Stenlia 3, 1680 Skjærhalden

Solgt

Enebolig med utleiedel- kjempeutsikt- gode solforhold- garasje- Skjærhaldens indrefilet

Prisantydning
6 850 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
169 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 850 000,-

kr 7 020 470,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3011

4

70

1

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

2004

176 m2

205 m2

169 m2

4

Fellestomt

2 252 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

På en flott utsiktstomt rett over Skjærhalden ligger denne utsøkte eiendommen. Her kan man nyte utsikten over havnen og følge båttrafikken og det yrende livet som kjennetegner Skjærhalden. På sommerdagene kan man fra eiendommens terrasser sole seg eller trekke seg tilbake til lune skjermede uteplasser. Du kan selvsagt også rusle ned til Bystranda for soling eller en dukkert. Fra eiendommen er det kun en kort spasertur ned til båthavna, butikker, restauranter og øvrige servicefasiliteter i Skjærhalden. Fra Skjærhalden går det ferge ut til de øvrige Hvalerøyene samt til Strømstad.

Adkomst

Både fra Stenlia og Høghebakken

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Stenlia 3,
1680 Hvaler

BRA

176 m2

P-rom

169 m2

BTA

205 m2

Innhold

1. plan: Vindfang med bod/ garderobe, stue med utgang veranda, wc, vaskerom. 2. plan: Kjøkken og grovkjøkken/ bod. 3. plan: Soverom med garderobe, bad og stue med utgang veranda. 4. plan: Stue, sovealkove og hems. Leilighet: Gang, bod, stue og kjøkken, bad, 2 soverom. Carport tilknyttet boligen. Frittstående uthus. Privat garasje i garasjeanlegg.

Standard

Enebolig med særegen arkitektur oppført i 2004 som inkluderer godkjent utleiedel. Boligen ligger fint i terrenget og har store vindusflater som bidrar til gode lysforhold og ikke minst god utsikt fra mange av rommene. I tillegg kommer fine uteplasser/ terrasser. Boligen har en separat godkjent utleiedel med egen inngang som er over to plan. Beveger vi oss inn i hovedboligen finner vi at boligen er bygd over flere halv- etasjer som bidrar til god romfølelse og masse lys og luft. I første plan kommer vi til en stor stue med utgang til terrasse. Rommet kan naturlig benyttes til spisestue. Det er vannbåren varme i gulvet i dette planet i tillegg til peis. Videre har vi vindfang med tilhørende bod/ garderobe, vaskerom samt rom med wc. På neste plan finner vi et stort kjøkken med god plass til frokostbord. Innredningen har integrerte hvitevarer. Store fine vindusflater gir godt med dagslys og utsikt. Til kjøkkenet har vi et tilhørende grovkjøkken/ bod. På neste plan har vi hovedsoverom med tilhørende garderobe og bad. Badet har fliser på gulv med varmekabel i gulvet. Installert badekar med dusjløsning, stor baderomsinnredning og wc. På dette planet finner vi også hovedstue som har utgang til stor veranda. Fra dette planet kommer vi videre til det øverste planet med en spennende arkitekt- løsning med fokus på den fantastiske beliggenhet denne boligen har. Vindusflatene gir enorm utsikt og svært gode lysforhold. Så dette rommet blir premium- stuen. Videre er det et innredet rom samt et rom med en hemslignende løsning. Boligen fremstår svært så innholdsrik og fleksibel. Gode arkitektløsninger fremhever både boligen og tomtens kvaliteter på en svært god måte.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i 1. plan ( unntatt bod) samt i leiligheten. I tillegg kommer varmekabler på bad og vedovn i 1. plan.

Parkering

Garasje i garasjeanlegg samt carport tilknyttet boligen

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jonny Eliassen
Takstdato : 31.12.2019
Markedsverdi : 6 850 000,-

Prisantydning

6 850 000,-

Ingen felleskostnader

Totale kostnader

7 020 470,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 155 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 170 470,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 020 470,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 850 000,-

Ligningsverdi

kr 1 245 428,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

For det meste eneboliger i dette området av Skjærhalden.

Arealer

Primærrom: 169 kvm, Bruksareal: 176 kvm, Bruttoareal: 205 kvm P-rom kommentar: 1. plan: Vindfang, stue med utgang veranda, wc, vaskerom. 2. plan: Kjøkken. 3. plan: Soverom med garderobe, bad og stue med utgang veranda. 4. plan: Stue, sovealkove og hems. Leilighet: Gang, stue og kjøkken, bad, 2 soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 252 kvm, Eierform: Felles eiet tomt

Tomt

Utsiktstomt som er pent opparbeidet med grerssplen, busker og trær. Steinlagt gårdsplass og innkjørsel. Solrik tomt.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.