Olaf Eidsæthers vei 30, 1718 Greåker

Solgt

Særpreget enebolig- røff innvendig stil- stor terrasse- sommerstue

Prisantydning
3 590 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
171 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 590 000,-

kr 3 695 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3003

2076

412

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1905

173 m2

186 m2

171 m2

4

Eiet tomt

981 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Greåker/ Tindlund i et veletablert boligområde. Her er det kort spaseravstand til både barne- og ungdomsskole på Tindlund samt flere barnehager. Kort gåavstand til Greåker VGS. På Greåker finner vi både Greåker IF sitt flotte fotballanlegg på Moa i tillegg til at Tindlund Håndball og Greåker Innebandyklubb holder til i Tindlundhallen. Det er nå vedtatt at det skal bygges ny idrettshall ved Greåker VGS slik at tilbudet og treningsfasilitetene blir enda bedre. I Greåker sentrum har vi Kiwi nærbutikk, apotek, diverse servicefasiliteter, Nøstetrøst Garnforretning, Cherie`s pizza, solarium, bilforretning, dekkverksted/ dekkhotell, treningssenter, Helsehuset Greåker med fysioterapi, + masse mer å tilby. Greåker ligger svært sentralt kommunikasjonsmessig med kort avstand til både Sarpsborg sentrum, Kalnes Sykehus, Grålum handelsområde og Fredrikstad sentrum. Svært gode bussforbindelser. Glommastien går forbi her og følger Glomma. Over Greåker titter gamle historiske Greåker Fort på oss

Adkomst

Ta av fra Fylkesvei 109 på Greåker til Orebekkveien. Deretter inn Olaf Eidsæthers vei. Boligen ligger på venstre side.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Olaf Eidsæthers vei 30,
1718 Sarpsborg

BRA

173 m2

P-rom

171 m2

BTA

186 m2

Innhold

1. etg.: Hall, trapperom, soverom, bad, stue, sommerstue og kjøkken. 2. etg.: Stue, 2 soverom, alkove, gang, bad, wc. Kott.

Standard

Her kommer vi til en svært så spennende og særpreget bolig på attraktive Tindlund/ Greåker. Boligen er godt pusset opp og vi kan nevne at bl.a. er alle vinduene er byttet, yttertaket er lagt om, ytterkledning er skiftet, oppgradert elektrisk anlegg samt nyere kjøkken og bad. Innvendig er det valgt en røff stil i granitt, fliser, bjelker, trevalg og øvrige overflater som passer fint til boligens øvrige uttrykk. Beveger vi oss inn i boligen kommer vi først til en meget romslig entrè med stor og praktisk skyvedørsgarderober. Videre er det i hovedplan romslig stue med utgang til sommerstue og stor terrasse vendt mot sydvest med trapp videre opp til takterrasse. Det er både varmepumpe og vedovn i stuen. I himling er det innfelte ledlys. På kjøkkenet er det ny lys innredning med integrerte hvitevarer. Det er fliser på gulv, granitt på en vegg samt synlige bjelker i himling. Tøft kjøkken. Videre er det stort soverom med garderobe og direkte adkomst til badet. Badet har flotte fliser på gulv og vegg, stor dusjsone med dobbel dusj adskilt i glassbyggersten, wc sone, badekar og dobbel vask. På soverom er det fliser på gulv med varmekabel og stor garderobe. Den ene veggen er delvis forblendet og bidrar til flott kontrast i rommet. I 2. etg. kommer vi først til en stue med videre adkomst til 2 soverom og alkover/ walk-in-closet. Separat bad og wc. Badet er eldre og har behov for oppgradering. I kjeller er det vaskerom og flere store boder.

Oppvarming

Varmepumpe, vedovn i begge etg. Varmekabel i bad og soverom i 1. etg. Forøvrig elektrisk.

Parkering

På egen tomt

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tom Gjerlaugsen
Takstdato : 13.01.2020
Markedsverdi : 3 600 000,-

Prisantydning

3 590 000,-

Totale kostnader

3 695 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 89 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,-)) -------------------------------------------------------- 105 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 695 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 590 000,-

Ligningsverdi

kr 866 120,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Blandet bebyggelse i nærområdet.

Arealer

Primærrom: 171 kvm, Bruksareal: 173 kvm, Bruttoareal: 186 kvm P-rom kommentar: 1. etg.: Hall, trapperom, soverom, bad, stue og kjøkken. 2. etg.: Stue, 2 soverom, alkove, gang, bad, wc. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 981 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Flat tomt med gressplen og gruset gårdsplass med innkjørsel. Sommerstue, store terrassearealer og solrik tomt.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.