Ottarsrudgrenda 7 a (Hus 17), 1449 Drøbak

Solgt

BUD MOTTTATT!! Siste 1/2-part av tomannsbolig - Nær kommunikasjon - Påkostet utover standard leveranse - Carport

Prisantydning
6 600 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
165 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 600 000,-

kr 6 661 270,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3022

63

611

17

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Tomannsbolig

Eierseksjon

2019

172 m2

165 m2

3

Fellestomt

182 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

VELKOMMEN TIL OTTARSRUDGRENDA! Et nytt boligprosjekt på Ottarsrud i Frogn kommune, like nordøst for Drøbak og Heer. Fra eiendommen er det nærhet til barneskole og flere barnehager på Heer. Videregående skole ligger på Måna (kun noen minutters gange fra boligene). Det er ca. 300 meter til bussholdeplass med ekspressbuss inn til Oslo (Rett ved Videregående skole). Med ekspressbussen har du ca. 35 minutters reisetid til Oslo morgen og ettermiddag. Dagligvareforretning, frisør og legekontor på nærsenteret på Heer. På Heer finner du også tennisklubb, grusbane og inngang til milevis med turstier i Frognmarka og nedover mot Seierstenmarka. Det nye boligfeltet ligger i nærheten av flotte tur- og rekreasjonsområder. Nærheten til Frognmarka med tur- og sykkelstier og lysløype gjør området til spesielt populært for barnefamilier og for de som ønsker nærhet til naturen. Kunstgressbane nedenfor Frogn videregående skole og bademuligheter ved Oppegårdstjernet ligger nesten rett utenfor ytterdøren. Drøbak har et idyllisk sentrum ca. 4 km. sydvest for Ottarsrud med flere spennende butikker og flotte spisesteder. I små, hyggelige gater kan du handle i hyggelige gallerier og koselige butikker. I sentrum ligger også Badeparken som er en perle i Drøbak. Her er flere badestrender, stupebrett, svaberg og en stor gresslette med sandvolleyballbane. I tillegg ligger Handelssenteret AMFI Drøbak City, treningssenter Stamina og Evo, svømmehall, friidrettsarena, boksehall m.m. på Dyrløkke/Seiersten ca. 2-3 km fra Ottarsrud.

Adkomst

Fra Drøbak, kjør opp Ottarsrudbakken og videre mot Måna. Ta til høyre i første rundkjøring (ved Biltema og parkeringsplassen) og følg veien rett frem til Ottarsrudgrenda.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Ottarsrudgrenda 7 a (Hus 17),
1449 Frogn

BRA

172 m2

P-rom

165 m2

Innhold

Del av tomannsbolig over 3 plan som har store gode og åpne rom, med moderne slette flater og to oppholdsrom/stuer. Loftstuen har skrå himling som skaper et ekstra luftig rom med høyt under taket. Boligen er med 3 soverom og 2 bad - hvorav etter kombinert vaskerom. Boligen disponerer et lite grøntområde som ligger naturlig i tilknytning til denne. Stor takterrasse på ca. 54 kvm. Tilhørende boligen er en dobbel carport. Underetasje: Flislagt hall - Soverom - Bod med adkomst ut til carport - Teknisk rom under trapp - Flislagt bad/vaskerom 1. Etasje: Stor stue med åpen løsning til kjøkken - Bad - 2 soverom 2. Etasje: Stue med utgang til ca. 54 kvm takterrasse Carport: Parkering for inntil 2 biler i egen carport ved inngangspartiet. Det er montert led-strips i taket for belysning i carporten. Trekkerør lagt klart for lader til elbil.

