Gaupefaret 18, 1823 Knapstad

Solgt

Stor enebolig med dobbel garasje - Fint beliggenhet i etablert område rett ved både barnehage og jernbane

Prisantydning
4 250 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
181 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 250 000,-

kr 4 371 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

832

24

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

1989

191 m2

181 m2

3

Eiet tomt

846 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Velkommen til Gaupefaret 18! Boligen fremstår som en moderne familiebolig, med gode romløsninger og fine utearealer. Det er praktisk nærhet til gode naboer, barnehage og skoler. Det er kun tre minutter å gå til jernbanestasjonen og til Oslo tar det 40 minutter med tog, frem til ny Follobane er på plass. Da er det forventet ca. ti minutter kortere reisevei. Litt om Knapstad: Knapstad er et av tre tettsteder i Hobøl kommune. Knapstad er et av stoppestedene til Østfoldbanen og E18 passerer gjennom kommunen. I tillegg til barnehage og barneskole ligger kommunens ungdomsskole på Knapstad. Stedet har butikk, legesenter, tannlege og et bo- og behandlingssenter. I tillegg er det nylig åpnet bakeri, og en sushirestaurant som har kunder fra hele Indre Østfold. Knapstad er i utvikling og blir et stadig mer populært sted å bosette seg. Flere av de som bor her har sine arbeidsplasser i Oslo, Ski, Spydeberg og Askim. Servicetilbud: Gangavstand til barnehager, barneskole, ungdomsskole, svømmehall og dagligvareforretning (Kiwi). Spydeberg ligger like i nærheten, og har et godt utbygd service/forretningstilbud. Kommunikasjon: Gangavstand til både buss- og togforbindelse. Østre toglinje til Oslo. Se forøvrig vy.no Stedet ligger også sentralt hvis du er avhengig av bil. ca. 15 min. til Ski, ca. 40 min. til Oslo, ca. 10 min. til Askim, og ca. 3 min. kjøring til Spydeberg sentrum. Hvis du ønsker å ta turen til Töcksfors i Sverige, så tar det ca. 45 min. med bil.

Adkomst

Fra Oslo: Kjør E18 mot Stockholm/Askim. TA av E-18 ved skilt til Spydeberg og Knapstad. Ta så til venstre i rundkjøringen og så til høyre i neste rundkjøring. Følg skilt mot Knapstad. Ta av veien til venstre og følg veien til høyre. Kjør forbi boligblokk og KIWI og ta så til venstre Knapstadveien som går over i Gaupefaret. Kjør forbi togstasjonen, fortsett forbi tomannsboligene på høyre side og videre oppover Gaupefaret til du er fremme ved nr. 18.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Gaupefaret 18,
1823 Indre Østfold

BRA

191 m2

P-rom

181 m2

Innhold

Underetasje: Soverom - Flislagt bad (1994) - Soverom - Kjellerstue med lydhimling og store vinduer, elektriske varmekabel og varmepumpe samt pipe - Vindfang med varmekabler og fliser - Bod - Gang med trapp til 1. etasje 1. Etasje: Gang - soverom med utgang balkong - Flott bad flislagt (2010) i regi av Bølgen Flis & Bad AS - Vaskerom - Kjøkken i praktisk L-form med hvitevarer - ny peisovn samt ekstra vifte med tillluft og varmepumpe. Spisestue og salongstue med ny peisovn samt utgang til stor syd-vestvendt og solrik veranda på hele 54 kvm Loft: Kaldtloft. Adkomst via nedfellbar stige. Dobbel garasje: Frittstående dobbel garasje på 45 kvm oppført ca. år 1995. Isolert bod i bakkant av garasjen med egen gangdør.

Standard

Bad / wc i underetasje: Flislagt bad med fliser på både gulv og vegger. Badet er fra 1994 og inneholder servant på skap med lyse profilerte fronter, gulvstående toalett og dusjkabinett. Det er ventil i himling. Elektriske varmekabler i gulvet.. Bad / wc i 1. etasje: Stort og flott flislagt bad med fliser på både gulv og vegger. Badet er bygd opp i 2010 i regi av Bølgen Flis & Bad AS. Rommet er stort og inneholder 2 servanter på skap med fronter i kirsebær, vegghengt toalett og innbygget flislagt badekar med dusjvegg. Ventil i himling og nymalt tak. Det er elektriske varmekabler til oppvarming. Vaskerom: Meget praktisk med eget vaskerom som har egen inngang. Rommet har vinylbelegg på gulvet og vegger med nymalt tapet. Praktisk med garderobeskap og arbeidsbenk med rustfri kum. Det er forøvrig opplegg for vaskemaskin, ventil i himling og varmefolie som oppvarming. Kjøkken: Kjøkken med spiseplass. Innredning i L-form med lyse og grå profilerte fronter. Laminerte benkeplater. Vask/skyllekum. Ventilator. Integrert kaffemaskin, komfyr og platetopp. Oppvaskmaskin. Lysbryter på ventilator er defekt. Pusset opp i 2009. ca. 10 år gamle. Miele stekeovn, platetopp, kaffemaskin. Oppvask + kjøleskap følger også.

Oppvarming

- Ny peisovn fra 2019 - Varmefolie på vaskerommet - Elektriske varmekabler på begge bad, samt hele underetasjen foruten ett soverom - Luft/luft varmepumpe i begge etasjer Pipe sist feid 31.08.2016. Ingen merknader siste boligtilsyn gått 22.02.2016. Ingen merknader.

Parkering

- I frittliggende dobbel garasje - Stor singlet gårdsplass

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 24.02.2020
Teknisk verdi : 4 450 000,-

Prisantydning

4 250 000,-

Totale kostnader

4 371 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 121 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 371 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 250 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Enebolig med underetasje og 1. etasje oppført i 1989. Boligen er på 181 m2 Primær-rom. Dobbel garasje oppført i 1995 på ca. 45 m2.

Arealer

P-rom kommentar: Alle rom i boligen er inkludert i primærarealet med unntak av bod på 10 kvm i underetasjen. Underetasje: 89 kvm BRA 2. Etasje: 102 kvm BRA Totalt 191 kvm BRA Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eiet tomt på 846,1 kvm.

Tomt

Tomten er en flat/svakt skrånende tomt som er pent opparbeidet med plenarealer, hekk, vintergrønt og steinmur. Heller i inngangspartiet. Stor singlet gårdsplass på nedre del av tomten. Hekk mot syd samt det syd-vestre hjørnet er plantet/utnyttet noe utover tomtegrensen. Innkjøringen mellom stikkvei og tomtegrense antas kommunal grunn. Se vedlagte situasjonskart.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.