Askimveien 874, 1814 Askim

Solgt

Rask overtagelse? - Koselig enebolig med skjermet tomt + dobbel garasje - Stor eiet tomt på 1155 kvm - Anneks

Prisantydning
2 890 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
94 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 890 000,-

kr 2 977 320,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

59

6

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

1883

94 m2

94 m2

Eiet tomt

1 155 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Askimveien 874 har en tilbaketrukket beliggenhet på Høyendal, i et etablert boligområde med ca. 1,5 km til indre sentrum. Fra eiendommen det kort vei til sentrum med alt av hva et by sentrum kan by på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Forøvrig er det kort vei til ungdomsskole, videregående skole og barnehager. Askim kan forøvrig by på fine turområder i blant annet Åsermarka, Romsåsen gruver, 9 hulls golfbane og korthullsbane, flere flotte idrettsanlegg og idrettshaller, lysløype, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Det er ca. 45 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Ski. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det gjennomføres kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020.

Adkomst

Fra sentrum: Følg Askimveien østover, ut av sentrum i ca. 900 meter. Eiendommen ligger så med direkte avkjøring på venstre side av veien. Se forøvrig etter salgsplakat/visningsskilt.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Askimveien 874,
1814 Indre Østfold

BRA

94 m2

P-rom

94 m2

Innhold

1. etasje: Flislagt vindfang - Koselig stue med delvis åpen himling, peis og utgang til stor skjermet terrasse lunt og koselig kjøkken med praktisk innredning og spiseplass - Flislagt bad - Vaskerom med egen inngang 2. etasje: Gang - 2 soverom - alkove med gjennomgang Garasje: Frittliggende dobbel garasje på 41 kvm. Garasjen er oppført i 2005. Garasjen er oppført på støpt betongplate på faste masser, ringmur i Leca, bindingsverksvegger utvendig kledd med panel. Bærekonstruksjonen i taket er i tre. Saltak tekket med betong takstein. Leddport i aluminium med automatisk portåpner. Uthus/Anneks: Frittstående uthus/anneks på hele 25 kvm. Her er det masse muligheter for den nevenyttige. Dette består av to deler med lagerrom og innredet rom som er benyttet til gjesterom. Annekset/uthuset er halvisolert. Gulvet i uthuset er pigget opp. Bindingsverksvegger utvendig kledd med panel. Saltak tekket med betongtakstein. Terrasser: Store terrassearealer i impregnert treverk på hele ca. 89 kvm. Terrassen er ny ved inngangspartiet.

Standard

Innvendige overflater: Gulv: Lakkerte tregulv og laminat. Fliser på bad og vaskerom samt entre. Vegger: Hovedsakelig malt panel og tapet. Fliser på badet.. Himling: Malt panel og malte plater. Kjøkken: Kjøkken med praktisk innredning og koselig spiseplass. Kjøkkenet har en lun og god atmosfære med spiseplass ved kjøkkenvinduet. Her er det noe lavere takhøyde. Innredning er i grå utførelse med profilerte fronter, laminerte benkeplater med kum, opplegg for oppvaskmaskin samt fliser over komfyren. Hvitevarer medfølger i utgangspunktet ikke. Bad: Det er fliser på gulv og vegger på badet og elektriske varmekabler til oppvarming. På badet finner du forøvrig innredning med servant i hvite profilerte fronter, overskap på hver side av speilet, gulvstående toalett, badekar og dusjnisje. Forøvrig er det elektrisk vifte og vindu i våtsonen. Badet er av eldre dato og fremtidig modernisering må påregnes. Vaskerom: Eget vaskerom er praktisk. Her er det vinylbelegg på gulvet. Vegger har malt tapet. Forøvrig finner du skyvedørsgarderobe, opplegg for vaskemaskin, rustfri kum samt 200 liters varmtvannsbereder. Det er dør ut til tomten.

Oppvarming

- Luft/luft varmepumpe. - Varmekabler i vindfanget og på badet. - Vedovn. - Teglsteinspipe beslått med blikk over tak. - Boligtilsyn sist gått 05.07.2019. Ingen anmerkninger. - Feiing sist gjennomført 05.07.2019. Ingen anmerkninger.

Parkering

- Dobbel garasje - Romslig gruet gårdsplass

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Dersom budgiver ikke ytrer ønske om overtagelse er det selgers preferanser som vil være gjeldene.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst
Takstdato : 16.10.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 225 000,-
Teknisk verdi : 3 225 000,-
Formuesverdi : 538 893,-
Sekundær formuesverdi : 1 940 013,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2017

Prisantydning

2 890 000,-

Totale kostnader

2 977 320,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,-)) -------------------------------------------------------- 87 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 977 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 890 000,-

Ligningsverdi

kr 538 893,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

- Enebolig som opprinnelig var oppført som hytte, antatt først oppført i 1883. Senere ombygget og tilbygget til enebolig mellom 1996-2001. - Boligen er på 104 m2 BTA. - Anneks/uthus på ca. 25 m2. - Frittliggende garasje oppført i 2005 på ca. 41 m2.

Arealer

- Primærrom: 94 kvm - Bruksareal: 94 kvm P-rom kommentar: - 1. etasje: Vindfang, stue, kjøkken, bad/wc, vaskerom. - 2. etasje Gang, 2 soverom, alkove m/gjennomgang - Bruksareal 1. etasje: 75 kvm - Bruksareal 2. etasje: 19 kvm. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. BTA er skjønnsmessig beregnet. Det er bruken av rommet ved befaring som avgjør om rommet defineres som Primær-rom eller Sekundær-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggeteknisk forskrift og manglende godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. Vindu på ett soverom er for lite til krav om rømningsvei. Rømningsforhold og dagslysforhold begrenser bruk av 2. etasje til rom for varig opphold. Trappen er fjernet og vegg er tettet til tidligere hems. Åpen himling i stuen ellers er takhøyden 187 m-1,98 m.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

1 155 kvm eiet tomt

Tomt

Tomten er pent opparbeidet med plenarealer, diverse beplantninger og hekk som skjermer godt for terrassen og huset. Det er gjerde mot riksveien. Romslig gruset gårdsplass foran garasjen og inn mot terrassen og huset.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.