Lyngåsen 67, 1405 Langhus

Solgt

5-roms leilighet på Langhus m/ balkong og garasjeplass! Kort gange til buss, skoler, barnehager, butikker og turområder.

Prisantydning
3 200 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
84 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 200 000,-

kr 3 356 860,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

107

237

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Leilighet

Borettslag

1985

84 m2

92 m2

84 m2

4

Fellestomt

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende på et sentralt boligområde på Bøleråsen med en god intern beliggenhet på feltet. Beboerne på feltet sier det er spesielt egnet for etablerere, barnefamilier og husdyreiere! Det er ca. 5 minutters gange til nærmeste bussholdeplass (Jettegryta) som har avganger hvert 10. minutt! Bussen går til Vevelstad stasjon, Ski, Ås og Drøbak. Hvis du ønsker å gå til Vevelstad stasjon så tar det ca. 15 minutter. Toget til Oslo S bruker ca. 30 minutter. Det er kort gangavstand til både Bøleråsen barneskole og Haugjordet ungdomsskole som i følge lokalebeboere har veldig bra kvalitet. Det er flere barnehager i nærområdet og de nærmeste er Jettegryta korttidsbarnehage, Bøleråsen barnehage og Langhus barnehage avd. Kløversvingen. Videregående skoler finner du i Ski og Oppegård. Det er ca. 8 minutter gange til Bøleråsen senter med matbutikken Kiwi, Balkan Kebab, frisør, legesenter, Puls 24 (treningssenter som er døgnåpent) og tannlege. Langhus nærsenter er en kort biltur unna og her finner du Meny, apotek, legesenter, Ararat Restaurant og bar, Pizza chef, smådyrklinikk m.m. Det er ca. 10 minutter med bil til Ski sentrum hvor du finner Ski storsenter med et mangfold av butikker, restauranter og kafeer, hyggelige gågater, bowling, flerkino, bibliotek og offentlige kontorer. Langhus har et stort idrettsamfunn med et bredt tilbud av idretter. Langhus AIL kan tilby basketball, turn, bordtennis og idrettsskole i tillegg til at det er egne lag for håndball og fotball. Stil Arena har utendørsbaner for fotball og friidrett, samt innendørshall for ballsport, turn og dans. For deg som foretrekker å være aktiv ute i friluft så er det umiddelbar nærhet til flotte turområder rundt Bøleråsen og Siggerud med oppkjørte lysløyper på vinteren. På vinteren anbefales det å ta en tur til Stallerud hytta for servering av vafler, kaffe og brus!

Adkomst

Fra Vevelstadveien tar du avkjørsel skiltet til Bøleråsen, deretter inn til venstre mot Lyngåsen. Leiligheten ligger helt innerst i Lyngåsen det vil si helt til høyre på feltet. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Mateusz Zubrzynski

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Lyngåsen 67,
1405 Nordre Follo

BRA

84 m2

P-rom

84 m2

BTA

92 m2

Innhold

Entré, bad/vaskerom, kjøkken, stue og fire soverom. Bod i 2. etasje og 1. etasje. En parkeringsplass i felles garasjeanlegg medfølger.

Standard

Leiligheten har blitt oppgradert med nytt kjøkken i 2014 og satt opp en vegg slik at det er blitt soverom der det opprinnelig var spiseplass i forbindelse med kjøkkenet, veggen er lettvegg og kan enkelt fjernes hvis man ønsker det. Leiligheten er innredet i lyse farger, men har normal brukssliatasje og det må forventes noen oppgraderinger. Entré har fliser på gulv og lyse vegger, det er montert en skyvedørsgarderobe og downlights i taket. På veggen er det et praktisk, innmurt speil på en vegg. Stuen er innredet i lyse farger med store vindusflater og det er vedovn som varmer godt på kalde dager. Fra stuen er det utgang til en solrik balkong. Kjøkkenet har en lys innredning og hvite fliser over laminat benkeplater. Det er integrert komfyr og koketopp, samt avsatt plass til oppvaskmaskin og kjøleskap. Oppvaskmaskin medfølger. Kjøkkenet har godt med skapplass, og smarte hjørneløsninger for god arealutnyttelse. Badet har en god størrelse med flislagte gulv og vegger samt varmekabler i gulv. Det er meget godt med oppbevaringsplass av håndklær, vaskemidler og toalettsaker i den romslige skapinnredningen. Det er to vasker med innmurt speil på vegg over, samt downlights og innebygget høyttaleranlegg over innredning. Det er montert massasjedusjkabinett og vegghengt toalett med en praktisk hylle over. Opplegg for og avsatt plass til vaskemaskin under benk. Det er totalt fire soverom i boligen hvorav alle har garderobeskap. Soverom på vestsiden ble opprettet i 2014 og kan enkelt tilbakeføres til spisestue. Et soverom har fliser og varmekabler på gulv. Balkongen er delsvis takoverbygget, vestvendt og har gode solforhold på ettermiddag og kveld. På baksiden av boligen kan det være mulighet for å lage en terrasseplatting slik som nabo har gjort, med utgang fra et av soverommene med forbehold om at borettslaget godkjenner søknad. Det er godt med lagringsplass tilhørende leiligheten med en stor bod både i 1. og 2. etasje.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av elektriske panelovner og varmekabler supplert med vedfyring.

Parkering

Parkering på plass nr. 81 i felles garasjeanlegg og ellers på oppmerkede gjesteplasser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS (22 86 59 99)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Stein Haugen
Formuesverdi : 930 152,-
Sekundær formuesverdi : 3 348 546,-

Prisantydning

3 200 000,- / Fellesutgifter: 2 868,-

Kr 2 868,- Inkluderer ba. nedbetaling av andel fellesgjeld, renovasjon, felles vedlikehold, garasje. Fordelt slik: Felleskostnader 595,- Felleskostnader 1.652,- Lån Leiligheter 447,- Lån/Renter 174,- Felleskostnadene øker med 5% fra 01.01.2020.

Totale kostnader

3 356 860,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 200 000,- (Prisantydning) 149 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 349 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 356 860,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 200 000,-

Ligningsverdi

kr 930 152,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består av rekkehus- og leilighetsbebyggelse.

Arealer

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 92 kvm P-rom kommentar: 3.Etasje: Entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken og fire soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.