Sorenskriver Ellefsens vei 28, 1443 Drøbak

Solgt

Drøbak - Ferdig regulert - Unik mulighet til å sikre dere en perle av en eiendom med den råeste beliggenheten

Prisantydning
51 000 000,-
Boligtype
Næringsbygg

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 51 000 000,-

kr 52 296 170,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

86

338

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Tomt, Eierform

Tomteareal

Næringsbygg

Selveier

Eiet tomt

5 939 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger usedvanlig vakkert til i åssiden ovenfor badeparken i Drøbak med vidstrakt utsikt over Oslofjorden og Oscarsborg festning. Nærmiljø har mange fasiliteter å by på som flotte turområder med turstier, skiløypenettverk, båtliv og idrettsanlegg. Det er kort vei til småbåthavnen og Drøbak Seilforening ved Husvikholmen og kun få minutters gange ned til idylliske Drøbak sentrum. Det er umiddelbar nærhet til bussholdeplass med bussforbindelse til Oslo og fra Oslo retning Drøbak brygge hver halvtime, til og fra Frogn Vgs. morgen og ettermiddag, og ekspressbuss til og fra Oslo hver halvtime i rush perioden morgen og kveld. Øvrige bussforbindelser går fra Seiersten bussholdeplass, avstand ca. 900m, med bussforbindelser til og fra Oslo, Vestby, Ski, og Nesoddtangen med hovedsakelig 15 minutters intervaller. Det er bussholdeplass blant annet i Sorenskriver Ellefsens vei, like ved dagens sykehjem.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Sorenskriver Ellefsens vei 28,
1443 Frogn

Innhold

Bygningsmassens innhold beskrives ikke her da hele bygget skal ombygges fra alders- og sykehjem til boligformål.

Oppvarming

Grande har pr. i dag vannbåren oppvarming. Oppvarmingskildene er 2 stk AMA oljekjeler fra byggeåret og 1 stk elektrokjele. Bygget har 2 stk 15000 l oljetanker innebygget i bygget. Disse ligger vegg i vegg med fyrrommet. Iht. Frogn kommune så skal anlegget være tappet ned. Eventuell sanering/fjerning av oljekjeler og tanker er kjøpers ansvar. Bygget har også en utvendig fettuskiller på vestsiden utenfor det gamle kjøkkenet. Fjerning av dette anlegget er kjøpers ansvar.

Parkering

Parkering på tomten.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Verdivurdering/Takstrapport er utført av : Erik Slæperud og Terje Bråthen
Takstrapport datert : 19.12.2018

Prisantydning

51 000 000,-

Totale kostnader

52 296 170,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

51 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 1 275 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 51 000 000,-)) 20 000,- (Utvidet forsikring Tryg - stipulert beløp) -------------------------------------------------------- 1 296 170,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 52 296 170,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 51 000 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

På langs av hele tomten ligger Grande sykehjem, et 2-4 etasjes 60-talls bygg med et synlig rammeverk i fasaden som følge av en innvendig cellestruktur av betong og med fasadefelt av tegl kombinert med vertikale vindusfelt. Det ble observert stedvis innslag av eternitt som fasadeplater. Det bemerkes at dette er spesialavfall. Dagens fellesrom har store vindusarealer, spesielt mot utsikten, mens beboerdelen har moderat med vindusareal (1 vindu pr. beboerrom). Bygget har en svært funksjonstilpasset konstruksjon (cellestruktur). Bygget anses som et fysisk solid byggverk, utført i solide og til dels varige materialer. Ytterligere beskrivelser finnes i takstmannens vurdering datert 19.12.2018 som er vedlegg i salgsoppgave.

Arealer

Hovedfløyen på Grande er ca. 1 000 m og ble bygget i 1968. Frem til 1997 ble hovedbygget utvidet med flere fløyer mot vest. inkl. en administrasjonsfløy i 1988 en ny pasientfløy i 1995. I dag har eksisterende bygning et fotavtrykk på ca.1 500 m2. Opplysninger er hentet fra takstmannens vurdering datert 19.12.2018.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 939 kvm. Frogn kommune opplyser at arealet er usikkert og at eiendommen er angitt med en blanding av sikre og usikre grenser. Iht. eiendomsverdi.no eies hoveddelen av eiendommen med Bnr. 338 av Frogn kommune. Eiendommen er ikke delt, men er oppført med to bruksnummer. Den andre delen av eiendommen med Bnr. 342 er registrert som festet, hvor fester er Frogn kommune og grunneier er ukjent. Festeforholdet anses som ikke eksisterende da kommunen ikke betaler festeavgift og det forutsettes at Bnr. 342 slettes og innlemmes i Bnr. 338 ved eiendomsoverdragelse til ny eier. Totalt er eiendommen beregnet til 5 939 kvm iht. Gis/line follokart v/Frogn kommune. Opplysninger iht. Verdivurdering/Takstrapport av 19.12.2018.

Tomt

Tomten har en usedvanlig flott beliggenhet til i åssiden ovenfor Badeparken med vidstrakt utsikt over Oslofjorden og Oscarsborg festning, Tomten er opparbeidet med parkering og hageanlegg med støttemurer, plenarealer, terrasser og diverse beplantninger. Forøvrig noe fjell i dagen og en del naturvekster og trær. Det er ikke foretatt grunnundersøkelser på tomten, kun utført en geoteknisk vurdering av områdestabiliteten. Denne konkluderer med at det ikke foreligger fare for områdeskred. Eventuell grunnundersøkelse av tomten er kjøpers ansvar.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.