Jan Baalsruds plass 4, 1410 Kolbotn

Solgt

KOLBOTN SENTRUM - 3-roms leilighet beliggende veldig sentralt i Kolbotn sentrum - Kort vei til alt.

Prisantydning
4 200 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
81 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 200 000,-

kr 4 344 807,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

251

5

117

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Eierseksjon

2008

84 m2

92 m2

81 m2

2

Eiet tomt

7 642 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

3-roms leilighet beliggende på Kolbotn Torg, sentralt midt i Kolbotn sentrum. Selv om leiligheten ligger midt i sentrum, ligger den også i en blindvei med lite gangtrafikk. Umiddelbar nærhet til kultursenteret "Kolben" bestående av kino, konsertlokale, bibliotek, cafe, restaurant m.m og Kolbotn Torg som er et kjøpesenter med bredt utvalg av forretninger og servicetilbud som stod ferdig høsten 2008. Nærhet til barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon. Oppegård Kommune har tilrettelagt en rekke aktiviteter gjennom golfbane, idrett- og svømmehall, lysløyper, slalåmbakke, tennisanlegg, idrettsanlegg m.m samt. Kolbotn IL som tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Kort avstand til marka med flotte turmuligheter, samt 10 min. kjøring til strand og sjø. Kolbotn togstasjon i umiddelbar nærhet, som gjør det enkelt å komme til og fra med tog. Toget bruker ca. 12 min til Oslo sentrum. Det er også bussforbindelse til Oslo rett ved.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Jan Baalsruds plass 4,
1410 Nordre Follo

BRA

84 m2

P-rom

81 m2

BTA

92 m2

Innhold

Attraktiv 3-roms leilighet beliggende i 2. etasje i Kolbotn sentrum. Leiligheten inneholder: Entré, bad, kjøkken/stue, 2 soverom og bod. Kjøkkeninnredning av type Selma med finer front, benkeplate i stein, rustfri oppvaskkum, ventilator og fliser over benk. Bad med veggmontert dusj med dusjvegger, veggmontert klosett, servant i underskap og opplegg for vaskemaskin i bad. - Markterrasse på ca. 9 kvm med adkomst fra stue. - Innfelte lys i himling i bad. - Solavskjerming med screens og markiser. - Balansert ventilasjonsanlegg med sentralenhet plassert i bod. - El. skap med automatsikringer plassert i bod. - Dørtelefon. - Røykvarsler og brannslukningsutstyr. Merk at kjøleskap og fryser følger medfølger i handelen, komfyr gjør ikke det. Se for øvrig vedlagte takst for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen har en tidstypisk planløsning og god standard med flislagt bad og parkett på gulv. Boligen er i hovedsak gitt tilstandsgrad (TG) 1. Kun symptomer med TG 2 og 3 er tatt med i sammendraget. TG 2: Frittbærende dekker: Målt avvik på inntil 20mm på kontrollerte steder. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av skjevheter. Bad: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn at fallet på gulvet er mindre enn anbefalt. Innvendige gulv: Fliser i bad, parkett i øvrige rom. Innvendige vegger: Fliser i bad, malte overflater i øvrige rom. Innvendig himling: Systemhimling i bod, malte overflater i øvrige rom. Innvendige dører: Hvite glatte innvendige dører. Det vises for øvrig til vedlagte takst for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Elektriske varmekabler i bad.

Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Gateparkering i henhold til gjeldende bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tom Gunnar Olsen       Takstdato : 11.10.2019
Markedsverdi : 4 700 000,-            Låneverdi: 4 000 000,-

Prisantydning

4 200 000,- / Fellesutgifter: 4 496,-

Kr 4 496,- pr. mnd. Herav: Felleskostnader: 3 977,- Kabel-TV - Internett: 369,- Garasjeleie (4052 - 69) 150,- Fellesutgiftene dekker kommunale avgifter, kabel-TV-abonnement, internett, bygningsforsikring, diverse drift og vedlikehold samt betjening av andel fellesgjeld.

Totale kostnader

4 344 807,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 200 000,- (Prisantydning) 20 987,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 220 987,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 220 987,-)) 6 950,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 123 820,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 344 807,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 200 000,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

2. Etasje: Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 92 kvm Primærarealene består av: Entré, bad, kjøkken/stue og 2 soverom. Bod i leiligheten. Utvendig bod på same plan som leiligheten medfølger boligen. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 7 642 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiendommen er opparbeidet med fast dekke, gressplen og beplantning.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.