Solveien 7c, 1443 Drøbak

Solgt

Rekkehus med fantastisk fjordutsikt. Solrik veranda. Koselig hage. Kort vei til sentrum.

Prisantydning
3 990 000,-
Boligtype
Rekkehus
Primærrom
79 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 990 000,-

kr 4 044 392,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

86

504

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Rekkehus

Borettslag

1952

94 m2

103 m2

79 m2

Eiet tomt

2 891 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og sentrumsnært boligområde i Husvik borettslag i Frogn kommune. Fra boligen er det nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og flotte rekreasjonsområder. Boligen har vestvendt beliggenhet og fantastisk utsikt over fjorden. Det tar ca. 3-4 min å gå til bussholdeplass på Grande og ca. 10 -12 min gange inn til Drøbak sentrum med alle fasiliteter. På Seiersten er det idrettsanlegg, og området er et fint utgangspunkt for turer innover i Seierstensmarka, hvor lysløypa prepareres for langrenn om vinteren. Drøbak golfbane med sine 18-hull ligger på Belsjø. Badeparken i Drøbak er en perle. Her er det flere sandstrender, stupebrett, svaberg og en flott gresslette. Stedet strekker seg 650 meter nordover fra Drøbak havn og har gode solforhold hele dagen. Fine gangveier på kryss og tvers gjør det lett å komme seg rundt. Området har også et fint lekeanlegg for barn med husker, sklier og springvann. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Follo museum, Julehuset og Julenissens postkontor anbefales. Drøbak har spennende akvarium, båthavn og flere interessante gallerier. Det går også rutebåt til ærverdige Oscarsborg festning

Adkomst

Det vil skiltes med visningsskilter fra Foss&Co under fellesvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Solveien 7c,
1443 Frogn

BRA

94 m2

P-rom

79 m2

BTA

103 m2

Innhold

Boligen er over 2 plan med adkomst i første plan. 1.etg: Entre, bad, soverom, diverse boder/kjeller. 2.etg: Delvis åpen stue/ spisestue og kjøkkenløsning, soverom, Utgang til stor vestvendt terrasse fra stue. Det er også utgang til terrasse på østsiden av boligen fra trapperom Egen romslig isolert bod i tilknytting til inngangspartiet.

Standard

Pen rekkehusleilighet med stort potensiale! Leiligheten er delvis oppusset i eiers botid, med blant annet nytt bad og nytt kjøkken. Ellers fremstår leiligheten som pent brukt og godt vedlikeholdt. Første etasjen har entrè belagt med fliser og med undervarme. Entreen er utvidet i forhold til den originale planløsningen, med utnyttelse av kjellerarealet. Dette har gitt god plass til garderobeskap. Badet er totalrenovert i 2005 med fliser på gulv og vegger. Badet har ellers dusjnisje, badekar, servant med underskap, innfelt speil, og vegghengt wc. Gulvet er belagt med undervarme og det er downlight i taket. I første etasjen er det også et stort soverom med nytt parkettgulv. Nytt vindu er satt inn i selgers botid. Overetasjen består av stue, spisestue, kjøkken og soverom. Stuen har store vindusflater mot vest og flott fjordutsikt. Fra stuen er det også utgang til den store vestvendte verandaen. Stue og spisestue er sammenhengende med stor åpning som gir god romfølelse. Fra spisestuen er det også store vindusflater og flott utsikt. Kjøkkenet er romslig med mye skapplass. Kjøkkenet er av typen Norema og fornyet i eiers botid. Kjøkkenet har stort vindu mot øst og hyggelig utsyn mot en meget pent opparbeidet hage. Utgangen til hagen vis a vis kjøkkenet. Tomten mot øst er opparbeidet etter inspirasjon fra japansk hagestil, og må oppleves! For øvrig er det en delvis åpen løsning mot spisestuen og fjordutsikt. I overetasjen er det også et romslig soverom. Leiligheten har god plassutnyttelse og har også godt med oppbevaringsplass i grovkjeller mot fjell i underetasjen. Overflatene er i hovedsak belagt med: Gulv: Tregulv, fliser Vegger: Panel, malte plater Dette er en leilighet hvor det er muligheter for å sette sitt eget preg på romløsningene.

Oppvarming

Varmekabler Peisovn Panelovner

Parkering

Gateparkering etter stedets bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Terje Bråthen
Takstdato : 06.01.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : Kr.1 490 000,-
Markedsverdi : Kr. 4 000 000,-

Prisantydning

3 990 000,- / Fellesutgifter: 3 253,-

Kr 3 253,- Felleskostnader (2019) inkluderer: Kapitalkostnad renter Kr. 79,- Kapitalkostnad avdrag Kr. 486,- Felleskostnader Kr. 2 688,-

Totale kostnader

4 044 392,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 990 000,- (Prisantydning) 46 532,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 036 532,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 044 392,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 990 000,-

Ligningsverdi

kr 994 777,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 103 kvm P-rom innhold: 1.Etasje (29 kvm): Bad, entrégang m/vask og trapperom, soverom 2.Etasje (50 kvm): Stue m/spis, kjøkken, gang/trapperom, soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 891 kvm, Eierform: Eiet tomt Borettslagets felles eiendom er godt opparbeidet med beplantninger i diverse bed. Fellesarealer er opparbeidet med belegningssteinlagt adkomststi og terrengtilpassede trapper fra adkomstveien til utenfor underetasjens vestside. Naboboligene mot nord og nordøst i Solveien 9 benytter også samme adkomsttrapp nord for rekkehuset. Andelseier disponerer og vedlikeholder det som naturlig tilhører foran og bak boligen. Det bemerkes imidlertid at utearealene anses som fellesarealer slik at alle beboere har mulighet til å benytte seg av adkomst til sin bolig på begge sider av rekkehuset ved behov. Det er ordinær gateparkering langs motsatt side av adkomstveien. Disponibel hage på østsiden utenfor 1. etasjen er opparbeidet som en Japansk inspirert hage over flere nivåer med støttemurer og trapper. Div beplantninger kan eier nærmere opplyse om.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.