspanel på vegger. Her er det innredning med servant i grå høyglans utførelse med skuffefronter, gulvstående toalett, dusjkabinett og speil med lys. Forøvrig er det el-vifte i vegg og 5 LED-downlights. Badet ikke utført med dokumentasjon. Det er elektriske varmekabler til oppvarming. Nyere bad i 1. etasje med fliser på gulv og vegger. Her er det innredning med servant i hvite høyglans skuffefronter, vegghengt toalett og dusjhjørne med to glassdører. Forøvrig er det el-vifte i vegg og 4-LED downlights. Badet ikke utført med dokumentasjon. Vindu i dusjsonen. Det er elektriske varmekabler i gulvet. Nyere og praktisk vaskerom med vinylbelegg på gulvet og baderomspanel på vegger. Herer det innredning med grå glatte fronter, laminerte benkeplater og vaskekum. Forøvrig er det el-vifte i vegg og varmtvannsbereder. Vaskerommet er ikke utført med dokumentasjon. Det er elektriske varmekabler til oppvarming. Overflater: Gulv: Askeparkett og tepper. Nivåforskjeller på gulv i underetasjen/kjeller. Vegger: Malte plater og smartpanelplater. Himling: Malte plater og malt betong.

Oppvarming

- Nyere peisovn i stue - Nyere varmekabler - Panelovner forøvrig Feiing utført 15.04.2015. Det ble forsøkt feiet på denne bruksenheten 20.06.2017 Det ble forsøkt gått tilsyn på denne bruksenheten 15.04.2009 og 20.06.2017

Parkering

- Singlet gårdsplass med plass til flere biler.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 04.03.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 860 000,-
Teknisk verdi : 3 860 000,-

Prisantydning

3 590 000,-

Totale kostnader

3 695 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 89 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,-)) -------------------------------------------------------- 105 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 695 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 590 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Frittliggende enebolig med underetasje/kjeller og 1. etasje oppført i 1961.

Arealer

- Primærrom: 139 kvm - Bruksareal: 145 kvm P-rom kommentar: Alle rom i boligen er inkludert i primærarealet med unntak av 2 boder i underetasjen. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eiendommens areal er anslått til å være på 891,5m2. Arealet er noe usikkert da alle grensepunktene kan ha et avvik på inntil 100cm. Tomten inkluderer deler av veien i Orelia. Nettoareal må derfor antas være noe lavere enn oppgitt tomteareal.

Tomt

Hageanlegget består av plenarealer på tre sider med diverse beplantning bestående av vintergrønt, noe bed og annen beplantning. Det er solrike uteplasser flere steder på tomten og på den vestvendte terrassen. Det er steinlagt adkomst og parkering. Tomten grenser ut mot friarealer mot vest. Svært barnevennlig.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.