Myrvollveien 3 C, 1415 Oppegård

Solgt

Myrvoll - Nyoppført tomannsbolig - Gode solforhold / Stor familiebolig / Tilrettelagt for utleie

Prisantydning
7 950 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
170 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 7 950 000,-

kr 7 999 440,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

243

1462

1

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Tomannsbolig

Eierseksjon

2019

199 m2

225 m2

170 m2

3

Fellestomt

1 231 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

På eiendommen Bergvang er det bygget 2 gode tomannsboliger i moderne stil og med god standard. Boligen ligger høyt, fritt og solrikt til med flott utsikt. Myrvoll er et meget populært strøk og området er meget barnevennlig. Eiendommen ligger landlig til nær flotte tur- og rekreasjonsområder med turstier og badeplasser. Boligen ligger i blindvei og det er kort og trygg vei til skoler og barnehager. Det er også kort vei til offentlig kommunikasjon, både tog og buss. Med utbyggingen som pågår ved Myrvoll stasjon/Trelasttomten så blir det også meget kort vei til butikker og servicefunksjoner. I tillegg er det kort vei til Kolbotn sentrum. Her finnes kjøpesenteret Kolbotn Torg med mangeartede forretninger. Kolbotn er også kommunens administrative sentrum, så her finnes de fleste servicefunksjoner. I sentrum er naturligvis kaféer og restauranter og ikke minst kulturhuset Kolben. Her arrangeres konserter og teateroppsetninger, her er det kino, bibliotek, kulturskole samt selskapslokaler. Oppegård kommune har et rikt organisasjon- og kulturliv med idrettslag, korps, speidergrupper, teatergrupper mm. Det er fotballbaner og idrettshall på Greverud og på Sofiemyr, det er kort vei til to golfbaner, det er slalåmbakke og tennisbaner på Kolbotn, svømmehall på Sofiemyr osv samt lysløype som går langs hele kommunen med skispor om vinteren og flotte turstier om sommeren. I tillegg til golf så produseres det kunstsnø som legges i og rundt Oppegård Golfklubbs bane for en lang sesong på ski. På Sofiemyr ligger The Well, et fantastisk Spa- og velvære anlegg. Boligen ligger landlig til i Oppegård kommune, men et er kort vei til pulserende liv i Oslo, drøyt 20 minutter med bil eller tog. Det er kort vei også til Ski sentrum, ca. 10 minutter med bil eller tog, med bl.a Ski Storsenter. Det er også ca. 10 minutter med bil til Tusenfryd med attraksjoner for hele familien.

Adkomst

Adkomst fra Skiveien - opp Haukeliveien ved St 1 og følg denne til Myrvollveien og ta inn til venstre og følg til nr. 3, evt. ta opp Haukeliveien på Myrvollsletta, kjør opp bakken til Myrvollveien og ta til høyre og følg til nr. 3. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Truls Myrbråten

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Myrvollveien 3 C,
1415 Nordre Follo

BRA

199 m2

P-rom

170 m2

BTA

225 m2

Innhold

Innholdsrik del av tomannsbolig over tre plan. I 2. etasje er det stor og lys stue med åpen løsning til kjøkkenet, totalt nesten 70 kvm. Det er utgang til liten luftebalkong mot øst og utgang til terrasse på ca 20 kvm som ligger vestvendt. I 1. etasje (inngangsplan) er det entré, stue, 3 soverom, 2 bad og toalettrom. Det ene badet er privat for hovedsoverommet. Det er også utgang til østvendt luftebalkong fra hovedsoverommet. I underetasjen er det den romslig kjellerstue og bad samt bod og teknisk rom. Arealene i underetasjen er godkjent for varig opphold, kjellerstuen er utstyrt med kjøkkeninnredning og det er direkte utgang til hage herfra. Det er tilrettelagt for utleie. Inntektene ved utleie finansierer lån på opp mot 2 millioner avhengig av oppnådd leienivå/leieinntekt. Kjøkkeninnredning i hovedetasjen er av typen Record (Italia) og leveres med Siemens integrert ovn, topp, oppvaskmaskin, kjøl og frys. Fronter er i lakkert MDF, glans, antrasit grå Det leveres laminat benkeplate, rustfri kum fra Tyske Blanco og kullfiltervifte fra Siemens. Baderomsinnredning levers fra Vikingbad Privat bad har vegghengt dusj med dører, dobbel servant i skap og vegghengt wc. Bad/vaskerom i 1. etasje med vegghengt dusj med dører, vegghengt wc, servant i skap, plass for badekar og opplegg for vaskemaskin. Toalettrom i 1. etasje med vegghengt wc og servant. Bad i underetasje med vegghengt dusj med kabinettvegg, servant i skap og vegghengt wc Boligene leveres klargjort for installasjon av solcellepaneler. Kontakt selger/megler for ytterligere informasjon. Store glassflater som gjør boligene lyse og trivelige Stor terrasse mot vest med utgang fra stue eller kjøkken Østvendt luftebalkong i to etasjer Mulighet for peisovn i stue. Pipe er stålpipe. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning - aggregat i underetasje. Kjøkkenvifte med kullfilter. Seriekoblet intern brannvarsler og røykvarslere Garasje - 1/2-part av dobbelgarasje

