Trollåsveien 17, 1414 Trollåsen

Solgt

Trollåsen - Ta kontakt for visning - Stor 2-roms toppleilighet - Solrik balkong på 12 kvm - P-plass

Prisantydning
2 650 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
66 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 650 000,-

kr 2 991 423,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

239

763

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Borettslag

1983

66 m2

72 m2

66 m2

1

Fellestomt

3 897 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Stor 2-roms andelsleilighet beliggende høyt og frittliggende på Trollåsen i etablert boligområde med blokk og småhusbebyggelse. Det ligger flere barnehager innen gangavstand av boligen. I kort avstand fra boligen finnes både barneskole og ungdomsskole. Videregående skole ligger på Sofiemyr. Trollåsen senter med KIWI matbutikk, legesenter, frisør m.m. finnes i umiddelbar nærhet. Offentlig kommunikasjon fra Trollåsen bussholdeplass, kun få minutters gange fra boligen, med forbindelse til Kolbotn (7 minutter) og Oslo (20 minutter). På Kolbotn er det offentlig transport i form av buss som tar deg videre innad i kommunen og tog. Kolbotn sentrum ligger i kort avstand fra boligen. Her finnes kjøpesenteret Kolbotn Torg bestående av ca. 60 forretninger, kaféer, vinmonopol og restauranter. Kulturhuset Kolben finnes også i sentrum og ligger flott plassert inntil Kolbotnvannet med fantastisk utsikt. Kolben kulturhus kan tilby et rikt kulturliv og består av kino, selskapslokaler, restaurant, bibliotek m.m. I Kolbotn sentrum finnes også togstasjon med gode forbindelser til Oslo / Ski. På Sofiemyr, kun en kort kjøretur unna, finner du Norges største spa-anlegg, The Well. Her kan du unne deg litt ekstra luksus i hverdagen. I nærheten finner du tennisbane, slalåmbakke, samt friluftsområder ved Gjersjøen med bademuligheter. Oslofjorden med Hvervenbukta og Ingierstrand Bad med stupetårn, restaurant og badestrand ligger kun en kort kjøretur unna. Her finner man også Oppegård Båthavn. Forøvrig kan Oppegård tilby to golfbaner, sandvolleyballbaner, idrett- og svømmehall, ishockeybane og kunstgressbaner. Området kan skilte med et rikt mangfold av ulike lokale idrettslag og foreninger. Kolbotn og Oppegård Idrettslag tilrettelegger for både bredde og topp. Det er godt utvalg av grupper for fotball, håndball, turn/RG, svømming, sykling, basket, volleyball, orientering, snowboard/ alpint og handicapidrett. I nærområdet er derfor mulighetene mange.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Ruben Michael Steen-Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Trollåsveien 17,
1414 Nordre Follo

BRA

66 m2

P-rom

66 m2

BTA

72 m2

Innhold

Attraktiv 2-roms leilighet beliggende høyt og frittliggende i 4. etasje i et rolig og etablert boområde på Trollåsen - sydvest vendt og solrikt. Leiligheten inneholder: Entré/gang med garderobe, bad, kontor, stue/kjøkken og soverom. Kjøkkeninnredning med lyse profilerte/glatte fronter, benkeplater i heltre, rustfri benkebeslag med oppvaskkum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Fliser over benkeskap. Bad med dusjkabinett, veggmontert klosett, servant med skapinnredning, innmurt speil og plass for vaskemaskin. Badet ble pusset opp 2006 iht. opplysninger gitt av selger. - Sydvest vendt balkong på ca. 12 kvm med gode solforhold. - Innfelte lys i himling på bad. - Skyvedørsskap i entre/gang m/garderobe og soverom. - Biloppstillingsplass - Røykvarsler og brannslukningsutstyr. - Kabel TV/internett fra Canal Digital - Calling anlegg Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte takst for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen har en god planløsning og holder god standard. Følgende arbeider ble gjennomført i regi av borettslaget i 2016: Etter isolering av vegger, nye teglfasader og nye vinduer, ventilasjon og nytt tak. I følge opplysninger gitt av eier. Innvendige gulv: Gulvflatene består av parkettgulv, teppe, fliser i bad. Innvendige vegger: Malte veggflater, strie, fliser i bad. Innvendig himling: Malte takflater m.m. Innvendige dører: Lyse profilerte innvendige dører. Det vises for øvrig til vedlagte takst for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Elektrisk gulvvarme i bad.

Parkering

Biloppstillingsplasser på felles grunn. Gateparkering i henhold til gjeldende bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av: Rana Noman Tariq   Takstdato: 21.01.2020
Markedsverdi: 2 650 000,-     Låneverdi: 2 250 000,-

Prisantydning

2 650 000,- / Fellesutgifter: 4 666,-

Kr 4 666,- Fellesutgiften fordeler seg slik i hht. opplysninger fra forretningsfører: Felleskostnader 2 863,- Kapitalkost. renter 795,- Kapitalkost. avdrag 1 008,- Fellesutgiftene dekker kommunale avgifter, kabelTV-abonnement/bredbånd, bygningsforsikring, diverse drift og vedlikehold samt betjening av andel fellesgjeld

Totale kostnader

2 991 423,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 650 000,- (Prisantydning) 333 563,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 983 563,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 991 423,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 650 000,-

Ligningsverdi

kr 829 677,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligblokk over 4. etasjer, oppført i 1983. Betongsåle på ukjent grunn for takstmannen. Grunnmur i støpt betong. Bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull, i henhold til forskrifter som var gjeldende da bygningen ble oppført/rehabilitert, innvendig kledd med plater, og utvendig kledd med teglsteinsforblending og trepanel. Frittbærende dekker er armerte betongdekker i elementer. Yttertak i betong antatt tekket med folie. Mekanisk avtrekksanelegg. Skrusikringer i sikringsskap plassert i gang/fellesareal. En kurs med automatsikring. Vinduer og balkongdør med isolerglass fra 2015, karm og ramme i tre. Brann og lydklassifisert entredør fra 1982. Vann- og avløpsledninger i kobber/plast. Varmtvannsbereder på 115l fra 2006 plassert inne i benkeskap på kjøkkenet. Oppgangstrapp i prefabrikkert betong. For ytterligere informasjon om byggemåte/vedlikeholdsbehov henvises det til informasjon i vedlagte tilstandsrapport.

Arealer

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 72 kvm Primærarealene består av: 4. Etasje: Entré/gang med garderobe, bad, kontor, stue/kjøkken, soverom. Bod på ca. 3 kvm i kjeller medfølger leiligheten. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i ihht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 897 kvm, Eierform: Fellestomt

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.