Standard

Det blir godt å komme hjem til en splitter ny og moderne bolig på Ottarsrudgrenda. Det er en helt egen følelse å flytte inn i en helt ny bolig. Ingen spikerhull i veggen, ingen bad som snart må pusses opp. Det er rent og friskt i alle kroker - alt er nytt. Velkommen hjem! Boligen har et moderne og stilrent uttrykk - med god størrelse på soverommene, stort oppholdsrom med stue og kjøkken på ca. 50 kvm, store vindusflater samt ekstra takhøyde i øverste etasje samt leveres med påkostet standard fra utbygger. - Kjøkkeninnredning fra Mobalpa med hvitevarer - Baderoms innredning fra Vikig Bad - 2 bad - hvorav etter kombinert vaskerom - Flislagte gulv med varmekabler på begge bad og i entré/gang. - Rival skyvedørsgarderobe - Hvitlasert 3 stavs eikeparkett fra Boen - Innvendig trapp fra "Stryntrappa" med eiketrinn - Skrå himling med ekstra takhøyde i loftstue - Stor takterrasse med impregnerte terrassebord (merke Royal) - Pergola på terrasse - Innvendige vegger og himling med malte gipsplater - Listefrie løsninger mot himling, vinduer og terrassedører - Sentralstøvsuger - Balansert ventilasjon med varmegjenvinner - Inngangsdør med elektronisk lås - Fibernett med ruter fra DK-nett (tilbyr TV fra Canal Digital) - Sportsbod med adkomst fra carport og med innvendig adkomst - Carport til to biler etter hverandre Kjøkken Flott moderne kjøkken i en åpen løsning mot stuen i boligens 1. etasje. Påkostet innredning fra kvalitetsleverandøren Mobalpa med Kiffa fronter i sort farge. Benkeplate i sort utførelse. Hvitevarer som NEFF - platetopp m/ventilator, kjøleskap m/frys, ovn og micro medfølger. Bad Boligen er godt sanitærmessig utstyrt med bad i både underetasjen og 1. etasje. Badet i 1. etasje har fliser på gulv og vegger samt elektriske varmekabler til oppvarming. Innredning fra Viking Bad, speil med led-lys, vegghengt toalett og innad slående dusjvegger i glass. Flott kombinert bad og vaskerom i underetasjen. Her er det fliser på gulv og vegger. Villeroy & Bosch 2DAY2 innredning, speil med led-lys, vegghengt toalett, innad slående dusjvegger i glass. Avsatt plass på en vegg med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt mulighet for benkeplate og en egen "vaskeroms-sone". Elektrisk utstyr: - Fullt utstyrt hus med belysning fra Lighthouse. - Alle kontakter og brytere i sort Elko Pluss. - Opplegg til varmelamper under pergola.

Oppvarming

- Peisovn i stuen i 2. etasje - Elektriske varmekabler i entré/gang, bad og bad/vaskerom. - Panelovner forøvrig

Parkering

Carport med plass til 2 biler etter hverandre. Forøvrig plass til 1-2 biler på egen tomt / tilleggsareal til egen seksjon.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Frank Utvikling AS / Sindre Sandberg

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Thomas Haugan
Takstdato : 19.12.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 6 600 000,-
Teknisk verdi : 6 600 000,-

Prisantydning

6 600 000,-

Årlige felleskostnadene er stipulert til kr. 35,- pr. BRA for første driftsår. Dette skal dekke drift av bl.a. felles vei, samt privat felles vann og avløpslag. Endelig størrelse på fellesutgiftene vil være opp til sameiet , som må tilpasse utgiftene etter den drift og servicegrad de selv ønsker. Forretningsfører/regnskapsfører vil bli utpekt av selger og avtale inngås for 2 år på vegne av sameiet.

Totale kostnader

6 661 270,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 10 300,- (Likviditetsbidrag til Sameiet) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 35 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 61 270,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 661 270,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 600 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Nytt felt bestående av eneboliger, kjedede boliger og to-mannsboliger.

Arealer

Primærrom (P-rom): 165 kvm Bruksareal (BRA): 172 kvm P-rom kommentar: Alle rom i boligen er inkludert i primærarealet med unntak av boden i underetasjen på 7 kvm. Underetasje: 51 kvm 1. etasje: 86 kvm 2.Etasje: 35 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Andel av felles eiet tomt

Tomt

Utomhus områdene vil bestå/består av godt opparbeidede områder. Det vil bli en kombinasjon av sådd plen og ferdig plen. Det blir stablesteinsmurer, kantstein og asfalterte veier. Felles lekeområde med lekestativ. Se vedlagt utomhusplan. Boligen inngår i ett nyetablert sameie. Utearealet/tomten som ligger i naturlig tilknytning til egen bolig er seksjonert som tilleggsdel. Sameiet forvalter fellesarealer som bl.a. lekeplasser, veier, vann- og avløpsanlegg. Tomten vil bli et fellesareal for sameiet, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges den enkelte seksjon. Sameiet forvalter fellesarealer som bl.a. lekeplasser, veier og vann- og avløpsanlegget. Det gjøres oppmerksom på at Frank Utvikling as forbeholder seg retten til å koble seg på veier og infrastruktur også etter overtakelse av Ottarsrudgrenda mht. fremtidig utbygging.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.