Standard

Boligen er bygget i ht. TEK 10 og holder gjennomgående god standard På gulv er det fliser gang/entré, i badene og i bod/teknisk rom. På øvrige gulv er det klikkparkett eik, rustikk 14 mm Det er fliser på vegger i badene. For øvrig er det hvitmalt gips på vegger, delvis skjøtesparklet. I himling er det hvitmalt gips, delvis skjøtesparklet. - Kvalitetskjøkken fra Record (Italiea) med lakkerte, høyglans fronter - Godt med skapplass og brede skuffer. - Integrerte hvitevarer fra Siemens - Flislagte gulv i vindfang og i våtrommene - En-stavs eikeparkett i øvrige rom. - Varmekabler i underetasjen samt i badet i 1. etasje og i entré. Folievarme i øvrige rom i 1. etasje

Oppvarming

Oppvarming med elektrisk gulvvarme i underetasje samt i badene og i entré. Det er folievarme i alle øvrige gulv i 1. etasje. Mulighet for peisovn i stue. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Parkering

Parkering i garasje - 1/2-part av dobbel garasje følger til hver seksjon. I tillegg følger biloppstillingsplass på felles grunn. Parkering og øvrig benyttelse av eiendommen vil fremgå av seksjoneringen for de to sameiene.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Det er ikke avholdt takst over eiendommene.  For teknisk beskrivelse vises det til beskrivelse i salgsoppgaven samt teknisk beskrivelse/romskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Prisantydning

7 950 000,-

Det blir opp til nye eiere evt. å avtale fellesutgifter for felles kostnader. Hver seksjon hefter for sin ideelle 1/2-part for evt felles kostnader for det enkelte sameiet og for 1/4 av evt. kostnader som påløper for felles anliggende for de to sameiene.

Totale kostnader

7 999 440,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

7 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 34 370,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 375 000,-)) -------------------------------------------------------- 49 440,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 999 440,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 7 950 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Alle nødvendige fundamenter og såler er armert og støpt på setning og telesikret underlag. Boligen er bygget på plate på mark, ringmurselementer i deler av bygget. Gulv på grunn er støpt dekke. Det er montert Radonsperre. Yttervegger er bindingsverk, 25 cm isolasjon, panel på utsiden, gipsplater på innsiden. Kjeller er utført i sprøytemur på reisverksvegger. Dekker er trebjelkelag og plate på mark. Flatt tak med 4 graders helning - yttertak tekket med papp Vinduer er 3-lags energiglass, karm og ramme i tre/aluminium. Balkongdører med 3-lags glass, malt dørblad, karm og ramme i tre. Hovedinngangsdør er malt dørblad, 3-lags glass, karm og ramme i tre. Innerdører er heltre dører, malt og med karm og ramme i tre. Teknisk beskrivelse og romskjema fra utbygger følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Arealer

Primærrom: 170 kvm, Bruksareal: 199 kvm, Bruttoareal: 225 kvm P-rom består av: 2. etasje: Stue/kjøkken. 1. etasje: Entré, stue, 3 soverom, bad, bad/vaskerom, toalettrom. Kjeller/underetasje: Kjellerstue og bad 2.Etasje: BRA: 68 kvm 1.Etasje: BRA: 88 kvm U.Etasje: BRA: 43 kvm Arealet er basert på opplysninger fra selger og er ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 231 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

Delvis flat, delvis skrånende tomt mot vest. Sterkt skrånende tomt mot øst. Tomten planeres med stedlige masser. Adkomstveier og gårdsplass er gruset. Trapper og støttemurer. Plen.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.