Vestbyveien 103 - 105, 1449 Drøbak

Solgt

Frogn: Forespørsel om å melde interesse for deltagelse i konkurranse om etablering av bolig for førstegangsetablerere.

Prisantydning
7 500 000,-
Boligtype
Boligtomt

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 7 500 000,-

kr 7 702 570,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

1

94

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Tomt, Eierform

Tomteareal

Boligtomt

Selveier

Eiet tomt

4 309 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Tomten(e) er beliggende østvendt med normalt noe begrensede sol og lysforhold. Tomten(e) er beliggende i et veletablert boligområde på østsiden av Sogsti, også kalt Odalen, like sørøst for Drøbak sentrum. Tomten(e) ligger langs Vestbyveien, som er den søndre innfartsveien til Drøbak i Frogn kommune. Det er umiddelbar nærhet til barneskole og flotte tur og rekreasjonsområder i utmark, samt til Drøbak ridesenter. Det er også nærhet til flere barnehager. Tomten(e) sokner til Sogsti skole med 1-7 klasse, som ligger i umiddelbar nærhet. Ungdomsskole finnes på Seiersten og på Dyrløkke. Videregående skole ligger på Måna helt nord i Drøbak. Kort vei til offentlig kommunikasjon langs Sogstiveien med matebuss, alternativt indre vei opp til Skorkeberg. Offentlig kommunikasjon til Oslo- og Follo-regionen med bussholdeplass, ligger hovedsakelig i krysset Sogstiveien/Osloveien ved 7/Eleven krysset. Bussen til Oslo har rute 500 (ekspress) og rute 505 går via Vinterbro. God forbindelse også til Ås (Universitetet) og Ski, dette er buss nr. 510 og går fra Dyrløkke. Det er nærhet til sjøen med flere offentlige badestrender innenfor ca. 10-15 min gange. De nærmeste er ca. 800 meter i luftlinje ned til Sprostranda, ca. 750 m til Torkildstranda,1 km til Elleskjærstranda, 1,5 km til Skiphelle og ca. 2 km til Badeparken i Drøbak sentrum. Drøbak sentrum ligger ca. 1,5 km unna og har mange fasiliteter å by på som blant annet hyggelige restauranter, kafeer, gallerier og sentrumsbutikker med mye variert utvalg. Gallerier med stor variasjon i kunst og handverk. Det er i tillegg vinmonopol, matbutikk og bibliotek i sentrum. Kommunal administrasjon ligger på Seiersten hvor du også finner Seiersten stadion, ungdomsskole, idrettsanlegg og nytt badeland m.m. På Belsjø ligger Drøbak Golfbane, som vinterstid er preparert med langrennsspor i tillegg til lysløypa i Seierstenmarka. Seierstenmarka er et meget populært rekreasjonsområde både vinterstid og om sommeren. Handlesenteret Amfi Drøbak City ligger på Dyrløkke, like ved golfbanen og har et godt utvalg av butikker.

Adkomst

Fra Oslo. Følg Osloveien mot Drøbak og ta til venstre mot Sogsti - Sogstiveien. Følg Sogstiveien til enden, og ta opp til venstre - Vestbyveien. Følg Vestbyveien ca. 700 meter og tomtene Vestbyveien 103 - 105 er beliggende på høyre side av veien.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Vestbyveien 103 - 105,
1449 Frogn

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Terje Bråthen og Erik Slæperud
Takst / Vurderingsdato : 19.12.2018

Prisantydning

7 500 000,-

Totale kostnader

7 702 570,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

7 500 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 187 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 202 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 702 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Prisantydning

kr 7 500 000,-

Bolig

Generell informasjon

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Tomtene er eiet og består av 2 bruksnummer gnr. 1, bnr. 94 og 84. Totalt samlet tomteareal er 4 309 kvm.

Tomt

Tomtene er ubebygget, skrånende mot øst og fremstår hovedsakelig som naturtomter med naturvekster og trær, samt en kondemnabel hytte. Avkjøring til tomtene er fra Vestbyveien, som er en kommunal asfaltert adkomstvei iht. reguleringsplanen og follokart/GISLINEfWebinnsyn. Det er ikke foretatt noen geotekniske undersøkelser av grunnforholdene på tomtene.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.