Odins vei 20 C, 1413 Tårnåsen

Solgt

Rekkehus - Ta kontakt for visning - Barnevennlig boområde - Sydvendt terrasse m/ gode solforhold -Garasje

Prisantydning
5 300 000,-
Boligtype
Rekkehus
Primærrom
130 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 300 000,-

kr 5 457 704,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

249

506

66

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Rekkehus

Eierseksjon

1969

136 m2

153 m2

130 m2

3

Eiet tomt

47 074 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Rekkehus beliggende sydvendt og solrikt til i meget barnevennlige omgivelser på Tårnåsen. Boligen har god intern beliggenhet i Valhall Boligsameie med flotte friarealer i front med lekeplass. Det er gangavstand til flere barnehager, Tårnåsen Barneskole og Hellerasten ungdomsskole. Videregående skole befinner seg på Sofiemyr. Boligen ligger sentralt på Tårnåsen med kort gangavstand til turområder og marka med oppmerkede stier, offentlig kommunikasjon med buss og nærbutikk. Det er for øvrig kort vei til lokalt kjøpesenter med matbutikk, legesenter, apotek, frisør, restaurant, kafe m.m. Det er også kort avstand fra boligen til Kolbotn sentrum, med mangeartede forretninger, restauranter, kafé, togstasjon, servicetilbud samt. Kolben kulturhus. Her finnes kino, selskapslokaler, bibliotek m.m. Kolbotn torg, også i Kolbotn sentrum, har tilsammen 70 forretninger, kafeér og restauranter. I kort kjøreavstand finnes tennisbaner, slalåmbakke, 18-hulls golfbane, idretts- og svømmehall, treningssentre, kunstgressbaner, ballbinge og skatepark. Det er også kort vei til Bunnefjorden med flere badestrender, herunder Ingierstrand med stupetårn og sandstrand, samt. Oppegård båthavn. Det er bussholdeplass i Valhallaveien, i kort gangavstand fra boligen, der det er god offentlig kommunikasjon til både Oslo (ca. 25 minutter), Oppegård (ca. 10 minutter) og Kolbotn (ca. 10 minutter). Ekspressbusser mot Oslo på morgenen / ettermiddag tar noe kortere tid.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Ruben Michael Steen-Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Odins vei 20 C,
1413 Nordre Follo

