Bringebærlia 28, 1555 Son

Solgt

Son/Store Brevik - Stor og flott selveier leilighet over 2 etasjer - garasje - Barnevennlig - Solrik terrasse

Prisantydning
3 790 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
114 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 790 000,-

kr 3 898 620,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3019

132

911

6

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2000

114 m2

124 m2

114 m2

3

Festet fellestomt

212 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Meget god beliggenhet på Store Brevik. Stille og rolig område. Store Brevik er et populært og veletablert boligområde med stor variasjon av både boligtyper og innbyggere. Området er særlig populært blant barnefamilier. Gangavstand til badestrand og store turområder, barnehage og skoler samt til Cato-senteret. Lysløype for langrenn og slalåmbakke m/skitrekk i nærmiljøet. Ungdomsskole m/idretts- og svømmehall er i gangavstand fra boligen. Kort vei til idylliske Son sentrum med post forretninger, kafeer, båthavn og maritimt miljø. Son kan ellers by på blant annet tennis, riding, aktivt fotball- og håndballmiljø. Spa-hotell i vannkanten med treningsmuligheter m.m. Golfbane på Stavnes, kun 4 min. bilkjøring fra eiendommen. Ca. 40 minutter til Oslo med bil eller tog. Buss til togstasjon.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Michael Pindsle

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Bringebærlia 28,
1555 Vestby

BRA

114 m2

P-rom

114 m2

BTA

124 m2

Innhold

1. etasje: Vindfang, hall m/trapp, stue, kjøkken, bad, 2 soverom. 2. etasje: Trapperom, stue, bad, soverom. Bod: Bod på veranda og bod ved inngangsparti på hhv. 1,5 og 5,5 kvm.

Standard

Velkommen til Bringebærlia 28! Flott leilighet med god standard og god beliggenhet. Garasje i rekke. Boligen er tatt godt vare på og fremstår som moderne og godt vedlikeholdt. Overflater innvendig gulv og vegger: Gulv: Laminatgulv, fliser, parkett og belegg. De fleste gulv med god tilstand og normal bruksslitasje. Da det stedvis er noen merker, hakk og noe knirk settes TG til 2. Vegg: Fliser. Malt miljøstrie. Wall to paint. Mønstret tapet. Leilighet: Entre/Gang: Hyggelig inngangsparti med god plass for oppbevaring av yttertøy og sko. Stue: Hyggelig stue med god plass for sofagruppe og tilhørende møblement. Store veggflater gir mulighet for reoler og oppheng av bilder. Stuen er malt i lyse farger og gir et luftig og åpent inntrykk. Fra stuen har man også adkomst til en stor solrik terrasse. Kjøkken: Pent kjøkken med slette fronter, laminat benkeplate og god skapplass. på kjøkkenet har man plass til spisegruppe. Bad 1.etg: Pent flislagt bad med gulvvarme, badekar med dusjmulighet, toalett, opplegg for vaskemaskin og baderoms innredning. Rommet fungerer med dagens tilstand, men TG settes til 2 opp mot alder da rommet har begynnende høy alder opp mot forventet levetid for et våtrom. Bad 2.etg: Pent flislagt bad med dusj, vask og toalett. Rommet vurderes å fungere med dagens tilstand, men TG angis opp mot alder da rommet har begynnende høy alder opp mot forventet levetid for et våtrom. TG2. Stue 2.etg: Romslig stue i 2.etg med god plass til sofagruppe, tvbord og god plass til oppbevaring i kneveggene. Soverom: 3 soverom med god størrelse fordelt på 1 og 2.etg. Terrasse: Terrasse på ca. 13,5 kvm med gode solforhold og god plass til utemøblement. Visninger ifm Coronavirus: Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Oppvarming

Varmekabler på bad/vaskerom og bad. Peisovn i stue i 1. etasje. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Seksjonen disponerer egen garasjeplass i felles garasjerekke på ca. 15 kvm. Ellers parkering etter gjeldene bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Azets Insight AS avd Moss

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erik Pedersen
Takstdato : 13.02.2020
Markedsverdi : 3 800 000,-
Formuesverdi : 1 311 283,-
Sekundær formuesverdi : 4 720 620,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

3 790 000,- / Fellesutgifter: 8 358,-

Kr 8 358,- Fellesutgiftene dekker felles strøm, renovasjon, vaktmester, festeavgift og generelt vedlikehold av felllesområder.

Totale kostnader

3 898 620,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)) 2 500,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 108 620,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 898 620,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 790 000,-

Ligningsverdi

kr 1 311 283,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Område består hovedsakelig av tomannsboliger, rekkehus og eneboliger.

Arealer

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 114 kvm, Bruttoareal: 124 kvm P-rom kommentar: Følgende rom er inkludert i P-rom: Vindfang, Hall m/trapp, 2 stuer, kjøkken, 2 bad, trapperom og 3 soverom. 1.Etasje: 83 2.Etasje: 31 Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 212 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Festeavgift: 57248, Festeavgiften gjelder alle leilighetene og blir dekket som en del av felleskostnadene.

Tomt

Tomten er pent opparbeidet med plenareal, beplantning, lekeplass, felles uteplass og asfalterte internveier. Gode sol og lysforhold.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.