Slyngveien 6A, 1440 Drøbak

Solgt

Drøbak nord - Vestvendt boligtomt med flott utsikt over Oslofjorden. Meget barnevennlig boområde.

Prisantydning
2 400 000,-
Boligtype
Boligtomt

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 400 000,-

kr 2 475 070,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

86

938

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Tomt, Eierform

Tomteareal

Boligtomt

Selveier

Eiet tomt

449 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

FLOTT FJORDUTSIKT OG MEGET GODE SOLFORHOLD - BARNEVENNLIG - GANGAVSTAND TIL BADESTRAND, BARNEHAGER, BARNESKOLE, BÅTHAVN OG DRØBAK SENTRUM. Tomten ligger vestvendt i blindvei med meget gode lys- og solforhold, samt noe fjordutsikt mot Drøbaksundet i sør og flott utsikt mot Vindfangerbukta og den nordre del av Drøbaksundet. Fra denne eiendommen kan du virkelig nyte lange solrike sommerkvelder. Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområdet med eneboliger og leiligheter nord for Drøbak sentrum, i Frogn kommune. Nærhet til flere barnehager, Drøbak barneskole og Seiersten Ungdomsskole. Drøbak har et bredt idrettstilbud for barn, unge og voksne. Idrettsanlegg på Seiersten med blant annet kunstgressbane, boksehall m.m. Håndballhall både på Seiersten og Måna. 18-hulls golfbane på Belsjø, tennisanlegg på Heer, ridesenter på Elle, Stamina Treningssenter på Dyrløkke med et godt sal- og sykkeltilbud. Godt oppmerkede turstier i flere av Frogns skoger. Flotte oppkjørte langrennsløyper med lysløype på Seiersten og rundt om i Frognmarka om vinteren. Drøbak Sentrum byr på en rekke spennende nisjebutikker, som blant annet interiør- og klesforretninger, post i butikk, Grønthuset med friskt utvalg av frukt og grønnsaker mm, kafeer, bakerier, restauranter, vinmonopol, kino, kunstgallerier, båthavn, Badeparken mm. Øvrig servicetilbud på handelssenteret Amfi Drøbak City på Dyrløkke. Nærmeste bussholdeplass er ved Grande ca. 500 m unna, med hyppige avganger til bl. a. Ås, Ski og Oslo. Ekspressbuss til Oslo S tar ca. 35 min

Adkomst

Kjør mot Drøbak sentrum, ta inn Grandeveien rett etter rådhuset. Kjør rett frem gjennom rundkjøringen, og ta deretter inn Slyngveien på høyre hånd. Tomten ligger på høyre side nest innerst i blindveien.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Slyngveien 6A,
1440 Frogn

Parkering

Biloppstillingsplass som må opparbeides utomhus for å tilfredsstille parkeringskravet regnes med i bebygd areal med 18 kvm pr. plass. For boenheter over 75 kvm BRA kreves det 2 biloppstillingsplasser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

2 400 000,-

Totale kostnader

2 475 070,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 60 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 400 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 75 070,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 475 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 400 000,-

Bolig

Generell informasjon

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eiendommen er eiet med et totalt areal på 449 kvm. iht. opplysninger fra Frogn kommune.

Tomt

Eiendommen er utskilt fra gnr/bnr. 86/938 fra eiendommen med gnr/bnr. 86/532. Eiendommen er sterkt skrånende mot vest og har flotte utsiktsforhold utover Drøbaksundet, Vindfangerbukta og nordre Kaholmen. Det er ikke nøyaktig kjennskap til hvilken type byggegrunn det er på denne eiendom. Ut fra visuelle observasjoner i området er det trolig fjell. Det antas at grunnforholdene er stabile og basert på fast masser uten fare for setninger i grunnen. På bakgrunn av ovennevnte anses kostnadene til fundamentering av bygget som normale. Det er ikke opplyst eller påvist fare for forurenset grunn, men forholdet er ikke undersøkt spesielt . Det er ikke foretatt geoteknisk undersøkelser av byggegrunnen.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.