Bergensveien 4 A, 963 Oslo

Solgt

Praktisk 1-roms leilighet med sovealkove. Sentral beliggenhet på Grorud. Perfekt som førstegangskjøp eller utleieobjekt!

Prisantydning
2 400 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
34 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 400 000,-

kr 2 475 766,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

301

94

526

132

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

1962

34 m2

39 m2

34 m2

Eiet tomt

F

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten har en flott beliggnehet med kort vei til Grorudparken med Groruddammen, og til marka med flottre tur- og bademuligheter (Badedammen og Steinbruvann) om sommeren. Det er også fine skiforhold om vinteren. Flotte turforhold også rundt selve Grorud området. Leiligheten har en sentral beliggenhet på Grorud senter med umiddelbar nærhet til fasiliteter og servicetilbud. På Grorud senter er det ulike klesforretninger, dagligvare, apotek, parfymeri, vinmonopol, sushi-restaurant og flere pizzasteder m.m. For et bredere utvalg er det ikke lange veien til Linderud senter, Stovner senter, Ikea Furuset og Alnasenteret. Skoler og barnehage Området har gode oppvekstvilkår med kort avstand til skoler og barnehage. Nærmeste barneskole er Grorud skole (1-7). Det finnes en rekke fritidstilbud i området som golfbane, tennisbane, kunstgressbane, idrettshall, slalåmbakke, klatre- og ridesenter. Tur og rekreasjonsmuligheter For den aktive er det er fine turmuligheter i Grorudparken. Parken strekker seg fra Groruddammen og ned til Hølaløkka hvor det er fine friområder. Vi kan også nevne Lillomarka som har gode turmuligheter både sommer og vinter med lysløyper, skogsveier og badevann. Foretrekker du innendørs trening kan området by på Sats Kalbakken, Condis på Stovner og Actic på Furuset. Offentlig kommunikasjon Det er god offentlig transport med T-bane linje 4 og 5 som går ned til sentrum på rundt 20. minutter. Det er også bussholdeplass like ved som har hyppige bussavganger.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Mateusz Zubrzynski

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Bergensveien 4 A,
963 Oslo

BRA

34 m2

P-rom

34 m2

BTA

39 m2

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré, stue, kjøkken og bad. Øvrig: Loftsbod

Standard

Leiligheten har en normal standard, hvor overflater hovedsaklig består av laminat på gulv, og malte vegger. Her er det følgende rom. Entre med garderobeskap. Stue med sovealkove og utgang til balkong. Kjøkken fra 2017. Innredning fra Ikea, med hvite slette fronter og laminat benkeplate. Nedfelt kum og koketopp. Integrert stekeovn og micro. Plass for frittstående kjøleskap. Kjøkkenventilator med kullfilter. Glassplater og belysning over benken. Flislagt bad. Servantinnredning med underskap. Frittstående toalett og dusj med forheng. Avtrekksventil, tak og servantbelysning. Stråleovn. Entre: Leiligheten har en lys entrée som ønsker deg velkommen inn! Her er det innebygde garderobeskap med god plass til lagring. Det er også god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Stue: Videre kommer man inn i en lys og hyggelig stue. Her er det god plass til sofagruppe og spisegruppe med tilhørende møblement. På stuen er det også en sovealkove som skjules med forheng/gardiner som gir en pent inntrykk. Fra stuen er det også utgang til en balkong som god plass til utemøbler. Kjøkken: Leiligheten har et lyst og pent kjøkken fra 2017. Innredning fra Ikea, med hvite slette fronter og laminat benkeplate. Nedfelt kum og koketopp. Integrert stekeovn og micro. Plass for frittstående kjøleskap. Kjøkkenventilator med kullfilter. Glassplater og belysning over benken. Bad: Flislagt bad med servantinnredning med underskap. Frittstående toalett og dusj med forheng. Avtrekksventil, tak og servantbelysning. Stråleovn for oppvarming.

Oppvarming

Stråleovn på bad. Sentralfyringsanlegg med radiatorer.

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Advokatfirmaet SGB Storløkken AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Stein Haugen
Takstdato : 14.02.2020
Formuesverdi : 497 943,-
Sekundær formuesverdi : 1 792 594,-
Formuesverdi pr. : 13.02.2020

Prisantydning

2 400 000,- / Fellesutgifter: 2 987,-

Kr 2 987,- pr. mnd. Fellesutgiftene inkluderer bl.annet: Varmt vann og fyring, kabel-TV, trappevask, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, styrehonorar osv.

Totale kostnader

2 475 766,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 400 000,- (Prisantydning) 4 296,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 404 296,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 60 100,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 404 296,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 71 470,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 475 766,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 400 000,-

Ligningsverdi

kr 497 943,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består av boligblokk, næring og butikkvirksomhet.

Arealer

Primærrom: 34 kvm, Bruksareal: 34 kvm, Bruttoareal: 39 kvm P-rom kommentar: Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eier tomt, opparbeidet med bebyggelse og parkeringsplasser.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.