Vammaveien 38C, 1813 Askim

Solgt

Ny og ubrukt leillighet i populære Vammaveien - Rett ved matbutikk & jernbanestasjon - Fyring/varmtvann inkl. - Garasje

Boligtype
Leilighet
Primærrom
48 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

80

112

4

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Leilighet

Eierseksjon

2019

48 m2

48 m2

1

Fellestomt

Beliggenhet

Beliggenhet

Fagerli Vestre har en meget sentral plassering like inntil Askim sentrum. Fra leiligheten har du umiddelbar nærhet til Kiwi og jernbanestasjon samt bussholdeplass. Fra eiendommen det spaser avstand til sentrum med alt av hva et by-sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til alle skoler og barnehage. Ungdomsskole og videregående skole ligger i overkommelig avstand fra eiendommen. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det gjennomføres kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020.

Adkomst

Se kartskisse, fellesvisninger vil bli skiltet med Foss & Co visningsskilt.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Vammaveien 38C,
1813 Indre Østfold

BRA

48 m2

P-rom

48 m2

Innhold

1. Etasje: Leiligheten har inngang fra bakkeplan. Flislagt entre - Pent flislagt bad /wc /vaskerom - Lys stue med utgang til balkong samt åpen løsning til kjøkkenet - Kjøkken med hvit profilert innredning med integrerte hvitevarer - Soverom med utgang til balkong Garasje: Parkeringsplass i garasjeanlegg i nabobygget.

Standard

- Ny leilighet med vannbåren gulvvarme og nye integrerte hvitevarer. Leiligheten er ubebodd! - Kjøkken med hvit glatt og ubrukt innredning fra Aubo. - Integrerte hvitevarer medfølger i leieforholdet så lenge de virker og det er garanti på produktene. Reparasjon utover garanti på produktet inngår ikke i leieavtalen. - Vannbåren gulvvarme - Bad med fliser på gulv og vegger samt vannbåren gulvvarme - Badet har buede dusjdører, speil med lys, innredning i hvite skuffefronter, vegghengt toalett samt opplegg for vaskemaskin - Det er dobbel stikkontakt for mulighet til tørketrommel - Stue med opplegg for tv- og internett - Solskjerming i innvendige stuevinduer - Utgang til balkong fra stuen - Plass til både salong og spisebord - Vannbåren gulvvarme - Soverom med døradkomst fra stuen - Utgang til balkong via balkongdør som også kan settes i luftestilling - Flislagt entre med vannbåren gulvvarme - Skyvedørsgarderobe

Oppvarming

- Vannbåren gulvvarme som er inkludert i felleskostnaden/husleia - Leietaker tegner eget strømabonnement. - Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Parkering

Garasjekjeller med plass for 1 bil. Frem til 31.12.2020 disponerer leietager utleiers parkeringsplass i garasjekjeller i nabobygget, da leilighetens parkeringsplass er utleid tom 31.12.2020. Fra 01.01.2021 blir det endret parkeringsplass til den parkeringsplass i garasjeanlegg som i utgangspunktet medfølger leiligheten.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

Følgende er inkludert i husleia og beløper seg til ca. kr. 2.382,- pr. mnd. Dette dekker blant annet kostnad til tv+internett (Viken fiber), fyring , varmtvann, garasjeleie, vann- og avløp, oppvarming (vannbåren varme) og felleskostnader/driftskostnader og kommunale avgifter. Vannmåler er installert. Forbehold om feil opplysninger.

Omkostninger

Omkostninger -------------------------------------------------------- 0,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Nyoppført og seksjonert boligblokk med 15 eierseksjoner.

Arealer

1. Etasje: 47,6 kvm bra i henhold til tegninger fra utbygger.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.