BRA

136 m2

P-rom

130 m2

BTA

153 m2

Innhold

Rekkehus over to plan med kjeller beliggende på Tårnåsen i et veletablert boligområde. Boligen inneholder følgende: 1. Etasje: Entré, kjøkken, stue. 2. Etasje: gang m/ trapp, bad, wc, 3 soverom. Kjeller: Innredet rom / Gang med trapp, innredet rom / trimrom, bod Kjøkkeninnredning med lyse glatte/profilerte fronter, fire dører med glassfronter, heltre benkeplate, rustfri oppvaskkum, ventilator med kullfilter og integrert oppvaskmaskin. Fliser over benk. Sanitærinnstalasjoner: Bad med dusjkabinett, dobbel servant med skuffer, speil og plass for vaskemaskin. WC med klosset, servant med skapinnredning og speil. - Sydvendt terrasse på ca. 25 kvm. - Garasjeplass medfølger boligen. - Vedovn i kjeller. - Fibernett nytt 2020 (inkludert i felleskostnadene). - Varmekabler i vindfang og bad. - Solavskjerming med markiser. - Plassbygde skap i gang og soverommene i 2. etasje. - Røykvarsler og brannslukningsutstyr. Trehylle på soverom medfølger ikke i handelen. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte takst for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen holder god standard og har en tidstypisk planløsning. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1 og 2. Kun bygningsdeler som er gitt tilstandsgrad 3 er tatt med i sammendraget: Ingen bygningsdeler er registrert med tilstandsgrad 3. Oversikt over utvendige og innvendige oppgraderinger og reparasjoner i Odins vei 20C iht. opplysninger gitt av eier. Ute: 1996: Skifte av utvendig panel mot syd og vest. Skifte av inngangsdør. ca. 1998: Bygget nytt inngangsparti med tak. 2000: Skifte av tak og beslag. 2009: Montering av utelampe på utebod. 2012: Reparasjon av råteskade på yttervegg. 2012: Maling av husvegg mot øst. ca. 2013: Skifte av tak på utebod. 2013: Skifte av deler av terrassen på hagesiden, oppgradering av resten av terrassen. 2014: Skifte av gjerde på inngangsparti. Montering av ny utelampe ved inngangsdør Ca. 2015: Siste maling av huset. 2016: Skifte av markise over hageterrassen. Inne: Ukjent: Skifte av soveromsvindu og balkongdør mot syd. 2001: Skifte av kjøkkengulv til laminatgulv. Montering av nye kjøkkenskap mot gang med benkeskap og veggskap, og montering av ny stikkontakt over benken. Skifte av panel i kjellergang og dører der. Skifte av tak i gang til tretak. 2003: Skifte av tak på treningsrom til tretak. Fra 2003 og fremover: Skifte av kjøkkenunderskap mot nabo i D. Rivning av gamle kjøkkenoverskap mot stue og oppsetting av hyller der. 2005: Skifte og oppgradering av sikringsskap. Montering av ny kontakt på innebod. 2006: Sliping av tregulv i stue. ca. 2008: Rivning av del av vegg i kjeller. Oppgradering av elektrisk anlegg i forbindelse med dette. Montering av nye brytere på to soverom. Montering av varmeovn på do. 2009: Total oppussing av bad. Ca. 2010: Sliping og lakkering av begge trappene og maling av trapperekkverk. Ca. 2013: Montering av felles brannvarslingsanlegg i rekken. 2014: Skifte av oppvaskbenk på kjøkken med integrert oppvaskmaskin og skifte av alle kjøkkenbenkeplatene. 2018: Montering av automatisk strømmåler. 2020: Reparasjon av jordfeil og montering/skifte av tre nye elektriske kontakter på kjøkkenet. Skifte av lysbryter på kjøkkenet til dimmer. 2020: Innstallering av fiberanlegg for tv og internett. Innvendige gulv: Fliser, laminatgulv, teppe, tregulv m.m. Innvendige vegger: Malt, panel, strie, tapet m.m. Innvendig himling: Malte takflater, panel m.m. Innvendige dører: Lyse glatte/profilerte innvendige dører. Det vises for øvrig til vedlagte takst for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Elektrisk gulvvarme i bad og vindfang.

Parkering

Garasjeplass i felles rekkegarasje medfølger boligen. Gateparkering i henhold til gjeldende bestemmelser

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Oslo Og Akershus Eiendomsforvaltning As

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Rana Taksering Tariq / Rana Noman Tariq
Takstdato : 11.02.2020
Markedsverdi : 5 300 000,-
Låneverdi: 4 500 000,-

Prisantydning

5 300 000,- / Fellesutgifter: 2 655,-

Kr 2 655,- pr. mnd.

Totale kostnader

5 457 704,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 300 000,- (Prisantydning) 8 074,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 308 074,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 132 700,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 308 074,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 560,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 149 630,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 457 704,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 5 300 000,-

Ligningsverdi

kr 1 380 253,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligen er bygget på ukjent grunn for takstmannen. Gulv på grunn er betonggulv. Grunnmur i betong. Drenering, det ble ikke registrert synlig fuktsikring på befaringsdatoen. Eventuell fuktsikring av grunnmur trolig utført med Gudrong eller lignende som var vanlig for den tids byggeskikk. Yttervegger i bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, innvendig kledd med plater/trepanel og utvendig med trepanel. Etasjeskillere i trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjon tekket med shingel. Vinduer er antatt å være fra slutten av 1990-tallet. Tretrapp fra byggeperioden som senere er malt opp/slipt. Luftbehandling, naturlig oppdriftsventilasjon. Spalteventiler på enkelte av vinduene. Ventiler på ytterveggene. Automatsikringer i sikringsskap plassert i bod i kjeller. For ytterligere informasjon om byggemåte/vedlikeholdsbehov henvises det til informasjon i vedlagte tilstandsrapport.

Arealer

Totalt: Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 136 kvm, Bruttoareal: 153 kvm 1.Etasje: Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 51 kvm 2.Etasje: Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 51 kvm Kjeller: Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 51 kvm Primærarealene består av: 1. Etasje: Entré, kjøkken, stue. 2. Etasje: gang m/ trapp, bad, wc, 3 soverom. Kjeller: Innredet rom / Gang med trapp, innredet rom / trimrom Utvendig bod på ca. 5 kvm. Nedfellbar takluke opp til kaldloft fra gang i 2. etasje. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 47 074 kvm, Eierform: Eiet fellestomt

Tomt

Stort fellesareal opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær lekeapparater, parkeringsarealer.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.