Åssiden 140D, 1860 Trøgstad

Solgt

VISNING! Lys og moderne terrasseleilighet med garasje beliggende i Åssiden i Trøgstad

Prisantydning
1 680 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
64 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 1 680 000,-

kr 1 733 370,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

663

297

4

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Eierseksjon

2005

67 m2

64 m2

Eiet tomt

1 230 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger i Åssiden som ligger i utkanten av Skjønhaug som er kommunesentrum for Trøgstad i Indre Østfold kommune. Det er gangavstand til barneskole, barnehage og ungdomsskole. Trøgstadhallen med fotballstadion og kunstgressbane ligger ved ungdomsskolen. Det er lysløype og fine turmuligheter i nærområde. Kun drøye 15 km til Askim der det er Østfoldbad, kino, kulturhus og buss- og togstasjon. 10 km til Mysen som også kan tilby flere populære spisesteder, forretninger, buss- jernbanestasjon og kulturaktiviteter. 45 km til Lillestrøm og 70 km til Oslo.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Åssiden 140D,
1860 Indre Østfold

BRA

67 m2

P-rom

64 m2

Innhold

1. etasje (øverste etasje): Entré, gang, stue/kjøkken, bod, bad/ vaskerom, 2 soverom. Utgang til terrasse fra stue. Tilgang til loft via stuen. Terrasse på 23 m², vendt mot vest, med tilgang fra stue/kjøkken og hagen. Veranda i forbindelse med inngangspartiet.

Standard

Boligen fremstår med normal standard på innredninger og utstyr. Innvendige overflater: Gulv: 3-stavs eikeparkett i gang, stue/kjøkken og soverom. Fliser i entré og bad/vaskerom. Vegger: Malte/tapetserte plater i stue/kjøkken, entré, gang og soverom. Fliser på bad/ vaskerom. Himling: Takessplater i himlinger. Kjøkken med åpen løsning mot stue, hvor det er plass til spisegruppe. Innredningen er fra byggeåret og har profilerte, lyse fronter og laminerte benkeplater. Det er opplegg og plass til oppvaskmaskin i innredningen. Kjøkkenvask av rustfritt stål er nedsenket i benkeplaten, og inneholder vaske- og skyllekum. Kjøkkenventilatoren er plassert over plass til komfyr, og er tilkoblet loftsvifte. Det er montert belysning mellom skap. Bad/vaskerom med flislagte overflater på vegger og gulv. Løsninger fra byggeåret. Badet er innredet med servantinnredning med profilerte, lyse fronter, overhengende speil, belysning samt tilhørende sideskap. Dusjen er plassert i hjørne og har dør av glass, dusjarmatur er håndholdt. Videre er det montert vannklosett, og det er opplegg og plass til vaskemaskin. Det er lagt elektriske varmekabler i gulvet, som varmer opp rommet. Badet ventileres via ventil i himling som er tilkoblet loftsvifte. Badet er gitt tilstandsgrad 3, grunnet diverse punkter, jfr. vedlagte takstrapport. Eiendommen fremstår med diverse mangler som ikke er normalt alder tatt i betraktning. Står ovenfor enkelte utbedringer/ ytterligere undersøkelser. Bygning står generelt ovenfor vedlikehold.

Oppvarming

Varmekabler i entré og på bad/vaskerom. Luft/luft varmepumpe i stue (eldre). Ellers elektrisk oppvarming med panelovner. - Varmepumpe er ikke funksjonell, står ovenfor service/utskiftning.

Parkering

Parkering i garasjerom på 23 kvm, samt på felles gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Sonja Iren Emilsen

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Moen Takst
Takstdato : 28.01.2020
Formuesverdi : 446 000,-
Sekundær formuesverdi : 1 605 600,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

1 680 000,- / Fellesutgifter: 400,-

Hver enhet setter inn 400 kr som skal dekke utgifter til utvendig forsikring. Dette er det eneste felles som betales, resten betales separat for hver leilighet.

Totale kostnader

1 733 370,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

1 680 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 42 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 680 000,-)) -------------------------------------------------------- 53 370,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 733 370,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 1 680 000,-

Ligningsverdi

kr 446 000,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 67 kvm Bruksareal 1. etasje: 67 kvm. P-rom kommentar: 1.Etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 230 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Felles, eiet tomt på 1 230,2 m². Lett skrånende tomt med diverse beplantning. Parkering i garasje i underetasje, ellers på gjesteparkering.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.